Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Carmen noi am folosit o solutie radicala pentru acomodarea cu bona!
Prima ei zi a coincis cu prima mea zi de lucru asa ca a ramas tati pe baricade.Bona a cerut programul si mancarea dupa care i-a zis sa stea ascuns prin bucatarie,si sa intervina doar in situatii critice.Si ea nu manca decat de la mine!!!Intr-o saptamana s-au acomodat dar a trecut vreo luna pana nu a mai plans deloc cand venea bona si plecam eu!In schimb daca sunt si eu acasa si bona,nu face nimic din ce-i zice bona si nu vrea nici apa de la ea,totul de la mama, la fel si daca sunt si eu si tati acasa tot numai de la mama!
spor si pupici
Daria iti tin si tie pumnii sa te linistesti odata cu venirea noii bone!!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Nu m-am putut abtine sa nu intru si sa felicit asa fata cuminte - bravo Maria!
Stefan face si el treaba mare la olitza, dar nu pentru ca ar cere ci pentru ca in momentul in care il vad ca se innroseste la fata si incepe sa se screama (el facind numai kk beton...), il iau pe sus si il pun pe olitza... Nu vad sa vina prea curind ziua in care vom scapa de pampers...dar o veni si asta intr-o zi!
Eu numai ce m-am imbuibat cu bunatati de la kfc (s-a dus pe copca cura mea si astazi...) - ce sa fac, nu am putut sa rezist si apoi cum era sa nu imi sarbatoresc colega??? Cred ca nu o sa mai ajung niciodata slaba asa cum eram odata...

Dar chiar si asa, grasa, o sa fac poze la nunta ca sa vedeti si voi cum a fost!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Multumesc fetele pentru felicitaari!
Si ca sa nu-i creasca cornitzele prea tare mandrei mele hai s-o si critic un pic:nu mananca singura decat cu mana(nu-i plac bunele maniere)nu adoarme decat cu 2 degetzele in gura(intr-o seara tati i-a sugerat sa-si bage degetul de la picior,s-a chinuit un pic dupa care i-a zis ca nu poate)maraie toata noaptea,stie ce nu are voie sa faca,dar face in continuare zicand "se supaia mama",n-am scapat inca de biberonul cu lapte,face mofturi la masa,este dependenta de tv sau macar sa zdrangane ceva muzica,s.a.m.d.
hai ca ma duc la a doua runda de laborator
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hai, ca tot vorbiti de laude - sa-l laud si eu putin pe al meu... De citva timp a inceput sa danseze! Cum aude putina muzica (chiar daca e de la telefonul mobil...) il apuca bitziiala si se uita rinjind la noi ca sa-l laudam si sa dansam si noi cu el.
Iar la capitolul contra-laude, daca nu are voie ceva se uita senin la tine si trage/apuca/baga mina in respectivul obiect... Lapte nu mai bea seara ca nu mai vrea si pace (si nici altceva in loc!), biberonul oricum nu si l-a tinut niciodata singur din motive de lene de nedescris, asa ca poate o sa scapam mai repede de el...
Si gata, ca ma intind prea mult...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pupici pentru toti poznasii si reusitele lor !
Io cica am venit la firma sa lucrez, dar ma uit pe messenger, ca tati a activat camera web si il privesc pe gizmoncea cum se joaca in sufragerie !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna,
am fost super super aglomerata in ultima vreme,nu am mai putut intra,am mai citi asa pe sarite,dar de scris pauza...
Noi suntem bine,Bogdan face numai nebunii,e plin de energie,dar asta e de bine...cred...oricum ma mananca pe paine.
In rest am la treaba,chiar maine plec la o conferinta in Poiana,macar ma mai relaxez putin.
Vad ca va laudati cu facutul la olita,felicitari, noi nu reusim, doar adca il pandesc cand se inroseste si il pun pe olita atunci face,daca nu ma anunta triumfator dupa ce face "mama caca"...si rade .
Hai ca va las,mai intru asa din cand in cand...cand pot si eu.

Apropo, eu inca nu am primit banii pentru stimulent . Oare sa mai sper la ei????

