Oradea (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Mercedes spune:
Ce mai faceti? se vede ca vine wekendu` dupa vremea de afara...
Poate reusim sa ne vedem maine bineinteles daca nu ploua
Daria nu pune la suflet, Gabi si a spus punctul ei de vedere.
Stiti bine ca si eu m am intors la sv cu mult inaintea Dariei dar la mine e ok asa.
adi2003 spune:
Am aparut si eu. E weekend si ploua.
Azi mi-am luat banuti de turba in care sa-mi pun cateva seminte de flori. N-am mai incercat pana acum metoda asta, dar altii zic ca da rezultate. Sa vedem.
Lavinia, iarna florile trec printr-o perioada mai dificila, de aceea o parte se ofilesc. Depinde si ce flori ai. Lumina din apartament nu e aceeasi cu cea de pe un balcon. Aerul e mai uscat inauntru asa ca si ele sufera din acest motiv.
Florile mele
gabibarta spune:
da, ploua... dar maine va fi soare!!!! (sau cel putin asa scria pe net...) duminica la fel, a zis ceva de 16-17 grade maxim, n-ar fi rau...
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
cristina22 spune:
daria, gabi, oricum nu-i cazu' sa detensioneza atmosfera, da' musai sa intervin -eu a TREBUIT sa-mi reiau serviciu cand Andrei abia a implinit 4 luni. O prietena binevoitoare m-a intrebat tu chiar nu-ti iubesti deloc copilul?
Ati facut vreo farsa de 1 aprilie-eu inca n-am idee cum sa-mi "fentez" consortu', dar cu siguranta va fi legat de bani...
cristina si nazdravanul Andrei
szivarvany spune:
Cristina -
Simina - ce flori plantezi tu acuma ??? Io tot dau tarcoale pe la flori in ghivece, ca imi amintesc de ale tale din balcon si vreau si io :-)
Gabi - soare, soareee, vream soare, deocamdata este, sper sa se mentina ca avem de umblat !
Mercedes - in care parc mergeti de obicei ?
Un we fain tuturor !!!
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
adi2003 spune:
Daria, eu pun la germinat niste seminte, in banuti de turba. Sunt plante deosebite, pe care eu nu le-am mai incercat pana acum.
Passiflora ambigua, www.mytho-fleurs.com/images/Fleurs_du_Vietnam/Murraya_paniculata.jpg" target="_blank">Murraya Paniculata, www.floridata.com/ref/D/doli_lab.cfm" target="_blank">Dolichos lablab.
Aceasta din urma este o planta cataratoare pe care o testez pentru exterior, pentru ca ia proportii.
Din fiecare specie am 2-3 seminte, asa ca tineti-mi pumnii la germinat.
Din categoria bulbi am pus :begonie, gloxinie, ixia, montbretia.
http://s16.photobucket.com/albums/b19/Simina/Diverse/?action=view¤t=IMG_1795.jpg
http://s34.photobucket.com/albums/d148/siminel/Flori%20-%20martie%202006/?action=view¤t=IMG_2000.jpg
Urmeaza la germinat seminte de portulaca (flori de piatra).
Florile mele
adi2003 spune:
Din categoria "copiii spun lucruri trasnite":
Saptamana trecuta la gradi, lectie despre pasari. Mama ii intreaba pe copii cum face gasca (ga..ga..ga) cum face curcanul (glu..glu..glu) etc.
Pe moment se pare ca cei mici au retinut.
Dupa doua zile, se reia discutia despre pasari.
Intrebare:
"Cum face curcanul?"
Un baiat pripit, gata sa raspunda el primul si foarte sigur pe el, zice:
"cur..cur...cur"
Florile mele
szivarvany spune:
super faza Simina !
Noi ne laudam ca recunoastem portocala si-i zicem "polala"
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
gabibarta spune:
Cristina, eu mi-am dat copilul la nici 16 luni la cresa, si eu am primit diverse titulaturi...
Simina, draguta faza:))))
Azi la 6 dimineata am mers la metro, la 10 am mers cu Robert la piscina, pe la 12-13 am mers cu amandoi la expo, sunt ca o carpa stoarsa, si trebuie sa lucrez mult si acasa
Pupici, vom avea soare si maine, deci puteti sa va faceti planuri pt. iesit afara:)
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
TOMALAVINIA spune:
Merci pentru informatii, adi 2003!! Din pacate nu pot duce florile pe balcon fiindca nu e ingradit si ingheata peste irna. ideea e sa/mi schimb florile pe un soi mai bun. Poate imi dai tu o idee! eu vad ca v-am creeat subiect de cearta, cu toate ca nu a fost intetia mea!! Aveam si eu o nelamurire si v-am intrebat pe voi! Eu una sunt tare atasata de Maria si cred ca mi/ar fi greu sa o las la gradi cind voi lucra. Dar inceputul e greu....
Mamagiuliei, nu fii suparata! Am pus si eu o intrebare, n-am dat cu paru!
de altfel, pe cine sa intreb de salariu? Prietenele mele au salarii bune, iar cele din invatamint sar in sus cind aud de 8 mil lei. Oricum GABI, iti multumesc pentru sinceritate!!!