Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (159)
Raspunsuri - Pagina 4
polux spune:
Roberta, LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti de la viata sa ti se implineasca.Multa sanatate, fericire, noroc alaturi de cei dragi.
Liliana
polux spune:
Lacrimi si flori pentru sufletul Andreei C.Pur si simplu mi se strange inima cand citesc asa ceva. Am impresia ca am devenit mult mai sensibila dupa nastere.Parca am redevenit pustoaica si adolescenta de alta data , care dadea toata ziua apa la soareci, cand citea o carte, cand vedea un film,nu mai vorbim de cand o supara cineva cat de putin.
Uff,uff ce primavara, ca nu erau de ajuns -10 grade, acum sunt -25. Vreau si eu cald.La mine e lacul inchetat dupa 2 nopti din acestea infernale.Si maine iar o iau de la cap,la 5 dimineata.Noroc ca nu este si vant, ca altfel nu stiu cum treceam de ziua de azi,prin statii de autobuze si pe strada.
catalina bine ai venit printre mamicile vorbarete.
Liliana
roller025 spune:
Buna ziua!
Va multumesc de sustinere! Caro, nu stiu daca tratamentul are efectca de-abia l-am inceput. Pe de alta parte, daca pana acum doar il stergeam cand ii schimbam pamoersul de pishu, acu il spal, asa ca se curata mai bine. Io oricum am un dinte impotriva antibioticelor la copii dar cred in continuare ca ii va face bine aceasta solutie. Roxa, Vicu nu e decalotat complet, dara arata asa cum ar trebui sa arate o putza de varsta lui. Si remarca dok a fost ca se va decalota complet in timp...
Cald si soare in Bucuresti. Am scos cupilu la plimbare, i-am dat sa manance si apoi ne-am "batut" sa adoarma. Mey, cupilu meu nu vrea sa adoarma decat cu papucii de casa in picioare... NU stiam ce avea de urla isteric. Pana cand am reusit sa-l potolesc olecutza si imi arata picioarele si papucii... Acu doarme, off, off, mai, mai...
Liliana si eu am aceleasi "simptome" dupa nastere. Orice chestie mai siropoasa ma face sa dau apa la soareci... Iar astfel de subiecte imi dau strangeri de inima si goluri in stomac. In cazuri din astea ii multumesc lui Dumnezeu ca partea mea de suferinta pe lumea asta este cea care este si ma rog sa nu-mi dea cat pot duce.
Un w/e linistit, cat a mai ramas din el!
alice2004 spune:
Ce zi fainaaaaa in Bucuresti ! As zice ca vine primavara, dar nu vreau sa cobesc si sa ma trezesc iar cu siberia la usa !
Dana, pupici si sanatate lui Vic,, heheee, ce drag mi-e mie subectu cu doctorii ! Nu mai zic nimik, sa treaca repede buba si tratamentul sa fie cel bun, ca in rest, doftorii tot asa !
Cit despre AndreeaC, eu am citit, si toata ziua de ieri + seara numai asta am avut in minte, mai ales ca mama mea a lucrat la Polizu si stiu ca era una din maternitatile bune din Bucuresti, cu medici cautati ... iar seara am avut parte de alta, sotului meu i s-a umflat o masea, cred ca a facut o mare infectie si cum antibiotice nu se mai dau decit cu reteta, stai si cauta un cabinet cu urgente stoma la 12 noaptea !!!! Azi dimi tot obrazul sting era umflat pina sub ochi, asa a plecat la trebi !
Pupici tuturor si sa ne bucuram de vremea frumoasa care se pare ca tine cu noi si miine ! O dupaamiaza linistita va doresc !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
Adema spune:
Fetelor, nu am mai intrat aici zilele astea si acum, cand am facut-o am citit de AndreeaC si sunt socata! Nu mai sunt buna de nimic! Nu imi vine sa cred! Presupun ca si voi simtiti la fel...Mi-e mila de mor de fetita ei, ramasa fara mamica...si de familia lor...
Roberta, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de cei dragi tie!
Vreau sa va intreb daca petele albe pe unghii inseamna lipsa de calciu sau asta e o superstitie.I-au aparut cateva lui Codrut...
Adema&Codrut
carmenp spune:
buna seara... de doua zile citesc si eu subiectu` cu andreea si-s data rau peste cap, mai ales dupa ce-am vazut pozele... citeodata D-zeu nu este drept...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kity2004 spune:
Adema petele albe de pe unghii chiar insemna lipsa de calciu . Eu chiar am avut ceva pb de sanatate de curind , am fost si internata la Parhon si dc mi-a explicat clar ca cel mai bun semn al lipsei de calciu sunt aceste pete albe de pe unghii carora nici eu nu prea le acordam atentie inainte .