Monica si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Monica-Doamna Bibi, pai relaxare placuta la conferinta !!
Cit despre bani, eu nu pot spune decit ca io am primit deja cei 8 milioane de CIC ! Vad ca niciuna dintre fetele "stimulente" nu au spus nimik - daca au primit banii ori ba ! Parca Lumi intreba cu citeva zile in urma acelasi lucru ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!
Cine zicea ceva de kef de munca? Io n-am...
Cristalule, te intrebam cum adormi Botosu ca si io am fost la categoria "haltere cu plodu". Io am reusit sa il adorm in patutul lui. Cam asa: la inceput doar seara, ca era obosit si era mai usor, iar peste zi io's la job. Si rutina e asa: laptele (obligatoriu) se bea in pat. Asta a fost poveste explicata, repetata si in final aplicata (pregatire psiho a cupilului...). Dupa care Vicu cerea tacticos sa bea laptele in patut si dupa ce termina se ridica si cerea "uu", adica sus in brate. Io catarata pe marginea patutului: "nu, esti baiat mare, tre' sa dormi la tine in pat. pe mami o doare....(ce gaseam la indemana) si nu poate sa te ia in brate" Negociere, asezat in pat, ridicat in picioare... totul dura cam 15 - 20 de minute. Se lasa si cu tras lucrurile din pat si aruncat... Fromos, fromos. Dupa prima runda de negociere, daca incepea sa urle, il luam in brate, il plimbam olecutza si apoi il puneam la loc. Treaba se putea repeta pana la o ora, dupa care ceda, fiind prea obosit. In tot timpul asta eu eram lipita de patut. Dupa 1 saptamana deja frichineala s-a redus semnificativ si dadea semne de intelegere. Dupa o luna jumate am trecut la pasul 2: stau cu el in camera pana adoarme, dar nu mai stau lipita de patut. Acu, mai mult chiar, imi spune el sa ma duc sa stau pe canapea. Inca mai cere "uu", il mai iau, il pup, il mangai, il pun la lok. E greu, am seri in care vreau sa-l fac avion si sa-l arunc pe geam dar incet-incet il educ. Poate reusesti si tu!

Carmen, norok cu bona! Io zic sa incerci o varianta dura: dispari total din vizorul Ilincai (anunt-o in prealabil pe bona ). Vezi cum reactioneaza...

Daria, norok cu noua bona! e mai bine asa!

Subiectul mana folosita: Vicu prefera stanga, dar se descurca si cu dreapa. Mie imi e egal ce mana foloseste...
Subiectul mama petrece: sapt viitoare, vineri ma'c si io la betivit cu firma...

Hai o zi buna, poate imi vine kef de munca...

Asa m'as plimba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna fetele!
Mi-s in pauza de cafeluta si dau bataie sa citesc ce-ati mai scris...
Monica, si eu intrebam de stimulent, nu am auzit sa-l fi primit cineva, asa ca don't worry... probabil ca noi nu suntem pe lista de prioritati, avem salarii si nu stam in banii astia . Si petrecere frumoasa la munte !!!

Si noi plecam in w/e la munte, are sotu un teambuilding la Predeal, lasam copilu cu mama, sper sa fie frumos, m-am lasat greu convinsa desi nu am mai fost singurei plecati de cand s-a nascut Ilinca. Da parca ma vad stand calare pe telefon si gandindu-ma ce bucuroasa ar fi fost sa fie cu noi...
Si ziceti ca se strica vremea ????
Gabi, petrecere frumoasa si voua la nunta! pentru Alexandra si pentru dansatorul tau...
Mitzura, si eu am avut problema asta cu intratul in casa mai tarziu din cauza de copii multi si soare frumos... si ajungea Ilinca facuta pilaf, adormea in lift si pranzul ...dupa 4 dupa amiaza. ce sa zic, succes, poate reusesti sa schimbi programul!
Ioana, m-ati dat pe spate cu facutul vostru la olitza! Felicitari, desi sunt plina de invidie eh, da' m-am linistit ca aveti si minusuri...
Carmen, eu in perioada de acomodare mergeam in parc cu bona.Primele zile impreuna, apoi le-am lasat singurele ... si era OK. Dar bineinteles ca la inceput totul mergea greu... si datul de mancare... si adormitul. Acum, bona o hraneste mai bine decat mine
Asa ca, rabdare
Daria, ma bucur ca lucrurile par sa se rezolve superbine! si pentru Giullia ta frumoasa si ochioasa!
Andrea, si noi tot cu 2 maini... o las in pace
Marcela, gata raceala? Bravo!
Roberta, eu as tine copilu langa mine ...
Cristalina, nervi tari in continuare!

Pupam pe toata lumea!

Mergi la inceput

Hop si eu in pauza!Eu n-am primit stimulentul din motive de dosar incomplet(aveam o adeverintza de la servici unde scria toata istoria de cand am intrat in prenatal,da cica trebe una tip,dupa noile norme)Asa ca am dus adeverintza noua si cica in martie ii iau si pe ian si pe februarie!Pana nu vaz nu cred!
gata pauza

Mergi la inceput