Serial cu manelisti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbordea spune:

amalisimona, uite ce am spus eu mai devreme

quote:
Cultura asta de manelisti distruge neuronii :) - apropo de emisiunea de la Prima cu ala, Vijelie, manelistul din Militari - e un afront la orice urma de neuron de prin mintile telespectatorilor!!!

Si asta am observat si eu ca li se da o atentie enorma - mai prind dim in reluare Teo cand ma trezesc si aproape in fiecare zi mai apare vreun manelist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by amalisimona

Exista deja un serial cu manelisti, de fapt cu gretzosul ala de Vijelie, familionul lui si toata satra lor de prieteni. Vad ca va ofuscati ca mai apare unul, dar de asta nu zice nimeni nimic....Mie mi se pare ca au cam inceput sa ne rada in fata si sa ne sfideze din ce in ce mai mult hotii, prostii cu multi bani si femeile de moravuri usoare, ca astia apar cel mai des pe la TV. Cu cat li se da mai multa atentie, cu atat vor aparea mai des pe sticla .

Nu mai deschideti televizorul fratilor, ca nu aveti ce vedea si nici ce invata.....decat foarte rar, sau doar pe programe gen Discovery.

Simona 28 sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

daca ar pune Dallas ti-ar place...nu? aia nu te sfideaza...cu femeile lor de moravuri usoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

lbordea, scuze ca nu am observat ca ai scris despre Vijelie . Am citit printre randuri, ca am vazut negru in fata ochilor de la prima postare.

Guestus....tocmai pentru faptul ca suntem si asa intoxicati de ajuns prin intermediul filmelor/telenovelelor, nu cred ca mai era cazul sa mai brodim si noi porcariile noastre autohtone. Dar poate ca ne reprezinta, sau daca inca nu ne reprezinta....cu siguranta multi dintre copiii nostri vor invata "de bine" din ceea ce vad la televizor, vor copia "modelele" care le sunt impuse de "showbiz-ul" romanesc. Deja, fenomenul se intampla.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tink spune:

quote:
Originally posted by amalisimona

lbordea, scuze ca nu am observat ca ai scris despre Vijelie . Am citit printre randuri, ca am vazut negru in fata ochilor de la prima postare.

Guestus....tocmai pentru faptul ca suntem si asa intoxicati de ajuns prin intermediul filmelor/telenovelelor, nu cred ca mai era cazul sa mai brodim si noi porcariile noastre autohtone. Dar poate ca ne reprezinta, sau daca inca nu ne reprezinta....cu siguranta multi dintre copiii nostri vor invata "de bine" din ceea ce vad la televizor, vor copia "modelele" care le sunt impuse de "showbiz-ul" romanesc. Deja, fenomenul se intampla.....

CORECT!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

of,ce sa mai zic,eu am fost in juriu la preselectia de la Olimpiada nationala de muzica,acum de acolo vin si toata spatamana, asta am facut,mi-e si jena de mine,cand ma gandesc cum ne legam de orice chichita la copilasii aia care isi dadeau sufletul acolo pe scena,vin acasa si in spiritul artei deschid sectiunea si dau peste subiect,care e ok,dar,cand ma gandesc la ce am vazut si auzit in ultimele zile,citind aici imi vine sa-mi iau campi.

Televizorul nu-l mai deschid de mult,manelisti sunt una din cauze.

Spune cineva aici ca nu esti obligat sa te uiti,asa e,dai pe alt canal,la prima tot ei,pe national,tot ei,la Antena tot ei,Otv,nu mai zic,vrei folclor,Etno e de rahat,concluzie,internetul pt. ceea ce ma intereseaza,televizorul se uita copiii la desene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mie imi vine sa cand ii vad ...

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput