Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (159)
Raspunsuri - Pagina 12
alice2004 spune:
Carmen, bafta muuulta ! Lasa-i si tu un timp Ilincai, sa se obisnuiasca cu bona ... stiu si eu ce sa zic ? Si poate ca ai dreptate si o sa aiba alt comportament cit nu ai sa fii tu de fata !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
leeloo2004 spune:
Carmen, daca bona e priceputa cu copiii, o sa se obisnuiasca Ilinca cu ea pina la urma - da figuri cind pleci tu cred ca o sa tot faca... Stefan face si acum desi sta cu bunicele zilnic de aproape 1 an...
Fetelor multumesc de urari - chiar sper sa ne distram bine simbata ca oricum am facut eforturi: rochie noua, pantofi noi, luni am fost si m-am vopsit ca sa fiu prezentabila...deci am creat toate premisele...
, pe unde umbli - sper ca nu ai clacat din nou cu minacrea lui Danutz...
Nu stiu daca mai tineti minte ca va spuneam acum ceva timp de prietena mea care a nascut o fetita prematura - Alexandra. Pitica e ok in continuare, ia in greutate - acum are 1350g (de la 950g cit ajunsese la citeva zile dupa nastere) si e tare mincacioasa! Toate lucrurile pe care le are ii sunt super-mari - inoata in ele, dar e o haioasa!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Carmen, eu am stat cu "tante" a noastra 2 saptamani ca sa se obisnuiasca mandra...si pe urma alte doua saptamani plecam numa 1 ora...le lasam sa se plimbe singure p'afara...dar atat.
Si in timpul asta evident ca am platit-o...dar acum se inteleg super bine.
Pe tanti o cunoaste Maria de cand se stie, sta cu noi pe scara...si tot s-a obisnuit greu.
Dar in primele 2 saptamani faceam totul impreuna. De abia reusea sa-i dea 2 lingurite sa manance..era ca un fel de musafir la noi...
Io va urez succese pe ramura!
Gabi...distractie maxima sa aveti! Sa faci poze sa va vedem ...:)
Dana..sanantate lui Vicu' micu'!
Timit si io niste soare la Ieshi...sa va faca ziua frumoasa...:)
Sunt cu okiu' pe forum...ma invart pe aici...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Oaaa, Gabi, multa sanatate si pupici Alexandrei, sa creasca mare si frumoasa !
Chiar, Liaaaaa, pe unde esti si ce ingineresti ??? Da-ne un semn, sa stim ca esti bine !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
vrabiuta spune:
gabi - distractie maxima la nunta! sa faci poze sa te vedem si noi. si multa multa sanatate puiului mic alexandra!
carmen - imi pare rau ca merge un pic mai incet acomodarea, dar va fi bine pana la urma. incearca sa le pui sa faca impreuna ceva ce stii ca ii place ilincai. o plimbare afara, un joc de-a cucu bau sau altceva.
daria - e super ca ai gasit o solutie sa scapi de bona cea nesi... pupici giuliei, imi place de mor poza cu ochi verzi. de-as avea eu un baiat...
cristalule - nervi de otel si muschi asemenea! hai ca nu mai e mult pana la majorat...
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
g_ioana spune:
Ziua buna fetele,multumim pentru soare,se pare ca ajunge incet incet si aici!
Nu ma pot abtine sa nu va povestesc ce-a facut mandruta mea ieri de am gasit-o pe bona in extaz!Bona s-a dus la baie si i-a zis Mariei sa stea cuminte ca se intoarce repede,iese de la baie si da nas in nas cu mandra mea cu pantalonii in vine si duduitza goala!Ea mirata o intreaba de ce si-a dat pantalonii jos la care Maria mea raspunde"pishu"sare bona,unde ai facut pishu,"a oitza"!!Si chiar asa facuse,isi daduse pantalonii jos si facuse pisu la olitza,la care bona a recompensat-o cu pupici inclusiv pe duduitza goala!Iar eu ca sa nu-i schimb euforia bonei,nu i-am mai spus, ca exact cu o zi in urma, cand faceam mancare amandoua la bucatarie a facut kk in chilotzei!
Roberta sigur ne-am intalnit ca noi semnam condica in fiecare zi la porumbei indiferent de vreme(de pe la 10 la 12 cu bona si de pe la 5-6 cu mine)
Amironeanu,gand la gand,si eu am vrut sa intreb ce manutze folosesc puii vostri ca a mea le foloseste pe amandoua dar mai mult stanga la mancat si colorat si ma intrebam daca sa - las asa sau sa-i sugerez sa foloseasca doar o singura mana?
Olivia,ai dreptate cu somnul, si eu l-am optimizat pe tati ca Maria va dormi foarte bine la varsta la care va merge la discoteca,iar atunci el va patrula noaptea prin camera gandindu-se oare ce face fata lui la discoteca
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
mitzura spune:
Neata, fetele!
