Scoala 164si 310-cartier Militari
Buna fete,
Stiti ceva de scoala 164 sau 310 in cartier Militari? O invataroare buna si rabdatoare?
Nepotul meu va fi inscris acolo din toamna si caut ceva info, sa ne hotaram.
Mersi
Nunta noastra
Nasi de cununie
Raspunsuri
Cary spune:
Cred ca ai vrut sa spui 174 si 310, care sunt una langa alta!
Eu am fetita acum in clasa I la scoala 174,sunt super multumita,caci pe langa pedagogie,mai este si psiholog si stie sa se bage sub pielea copiilor;zilele viitoare o sa avem o sedinta cu parintii si atunci voi incerca sa aflu detalii cu privire la invatatorii din toamna,sper sa te pot ajuta.
De altfel, cu aceasta problema am ramas datoare si la PENELOPE.
blanca000 spune:
Da, probabil am grasit sau nu mai retin foarte bine. Astept raspunsul tau in legatura cu invatatorii .
Multumesc mult.
quote:
Originally posted by Cary
Cred ca ai vrut sa spui 174 si 310, care sunt una langa alta!
Eu am fetita acum in clasa I la scoala 174,sunt super multumita,caci pe langa pedagogie,mai este si psiholog si stie sa se bage sub pielea copiilor;zilele viitoare o sa avem o sedinta cu parintii si atunci voi incerca sa aflu detalii cu privire la invatatorii din toamna,sper sa te pot ajuta.
De altfel, cu aceasta problema am ramas datoare si la PENELOPE.
Omul propune si Dumnezeu dispune!
Nunta noastra
Nasi de cununie
Cary spune:
Am revenit,caci ieri am avut sedinta cu parintii.
Se pare ca in fiecare an se fac transferari si abia din 20 AUGUST se va definitiva aceasta situatie!
Pana atunci D-na invatatoare ILARION este SIGUR ca va ramane pentru anul scolar 2006-2007.
Sper sa revin cat mai curand cu vesti,daca aflu ceva va dau de veste!
Cary spune:
Se pare ca in fiecare an se fac transferari si abia din 20 AUGUST se va definitiva aceasta situatie!
Pana atunci D-na invatatoare ILARION este SIGUR ca va ramane pentru anul scolar 2006-2007.
blanca000 spune:
Multumesc Cary..presupun ca de doamna ILARION nu stii detalii.
Astept si alte vesti de la tine..pup
quote:
Originally posted by Cary
Omul propune si Dumnezeu dispune!
Nunta noastra
Nasi de cununie