Intretinere piele ecologica

Intretinere piele ecologica | Autor: oanab

Link direct la acest mesaj

Seara buna!

Mandra posesoare a unei canapele cu fotolii din piele ecologica nu reusesc sa gesesc in comert ceva substante pentru curatat. Cei de la magazin mi-au spus ca trebuiesc sterse cu Pronto pt piele ecologica, dar nu am reusit sa gasesc in comert.
V-as fi tare recunoascatoare daca ati putea sa-mi recomandati vreun produs si de unde sa-l cumpar. Canapelele au o culoare cam dificila, culoarea untului, deci se observa repede daca s-au murdarit.

Multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

....nu o sa prea gasesti solutie de curatare...poate unele de intretinere, dar sunt cam grase si daca suprafata este poroasa...ai sanse sa-ti ramna pete.
Ce am adoptat eu:
solutie slba de sapu, carpa bine stoarsa si imediat capra uscata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

negasind nimic de curatat si nefiind pretentioase, pt ca sunt negre, le curat cu solutie de curatat geamuri sau cu balsam de par

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Servus,

Solutia de geamuri,are alcool, si-n timp, poate albi suprafata ( daca folosesti rar, este OK)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Helau
Si eu sunt mandra posesoare si tare lenesa. Deci solutia de care am eu nevoie, DE CURATARE - caci ale mele sunt crem, se gaseste la mobexpert, costa in jur de 10-15 $ si cica e super eficienta, este safe pentru material. Asta stiu din sursa sigura, o cunostinta care lucreaza acolo. Dar am mobexpertul la 5 minute de mers cu masina de mine si trec destul de des pe acolo, dar e asa de greu sa ma scobor din masina si ma duc sa-mi iau

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Ai idee cum se numeste?
De curatat?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab spune:

Multumesc, fetelor.
O sa ma duc si la Mobexpert sa intreb cum se numeste solutia, cum aflu, va spun

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Eu imi curat canapelele - bej deschis, din aceeasi piele ecologica -pe care le am de 4 ani si inca se tin bine, cu apa si un sapun de bebelusi (pt ca nu are soda si alte chestii care ar putea afecta materialul). Umezesc putin canapeaua cu o carpa curata inmuiata in apa, apoi dau cu sapunelul pe carpa si frec bine suprafata canapelelor. Clatesc din nou, iar p-orma dau cu solutie de intretinere speciala - io am gasit in supermarket, nu mi s-a parut foarte grasa si a costat in jur de 150.000 lei (o sa ma uit cum se numeste si o sa va spun, daca sunteti interesate). Procedura asta o fac de 4 ani si canapelele se mentin excelent.

Mergi la inceput