Intretinere piele ecologica
Seara buna!
Mandra posesoare a unei canapele cu fotolii din piele ecologica nu reusesc sa gesesc in comert ceva substante pentru curatat. Cei de la magazin mi-au spus ca trebuiesc sterse cu Pronto pt piele ecologica, dar nu am reusit sa gasesc in comert.
V-as fi tare recunoascatoare daca ati putea sa-mi recomandati vreun produs si de unde sa-l cumpar. Canapelele au o culoare cam dificila, culoarea untului, deci se observa repede daca s-au murdarit.
Multumesc mult
Raspunsuri
ileana spune:
....nu o sa prea gasesti solutie de curatare...poate unele de intretinere, dar sunt cam grase si daca suprafata este poroasa...ai sanse sa-ti ramna pete.
Ce am adoptat eu:
solutie slba de sapu, carpa bine stoarsa si imediat capra uscata...
cristina22 spune:
negasind nimic de curatat si nefiind pretentioase, pt ca sunt negre, le curat cu solutie de curatat geamuri sau cu balsam de par
cristina si nazdravanul Andrei
ileana spune:
Servus,
Solutia de geamuri,are alcool, si-n timp, poate albi suprafata ( daca folosesti rar, este OK)
Androix spune:
Helau
Si eu sunt mandra posesoare si tare lenesa. Deci solutia de care am eu nevoie, DE CURATARE - caci ale mele sunt crem, se gaseste la mobexpert, costa in jur de 10-15 $ si cica e super eficienta, este safe pentru material. Asta stiu din sursa sigura, o cunostinta care lucreaza acolo. Dar am mobexpertul la 5 minute de mers cu masina de mine si trec destul de des pe acolo, dar e asa de greu sa ma scobor din masina si ma duc sa-mi iau
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
oanab spune:
Multumesc, fetelor.
O sa ma duc si la Mobexpert sa intreb cum se numeste solutia, cum aflu, va spun
Pupici.
cadina spune:
Eu imi curat canapelele - bej deschis, din aceeasi piele ecologica -pe care le am de 4 ani si inca se tin bine, cu apa si un sapun de bebelusi (pt ca nu are soda si alte chestii care ar putea afecta materialul). Umezesc putin canapeaua cu o carpa curata inmuiata in apa, apoi dau cu sapunelul pe carpa si frec bine suprafata canapelelor. Clatesc din nou, iar p-orma dau cu solutie de intretinere speciala - io am gasit in supermarket, nu mi s-a parut foarte grasa si a costat in jur de 150.000 lei (o sa ma uit cum se numeste si o sa va spun, daca sunteti interesate). Procedura asta o fac de 4 ani si canapelele se mentin excelent.