Io-s chaiuna ca pitacul a adormit la 12 si un sfert azi noapte, dupa care toata noaptea am facut excursii la noi in pat, unde ma cotonogea pe mine cu picioarele si inapoi la el in patut unde se punea pe plans Azi i-am repetat lu soacra-mea a nu stiu cata oara ca vreau sa-l aduca la 12 juma acasa, si stiti ce mi-a raspuns? ca e asa fain in parc pe la ora 12, ca e soare si copii multi, si ca poate solutia ar fi sa nu mai doarma deloc la amaiaza.
Cristalina, parca tu ziceai ca doar n-o adormi in brate pana la majorat. vreau sa-ti spun ca soacra-mea facea un titlu de glorie din faptul ca l-a adormit pe cumnatul meu in brate pana la 4 ani (!!??!!) Nu e majorat, da e pe aproape Eu sunt alaturi de tine, ca stiu ce nasol e sa nu vrea sa adoarma copilul seara. Tudor nu vrea in brate, dar nici nu capituleaza usor.
Copilul meu e stangaci sigur. de la gesturile de finete si pana la cele grosiere, face totul cu stanga. (eu nici nu am avut in familie stangaci, ma intreb de unde a sarit aschia...). Acu sunt in faza in care ma lupt cu toata familia sa il lase in pace, sa foloseasca stanga daca asa ii e lui bine, ca toti il obliga sa lucreze cu dreapta si ii fac observatie cand il vad.
Felicitari Mariei care a facut singura pishulica la olita.
Si pupici Ilincai care trebuie sa se obisnuiasca cu bona.
Va pupu, ma duc la neshte treaba, ca imediat se intoarce viteazul de afara.
roberta04 spune:
Salutare din nou! Multumim pentru soarele pe care ni-l trimiteti, e distanta mare, probabil, si va ajunge aici mai tarziu, cred eu!!!
Felicitari pentru pipi la olita, e o mare realizare, draga Maria! In privinta asta, Matei e codas rau, de unde facea kk numai la oala (de la 7 luni pana pe la 1 an si 3 luni), acum face numai in pampers! Si schimbatul e un fel de sport extrem, e mare, are forta si daca nu vrea sa stea, ma lupt cu el parte in parte si tot reusesc sa-i pun scutecul anapoda!
ANDREEA, Matei e dreptaci de cand a inceput sa-si foloseasca manutzele- apuca o jucaria cu stanga si o muta n dreapta- apoi se joaca cu ea.
Am gasit si eu o bona, sta tot in bloc cu noi, are doua nepotele- de trei ani si de 1 an si 4 luni, e obisnuita cu copiii, fetele sunt foarte bine educate, doamna respectiva la fel, acum ramane sa ma ntorc la job. Mai e o problema, s-a oferit soacra mea sa-l tina pe Matei pana la 3 ani la ea (la tara), are conditii- doua case, curte mare etc.), dar sunt si pericole, cum ar fi soba incinsa in casa iarna si multe altele, plus nivelul de cultura- pe care nu-l comentez... Si se va supara foc daca platim pe cineva sa stea cu unicul ei nepot!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
szivarvany spune:
Mitzura si Cristalina - io m-am resemnat, Giulia nu poate sa adoarma inainte de 23,30. E crunt. Aseara la 10 era in pat cu mine si la 23,20 a adormit. Innebunesc ... io lesin de somn la ora aia. Ma tot gandesc ce naiba sa fac, dar diseara o pun la ea in patut si ma culc si eu pe coltarul de la ea din camera. Daca plange o pap de fund
IoanaG - noi suntem asa de departe de a renunta la pampers ... cu invidie de la noi !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Ioanaaa, recunosc ca si eu is oleaca invidioasa ! Oricum, felicitari Mariei pentru reusita cu olitza !!! Eu mai astept sa se faca putin mai cald, ca la noi in apartamentul situat pe coltul blocului si la etajul zece, nu prea era de lasat in funduletul gol ! Sper sa ne bucuram si noi de reusitele voastre cit de curind !
Adela, pupici pentru Tudor si bafta cu socrela ! Eu care sint acasa mai mereu, nu prea ma stresez cu orele de dormit, desi e cam nashpa cind Andrei adoarme foarte tirziu ... la noi seara ora de baie este pe la noua si pina la zece doarme, dar sint si seri cind depaseste 10.30 ! Cum nu am condica de semnat a doua zi la job, nu prea ma enervez, doar ca nu mai am apoi chef de nimik altceva decit de dormit, ori de privit vreun film din pat, cu telecomanda in mina, daca imi intelegeti aluzia !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006