macmiror ovule pentru candida

macmiror ovule pentru candida | Autor: DELUXE

Link direct la acest mesaj

Multumesc mamicilor care mi-au scris.
As vrea sa-mi spuneti daca a folosit cineva ovule Macmiror pentru candida si cu ce rezultate?
Sau ce "tratament miraculos" ati gasit pentru candida.
Eu am avut o sarcina grea , cu cerclaj din luna a V a, cu internari repetate dupa care m-am ales cu candida.REcidiveaza si am citit pe prospectul de la Macmiror ca este un medicament care "sterge" definitiv candida.
Pupici de la bebe Luca si mamica lui.
P.S. Cum pot avea poze in albumul foto de pe forum?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Bine ai venit!!!
Despre candida s-a vorbit in mai multe randuri. Gasesti informatii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57131&SearchTerms=candida" target="_blank">aicisau www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59654&SearchTerms=candida" target="_blank">aicisau www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59041&SearchTerms=candida" target="_blank">aicisi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57866&SearchTerms=candida" target="_blank">aicisi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56435&SearchTerms=candidoza" target="_blank">aici

Eu personal m-am tratat cu Lomexin600 ovule.

In privinta pozelor cred ca e mai usor sa-ti faci album pe webshot si apoi sa adaugi link-ul la semnatura.

Succes.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da eu am folosit si pentru candida si pentru alte infectii. Si a dat rezultate excelente!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Cred ca sunt cele mai bune ovule.Le-am folosit si eu in sarcina, iar mama mea le foloseste si ea si le recomanda. Mi le-a recomandat dr. si am fost foarte multumita!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

AIIII Deluxe, o fi stergand la unele persoane(NOROCOASE)dar la mine nu a stres nimik.De fapt la mine nu se duce cu nimik,marturie stau cele vreo 10 trat in doi ani de zile.Nici nu ma mai stresez.In schimb imi amintesc acum vreo 3 ani la un control obisnuit dr mi-a zisca am tricomonas, si refuzand antibioticul am facut trat cu propolis. pastilutze, unguent ,supozitoare si tinctiura -3 sapt dupa term ciclului.Mi s-a vindecat o rana pe col ce o aveam de 4 ani, si lama a iesit perfect normala.Ei de 2 ani in coace ma chinui sa scap de candida, am facut trat peste trat. scumpe, naturiste, de tot felul.Se tine scai de mine, o las si eu in pace ca nu mai stiu ce sa fac.O groaza de bani cheltuiti (ca nu am asigurare), si tot ce am simtit a fost o usoara si aparenta ameliorare.IN dec am plecat in Brazilia sa petrecem sarb acolo, ei...nu va zic, la fix 2 zile de cand am ajuns m-am trezit intr-o dim cu mare herpes la guar si niste mancarimi groaznice, si o scurgere la fel.Am fost si in Brzilia la medic am facut si doua trat si eu si sotul,dar binenteles ca ea frumosa candida tot nu plaeca.No...e mai tare decat toti dr. si romani si japonati, si brazilieni.Scuze ca m-am lungit...

nikole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PUIUMIC spune:

SI EU AM PATIT-O CU O CANDIDOZA CAND AM FOST INSARCINATA SI DR.MI-A DAT MACMIROR CARE A FACUT O TREABA FT BUNA SI AM SCAPAT DE EA.PT MINE A MERS ASA CA INCEARCA POATE O PACALESTI SI DISPARE.PUIUMIC MAMIK LUI ANDREI1AN SI 5LUNI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lusica spune:

lomexim ovule 2 buc 1 la 5 zile unguent lomexim,si diflucan pastile 2 buc 1 la 5 zile am reteta de la medic dupa toate incercarile e singurul tratament care a dat rezultate multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eu am avut o singura data in viata mea candidoza, acum vreo 8-9 ani si am tratat cu macmiror ovule si pastilute...n-a mai aparut, am fost norocoasa!

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Aime esti intr-adevar norocoasa.
Lusica eu votez cu tratamentul tau. Desi e scump merita.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

EU AS ADAUGA CEVA:SPALATURI VAGINALE CU TANTUM ROSA(PLICURI):1/2 PLIC DIZOLVAT IN 250 ML APA/SEARA DUPA CARE SA PUI 1 OVUL DE MECLON SAU MACMIROR(VREO 10 ZILE)+DIFLUCAN DE 150 MG.1 TABLETA LA 72 ORE AMBII PARTENERI.PASTILELE SE REPETA:1TB.LA 3 SAPTAMANI VREO CATEVA LUNI(TRAT DE INTRETINERE).BAFTA SI FRUNTEA SUS IN DEFINITIV NOI SUNTEM MAI PUTERNICI DECAT O AMARATA DE CIUPERCA.
PS. CE E F. IMPORTANT:FARA CONTACT IN PERIOADA TRATAMENTULUI.
TE PUP SI BAFTA
ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Deluxe sunt minunate! Dar ia ti si crema!
Si trateaza si perechea ta!!!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput