Oradea (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am intrat sa va doresc o duminica faina, insorita, calduroasa si sa aveti o saptamana si mai klumea !
Noi vom da o raita la magnoliei, inainte de masa, poate veniti si voi !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

offf, daca citeam mai repede, sigur as fi iesit cu pitici! Insa am facut un pic de curatenie, am mai miscat ceva prin casa, iar acum sunt ca o carpa, asa-s de obosita

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

BUNA SEARA TUTUROR!!! SPER CA MA PRIMITI SI PE MINE PE FORUM.
Lavinia si Maria (1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Bine ai venit, Lavinia!

Mergi la inceput

MULTUMESC, GABIBARTA!!! esti tare matinala!!! Ai niste copii tare simpatici!!! imi permiti sa/ti pun o intrebare? cum ai reusit sa/i nasti in zodia taurului?? si chiar pe amandoi!!! cred ca va intelegeti de minune voi trei!! si eu sunt tot taur, dar fiica mea e scorpion!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lavinia, bine ai venit ! In ce zona stati in Oradea ? In ce parcuri iesiti ?

Oradeni, pe unde umblati ???

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Lavinia, multumesc!
Da, eu sunt tare matinala, ma scol pe la ora 6 dimineata, trag de timp pana la 7,30 (navighez pe net, pedalez un pic pe bicicleta, beau un ceai) si atunci sa vezi cu ce viteza fac dus, ma imbrac, o scol pe Lili, si fugaaaaa!!!! Nu ma intreba cum sunt in stare sa o las pe Lili la gradi inainte de ora 8, si la 8,10-8,15 deja sunt la servici in centru...
Se pare ca raman gravida odata la 5 ani, in august, cand mergem in concediu Anul acesta iar ar fi cazul, ca au trecut din nou cei 5 ani, insa de data asta merg fara sot in concediu, nu cumva sa ma intorc cu burta Sotul meu e leu, si pana acum sarbatorile de ziua lui s-au terminat cu cate un tauras
Am vrut sa ies azi in parc, Robert si-a terminat deja lectiile, dar nu vrea nici unul sa vina. Suntem toti rupti de oboseala cu mutarea ceasului...
Mii de pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

De cum am venit de la servici la ora 18, m-am pierdut printre florile de pe balcon. Mi-am mutat o parte din muscate pe balconul deschis, eliberandu-ma de inghesuiala de pe balconul inchis. Sper sa nu se mai raceasca vremea si sa nu fi facut mutarea prea devreme. Ma uitam azi la alte balcoane..si n-am vazut plante pe-afara. Vad ca eu sunt grabita.
As mai avea de pus cativa butasi in pamant, dar nu-s convinsa ca fac operatiunea in seara asta.

Florile mele

Mergi la inceput

Buna seara!!! Daria, noi stam in Nufaru, pe Bumbacului. Dar voi? De iesit , iesim in parculetul de linga liceul O. Ghibu si in cel din ROgerius, de linga cinema Patria sau de linga Artima (dar numai cind mergem la parintii mei). :)
GABIBARTA, pe linga ca esti matinala esti o tauroaica plina de energie.Dar daca/i musai, cu placere!! Su nu/mi spui ca si sotul tau e leu!!! si cum va intelegeti? cu al meu mai mult ne ciondranim!!! deeehh! ce sa/i faci asa-i taurul, mai RAU decit leul!!! Hai ca ma apuca miezul noptiii, mai vorbim miine!!! NOOOAPTE BUUNA ORADENI!!!

Mergi la inceput

Lavinia, e greu sa traiesti cu un leu... El vrea sa fie sef in casa, noi, taurii la fel, si la noi e cu scantei si furtuna
Si noi iesim in Magnolia sau la Artima, insa ieri Robert a spus sa nu iesim inca, pana la vacanta de primavara... noroc ca nu-i dupa el. Abia aastept sa-i obosesc in parc si sa-mi adoarma seara repede, dar parca vad ca iar adorm eu inaintea lor

Mergi la inceput