fixare sampon nuantator

fixare sampon nuantator | Autor: odaiana

Link direct la acest mesaj

Dupa cateva experimente am descoperit ca cel mai bine ma prinde parul scurt si vopsit rosu(nu roscat)La noi nu am gasit vopsele rosu aprins-toate bat in portocaliu sau roscat...Am cautat si in final am descoperit samponul nuantator(deep red) de la "Movie Colors"o nuanta superba. problema e ca dupa ce il aplic se duce foarte repede de pe par, mai exact murdaresc perna, gulerele hainelor, daca imi pun spuma ma patez rau pe maini etc. Aveti cumva idee cu ce pot incerca sa fixez culoarea mai bine pe par?Sau stiti cumva de existenta unei vopsele permanete, rosu aprins care sa nu bata spre roscat?merci mult , daiana
PS. exista vreo henna care sa iasa rosu aprins?henna prinde pe parul decolorat?merci mult, daiana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns odaiana spune:

Help!Chiar nu aveti nici o idee stil otet, lamaie sau alte chestii? nu a incercat chiar nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

?Eu am de luni, suvite rosii...cum zici tu rosu!
Sunt facute cu vopsea, pe par decolorat.( nu stiu numele, dar a fost vre-o 350 000 lei, vopseaua asta)...
Tipa aia mi-a zis ca-mi pune doar 1/2 din oxidant ca sa se fixeze mai bine...nu stiu ce inseamna asta, dar poate poti aplica aceeasi metoda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns odaiana spune:

ileana, imi spui te rog al cine si unde ti-ai facut suvitele rosii? mercio mult,daiana

Mergi la inceput