Cred ca e ceea ce s-a intimplat cu AndreeaC impresioneaza orice mamica . Totusi e strigator la cer ceea ce s-a intimplat , alti dc fac cezariana si la cea mai mica pb si din cite am intlees eu pe ea au lasat-o sa nasca normal. Cred ca mai trebuie sa treaca ceva timp pina la sistemul medical de la noi sa inceapa sa functioneze.
Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
kim222 spune:
Am intrat sa va urez o duminica placuta..
Roxi nu am inregistrat, o voi face in ziua difuzarii..am doar ceva poze de la filmari.
Sanatate lui Vic...si eu zic ca este o uretrita..eventual data de o decalotare incompleta...Fa tratamentul si decizi dupa...Ce mi-a placut faza cu papucii:)))
Emanuela...petele albe pe unghii , nu sint un semn sigur nicidecum pentru o hipocalcemie. daca suspectezi asa ceva ...tot analiza singelui ramine singura solutie... Noi in martie vom face primele analize de singe..aici la 18 se practica asta...
Carmen bine ai venit!
Eliza, la aeroport mai trebuie prezenanta o imputernicire notarizata (semnata de ambii parinti). Ti-ai gasit job?
Poate mai revin...
Dorsilia spune:
salutare!
io-st disperata la maxim, m-am ales numai cu mofturi si intors de cap de la mancare de la Danut si ieri si azi, si in restul zilelor joc pe sarma ca sa manance, am gatit azi ca nebuna 7 feluri si n-a luat mai mult de 10 lingurite la fiecare masa, lapte doar 150 ml, si alea 10 lingurite muncite nu gluma, cu tam-tam, povesti si TV. Nu mai rezist, taica-su ma invinuieste ca nu-i gatesc probabil ce-i place, zice ca nu-i treaba lui sa-mi dea idei, ca de aia am net si carti sa ma informez, zice sa nu-l mai stresez cu mancarea ca de aia nu mananca, pt ca stie ca ma supar daca nu mananca. Si cum sa nu ma supar? aia nu, aia nu, aia nu...si jur ca nu stiu ce sa-i mai dau. Azi am facut supa de pui cu taitei, pireu de linte, pireu de cartof, ficatel de pui, dovlecel cu piept de pui...sa ma ierte Cel de Sus, dar m-am strafocat sa i le pregatesc ca lumea, gustoase, cu tot ce trebe, ca pt noi. DAr normal, si sotul daca nu e friptura de porc cu cartofi prajiti nu pune gura pe altceva, el sa nu vada un sufleu de conopida, un dovlecel pane sau tocanita, brocoli, orez, mazare, fasole, practic refuza orice nu contine ditamai halca de carne. A, mananca pui la rotisor, la gratar, la cuptor, fara legume.
M-am umflat de plans cand l-am auzit cum ma acuza ca eu sunt de vina, ca sigur s-a saturat copilul de atatea legume cu carne si fierte si terciuite ca si el s-ar satura. Si acum am o durere de cap si o stare nasoala de-mi vine sa ....Acum mister se delecteaza cu o baie si apoi se instaleaza la TV relaxat, pe el in fund il doare ca asta micu moftureste si refuza x sau y mancare sau ca mananca 3 lingurite sau nimic. Asta nu e treaba lui dom`le, a spus raspicat doar. Daca zic sa-l ducem la analize de sange pe Danut sa vedem cum sta si el cu toate alea, zice ca-s nebuna, ca am chef sa duc copilu degeaba la intepat, ca cine cred eu ca l-a dus pe el cand a fost mic la analize si cine l-a stresat sa manance aia sau aia si iata ce bine mersi si sanatos a ajuns el.
cred ca eu sunt de vina ca stau cu orele la bucatarie in loc sa am si eu o duminica mai comoda, fara spalat tone de vase si nervi. Normal, cine respecta o asemenea femeie ? Nomal, miros a mancare nu a Dior. Iar asta micu ma termina cu refuzul mancarii. Mananca mai putin decat o pisica, mai putin decat manca la 8 luni. Neblenduit nu mananca pranzul, am incercat, asa ca, ce puii mei, aranjament estetic sa-i fac ca sa-l atraga la masa ? Mancaruri pe baza de Legume nu mananca decat o data pe zi, deci seara n-am ce-i da decat prostii, cascaval, branza, paine cu unt, cereale, biscuiti, iaurt si rahaturi.
hai ca va las, scuzati-ma dar n-am cu cine sa vorbesc, nu pot nici macar sa sun pe nimeni sa-mi vars of-ul pt ca probabil nu m-ar ajuta cu nimic.
sper sa vi se insanatoseasca puiutii raciti rapid, si cei cu alte problemute (Vicu), sa aveti o noapte linistita
am mai citit si eu despre tragedia AndreeiC si normal, m-a afectat, ma gandesc la biata fetita ramasa orfana de mamica si la saraca mamica care n-a apucat sa-si vada puiuta nici macar o secunda :((