Clipe din trairile sufletelor noastre...(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

O zi cu soare si o saptamana buna tuturor!
Hai,sa vina primavara odata......
Ril......te descurci sa ne scoti pe toate la un suc?

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Va multumesc.

A plecat duminica dimineata (pana am venit cu fetita de la biserica). A spus ca o sa plece, ne-am inteles, nu ne-am certat doar ca ma enerva dupa cu telefoanele: "ce facem? sunteti bine?"

In prostia mea, mai sper inca, dar sunt si optimista. Nu se termina viata aici, chiar daca a fost primul, chiar daca nu am suferit dupa nimeni pana acum, asa e viata, trebuia sa se intample.
Am hotarat sa aiba grija de copil,sa ii acorde atentie (cred ca o sa fie mai multa). De pierdut nu cred ca am.

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Urmeaza fanfara. Am angajat-o demult insa nu stiam cand sa o chem. M-as fi bucurat daca nu mai era cazul sa cante, dar nu mai fii trista, viata merge inainte

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Salutare!
Am divortat fara avocati, din vina ambelor parti si fara motivare.Un singur martor pentru incredintarea copilului.3 termene si gata!
Kuki, poate vorbim pe mess. catiivanov.
Cred ca e posibil sa ne intalnim si la Bucuresti!
Bad moods!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

quote:
Originally posted by brendamitran
Ril......te descurci sa ne scoti pe toate la un suc?

Io zic sa mai stam sa ne strangem mai multi si poate facem un gratar pe la jumatea distantei dintre Bucuresti si Galati. Eventual pe la munte pe undeva intr-un wek.

Deschidem o lista?

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Zepellina, fruntea sus.
Hai uita-te in jur si zi tu sincer ce anume iti lipseste din ce aveai inainte de plecarea lui?
Tot singurica cu copilul esti, nu-i asa? Pai vezi?
Gata, lasa tristetea si vino cu noi la barfa.

Cati, putem vorbi pe mess, dar seara de acasa, la birou nu reusesc sa mi-l instalez, nu stiu de ce, si nici timp nu prea am. Oricum am sa-mi adaug adresa ta in lista in seara asta si-om vedea noi.

Ril, buna ideea ta cu intalneala clubului undeva. Subscriu din toata inima. Deci...hai sa incepem s-o gandim, incet, incet...in asa fel incat sa fie ieftin, mult, bun si frumos

Brenda, esti in pregatiri deja? La ce ora sa venim, cand sunt prajiturile gata? Tortul e cu frisca sau cu ciocolata?

Mamaaaaa, ce pofta mi s-a facut....cred ca am sa pacatuiesc cu niste prajituri in seara asta (de la Chip si Dale, Cati), chiar daca suntem in post, dar parca si prea multa abstinenta strica, nu-i asa?

Va pup...dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Hai c-am facut-o lata. Am cumparat tort de ciocolata cu banane si mi s-a parut ca nu e de-ajuns si-am mai luat si tort diplomat (cate o portie).
Acu tre' sa le si mananc, nu?

Numai Brenda e de vina. Cu gandul la prajiturile ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Ce imi lipseste???? Glumesti, normal ca imi lipseste....ceva care ma enerveaza, ceva care nu ma lasa sa dorm noptile, persoana care nu isi mai doreste demult sa faca dragoste cu mine, care nu mai imparte timpul liber si concediu era o povara (chiar daca sincer, m-am straduit si chiar nu cred ca am gresit)

Ma simt debusolata acum, rad aiurea, dar si mai bine, mai usoara, si ft trista.

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

"Mamaaaaa, ce pofta mi s-a facut....cred ca am sa pacatuiesc cu niste prajituri in seara asta (de la Chip si Dale, Cati), chiar daca suntem in post, dar parca si prea multa abstinenta strica, nu-i asa?"

Ba eu asi clati ochii pe un http://www.chippendales.com/ sa intru in pacate :))

Brenda, ai dreptate, la subiectul ala al meu, la concluzia asta am ajuns demult... pentru tine!
Si pentru domnisoara ta frumoasa! Distractie placuta la party, sa fie printesa zilei! Sanatate si multa fericire!

Haideti sa va spun si eu despre cucuitele mele neastimparate!
Simbata a fost ultima zi de pe semestrul asta la orele de gimnastica pentru Sarah si Maya. Maya este mica si indesata, nu prea este interesata de gimnastica si oricum este la grupa aia de incepatoare... E asa de nostima de privit!
Dar Sarah, cea mare este gratioasa si atletica si foarte ambitoasa. Este naturala si o face din placere. Deja lucreaza cu cele de 12 ani si ea are numai sase...
Fiind ultima ora au fost si parintii invitati in sala, sa asiste. Ni s-au pus scaune, ni s-a explicat cite ceva despre procedurile lor si ne-au lasat sa facem poze asa ca amintire.
Ei bine, aproape toti parintii au venit la mine sa imi spuna ca sint impresoinati de Sarah, ca este o placere sa o privesti, ca este naturala si foarte buna... Mi-a crescut inima ca o piine de cinci lei!..
Mi s-a recomandat de profesoara sa ma gindesc sa o dau la nivel competitiv!... Stiti ce a raspuns Sarah... I'm good at gymnastics because I am Romanian!!!... Eeeeiii???... Ce inseamna mindria de a fi Roman!... Sincer, cu candoare, curat!...

In drum spre cursul de gimnastica m-a facut Maya sa rid dar din inima nu asa... A inceput sa cinte un cintec improvizat de ea si in timp ce cinta si gesticula asa caraghios!... Iti venea sa o maninci nu alta! Cu obrajii rosii si ochii sclipind!...

The "back-bone" is connected to the "hairy-bone"
the "hairy-bone" si connected to the "funny-bone"
the "funny bone" si connected to the "trom-bone"
and everithing is connected and it makes wonderful Me"

Pai cum sa nu rizi cu gura pina la urechi???... Auzi tu "trom-bone" adica trombonul care saracul a devenit si os!... Si Sarah sare de acolo sa ii explice ca nu exista "funny-bone"... Pai cum sa o las sa strice minunatia acelui moment... si am intrat si eu in joc... ba da, exista, cum sa nu... ia vino aici sa iti arat unde este si incep sa o gidil la coaste... hi! hi! hi!... vezi ca exista??? Pai daca nu era funny crezi ca mai rideai?!...

Va pup si ma bag si eu la lista de pupaturi...

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mey....n-am intrat in pregatiri inca....mai pe joi,vineri...
Tortul va fi o inimioara,tort cu capsuni,imbracat in martzipan roz.....nush ce o sa iasa...dar ea asa vrea...si dorinta ei e ordin pt mine cind e vorba de ziua ei.....
Ril......la Busteni am niste prieteni cu o cabanuta super und putem dormi vreo 6 persoane....Beleaua e ca dorm 3 si 3,in doua camere....
Ce zici? Te bagi? Io ma risc sa dorm cu tine in camera....
Kuki....usurel cu prajiturile,ca daca o punem de un week-end,tre sa urcam un pic pe munte si....nu te vaz bine!
Alyssa.....dulci rau fetitele tale,cred ca-ti umplu inima de bucurie....multumesc pt.pupici...si poate vii si tu cu noi la intilneala aia...cine stie?
Zepellina....curaj! Incearca sa te desprinzi incet,incet de tot ce a insemnat el
Cati....nu ne dezvalui nimic?

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"

Mergi la inceput