La mare in Croatia?

La mare in Croatia? | Autor: cattalina

Link direct la acest mesaj

Vrem sa mergem la mare si am auzit si ce am vazut in poze...ca in croatia ar fi fff frumos...
Poate sa ma ajute careva cu detalii mai multe?
statiuni la malul marii care sa fie si accesibile la pret?
ii mai bine cu excursie organizata sau pe cont propriu?
va multumesc

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

cattalina, noi am fost si ne-a placut, intr-adevar, foarte mult! Am stat in Opatija, dar am inteles ca este foarte frumos si in Istra si in sud (Dubrovnic, Split- unde se pare ca e si mai ieftin) si in insule.
Trebuie sa stiti ca tarmul este foarte stancos si daca vreti plaja cu nisip, sa va interesati inainte cand alegeti cazarea ce hotel are o bucatica de plaja.

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladcelvechi spune:

Am fost in repetate rinduri in Croatia si pot confirma ca este o destinatie deosebita si care merita vizitata.

Subscriu si la problema plajelor cu mentiunea ca personal cunosc cel putin un loc in care se gaseste nisip. Pe de alta parte, de departe as prefera hotelului o pensiune.

Ma refer aici la insula Rab, mai precis asezarea Kampor.

Daca sint doritori/doritoare de mai multe amanunte, postati aici si voi incerca un soi de jurnal de calatorie ca sa va faceti idee ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Vlad cel vechi,
Si noi vrem sa mergem anul acesta in Croatia asa ca te-am ruga sa ne dai mai multe amanunte-daca se poate chiar ceva detaliat(nume de pensiune,restaurante,plaja cu nisip,etc).Preturile cum sunt?
Multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

vladcelvechi si noi asteptam cu interes jurnalul de calatorie...
multumim

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput