Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (159)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

boon, va sa zica treaba pin`acu fu cam ashea: plimbat cu bona intr-o veselie, fara probleme (si asta inca de acu doo zile), venit in casa arcuiri de spate si joc de gambe cind ma vazu, io disparut prin vecini sa dea bona mincare, canci reusita, venit acasa indopat cupilu`, somn cu bona in timp util... multam de incurajari, cre` ca tre sa le dau bonei sa le ceteasca c-o vazui cam livida la oki, semn ca deja testu` la anduranta isi zise cuvintu`... da` acu daca ma uit la capra din curtea ta, cristalule, imi mai vine inima la loc :D, probabil ter` sa deschid cu tine un fir rosu...
ce vroiam sa mai spui?!
dna bibi, distractie placuta-n poiana...
roberto, o scuza plauzibila, daca vrei ma gindesc io la una si soacra-ta sa-nteleaga ce vrea
lioooo, ce faci, in ce ape te mai scalzi? cum e cu danut? vad ca vrei suplimente la mami, iti fac chemare in iasi si-ti mai dau io din ce am, da` anunta-ti barbatu` ca dureaza fro saptamina... si niscaiva bani pentru sufletel, n-ar strica...
papa, nici tu nu mai dai nici un semn...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

uau, ce de mamici care pleaca in weekend la distractii. plec si eu marti seara, la munci (si poate oi prinde si eu o baie in piscina intr-o seara )

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Atunci distractie maxima tuturor mamicilor !!!
Noi ramanem singure pana duminica dupa-masa Ne facem de cap in limita varstelor si preocuparilor comune

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei
Ne facem de cap in limita varstelor si preocuparilor comune

Hihii, Daria, esti simpatica foc ! Distractie placuta si tie !!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hop si io

Carmen, ma pandesti ai? da, vreau suplimentele celea musai. Tre sa le procur cumva.

Vorbii putin cu Roxi pe mess, cazu netu, i-am zis ca avem zi de cacao, Danut e suparici azi, nu stiu ce-l doare, e necajit, plange usor....ieri a fost un copil exemplar din toate punctele mele de vedere

s-a trezit...va pup

Mergi la inceput

Mei, voi despre ce suplimente vorbiti ? Acelea editate de revista mami ? Io tin minte ca l-am cautat pe ultimul de mi-au iesit ochii din cap, pe la toate tarabele de prin cartier, si cind l-am gasit, sotul meu l-a luat frumusel impreuna cu alte fliere care zaceau pe masa si l-a aruncat la gunoi ! O zi intreaga am fost suparata pe el din pricina asta ... si inca nu mi-a trecut de tot !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna fetelor
Intru numai sa va salut,n-am avut timp de scris ultimele zile.Is ocupata cu vindutul mobilei lui Ricu si cumpararea alteia.De,copilul meu se da jos din patut ,asa ca nu ezit sa-i schimb mobila de bebelus.Mai ales ca el dormind ziua in patul mare in care se duce singur si tot singur vine inapoi cind se trezeste,nu mai are nevoie de patut mic.iar faptul ca e innebunit dupa masini mi-a indreptat atentia spre mobila de la little tikes.unde patul este masinaaaaaaa!
va pup.Poate am putin timp deseara de taclale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna!
azi e ziua mamei mele, La multi ani mamico, sa fii sanatoasa, fericita i mandra de fetele tale (si nepot)! te iubim mult de tot!

si tot azi, pe la ora 21, rulam, la toaleta vreo 20 de m de hartie igienica.

si tot azi, asta e parta cea mai nasoala, am intrerupt brusc alaptatul . nu i-am mai dat deloc de dimineata, la pranz a adormit in carut afara, mult mai tarziu decat ar fi trebuit, pe la 15. i-am dat un biberon cu lapte (nu am mai baut de la 8 luni), nu stia ce sa faca cu el, a baut un pic din cana. iar in seara asta a dormit dupa 40 min de fataiala, in timp ce-i cantam "nani, nani puisor..." si-l bateam usor pe spate. a fost usurel pana aici, mi-e groza de ce va fi la noapte.
sanii ma dor ingrozitor, sunt mari si tari ca piatra, scot din ei lapte, dar fara mare efect. ce sfaturi aveti pt mine?

petrecere placuta in weekend tuturor!
felicitari Mariei!
Cristalina, mult, mult succes sa adoarma botosica repede fara carat in brate si sa doarma toata noaptea.

sanatate la toata lumea si multa, multa reme buna. eu ma duc la nani ca ma doare capatana (pe langa cele 2 bidoane)

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Eli, LA MULTI ANI mamei tale ! Sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de bucurie si fericire alaturi de cei dragi !
Tin minte ca Marcela a avut aceleasi probleme vizavi de intreruperea alaptarii ... parca era un medicament pentru asa ceva, bromocriptina daca imi aduc bine aminte ! Poate iti raspunde si ea, ca stie mult mai bine decit mine ce sfaturi sa iti dea pe tema asta !
Pupici si sanatate !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Asta e cel la care Ricardo a chitait cel mai tare desi eu as fi vrut albastru:asa v-a trebui sa caut traderii,tapet cu masini rosii iar restul mobilei(impropriu spus doua lazi, o masa cu bancute,o tabla si pe post de sevalet si un dulap pentru hainute)ori rosii ori cu toate culorile.Voi ce spuneti?
ma gindesc la varianta multicolora,inveseleste foarte mult si totusi e un baietel mic.fiind camera cea mai luminoasa din casa cu un perete complet din sticla cred ca multitudinea de culori pica foarte bine.
Nu stiu de ce da eroare adresa.Mai incerc,poate dau de cea buna

Mergi la inceput