Medic ORL

Medic ORL | Autor: Marilen

Link direct la acest mesaj

Sunt in cautarea unui medic ORL bun din Constanta pentru fetita mea. Ma poate ajuta cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pulpa spune:

Doctorita Laza Cristina,lucreaza la spitalul judetean si are ore si la poloclinica cu plata,suni acolo sa vezi in ce zile o gasesti1Sper sa nu-ti fii raspuns prea tarziu,abia acum am vazut intrebarile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns O fata de la mare spune:

Eu cunosc un medic ORL-ist pe mana caruia m-as da si pe mine si pe baiatul meu, care are 4 ani. DOCTORUL CUSA(cusha). Tin minte ca prima data am facut un tratament pentru o sinuzita care m-a chinuit tare , asta era prin facultate si acum vreun an- adica la vreo 12 ani diferenta- am avut din nou nevoie de dumnealui ptr o afectiune in gat si ambele ocazii le-am notat cu 10 cu felicitari- o data ptr rezultat si a doua ptr atitudinea dumnealui care te vindeca la dublu. Un om foarte tonic si sufletist. Din pacate nu stiu in ce masura s-ar putea ocupa de un copilas, dar eu, cu Robert, la dumnealui as merge prima data, in caz ca Robert s-ar imbolnavi, Doamne fereste! Asadar stiu ca il puteti gasi la Policlinica CFR- aceea de langa autogara si Gara CFR- pe I.C. Bratianu, din pacate acum nu ii mai stiu exact programul, dar asta se poate afla cu usurinta. Cabinetul este la etajul 1 , aproape de scari. Poate este de folos.Succes si sanatate la max!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dr. Loghin, are cabinet pe Heracleea, langa brotacei.
Dr Laza nu e orl-ist pediatru...dar e ok.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Va multumesc pentru raspunsuri, am fost intre timp la dr.Balasanian dar am retinut numele medicilor recomandati. Marilen

Mergi la inceput