Sterilet Mirena

Sterilet Mirena | Autor: anky

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,am si eu o intrebare in legatura cu steriletul Mirena.
Mi-am pus sterilet Mirena de doua saptamini si am dureri de cap,in prospect scrie ca e posibil sa apara dureri de cap dar as vrea sa stiu cam cit dureaza ca daca nu am sa il scot afara ca doar nu am sa stau mereu cu algocalmin.In plus de asta inca mai am ciclu.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Chiar nimeni nu a avut dureri de cap?

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Anky, io am Mirena de la jumatea lunii decembrie, anu trecut. Am avut dureri de cap fo trei saptamini- o luna, dureri de burta shi balonari, sporadic- acu totushi inclin sa cred ca balonarile erau de la lapte, ca beam seara, shi-am vazut ca nu-mi prieshte deloc- dar ideea este ca trec toate, ciclu inca mai am, adaptarea dureaza in medie 6 luni, asta nu-i kiar asha de rau, raportat la 5 ani de zile protejata. Partea buna e ca, kiar daca mai am ciclu, nu mai am PMS shi nici singerari abundente, deshi singerez foarte putzin intre cicluri, dar asta e normal pe perioada adaptarii.
Daca mai ai intrebari, itzi raspund cu placere, in masura in care pot

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Si eu mi-am pus mirena din ianuarie si am avut dureri de cap pana acum. Intre timp am avut un ciclu si m-a tinut 10 zile. Sangerari intre menstruatii e normal sa ai pana se obisnuieste corpul cu steriletul.
Eu m-am cam saturat sa tot umblu cu protejslip-ul, dar nu am ce sa fac.
Pe un forum francez fetele ziceau ca te si cam ingrasi de la el, nu brusc dar pe parcurs.
Eu daca in sase luni adun vreun kg il dau jos. Vom vedea.
Sa avem rabdare si iti doresc sa nu mai ai dureri de cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_micu spune:

BUNA ANKY,
EU AM AVUT STERILET MIRENA TIMP DE 3 ANI SI JUMATATE SI M-AM SIMTIT BINE.EU ZIC CA TOATE PROBLEMELE SUNT INTAI PSIHICE SI MAI APOI FIZICE.EU SUNT O PERSOANA CARE SUPORTA DUREREA SAU DISCONFORTUL BINE .DAR CEL MAI IMPORTANT DUPA PAREREA MEA ESTE FAPTUL CA FOLOSIREA ACESTUI STERILET NU INDUCE STERILITATE ASA CA ALTE STERILETE.EU DUPA 3 ANI JUM MI L-AM SCOS SI DUPA ALTE 8 LUNI AM RAMAS INSARCINATA NATURAL SI AM AVUT O SARCINA NORMALA DIN TOATE PC. DE VEDERE.AI RABDARE NU RENUNTA ASA USOR SI O SA VEZI CA TOTUL VA FI BINE.CUM SE SIMTE SOTUL TAU?SIMTE CEVA? EU ERAM MULT MAI LINISTITA STIIND CA NU O SA APARA NICI O SARCINA NEPREVAZUTA.SUCCES!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Eu am mirena cam de vreun an si n-am avut nimic. Putin m-a durut burta dupa ce l-am pus (cam vreo saptamina ). La vreo 10 luni a disparut ciclul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetelor!
Si eu as vrea sa-mi pun un sterilet Mirena, doar ca nu inteleg de ce dispare menstruatia? Poate ma lamuriti si pe mine.
DAr daca iti pui un sterilet normal? Oare mai ai aceste efecte secundare?

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu cand am citit prospectul si am vazut toate efectele negative am renuntat sa-l mai pun si plus stiu foarte multe fete care au ramas gravide cu sterilet. Nu vreau sa va speri dar ave-ti mare grija .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si eu am Mirena, l-am pus in martie si ma simt super cu el. Am avut acele "vestite si enervante" luni de sangerare putina dar prezenta, acum insa mai am doar in zilele de CM foarte putin. Per total insa e ok, n-am avut ameteli, nu m-a durut nimic, nu m-am ingrasat (si nu tin cura de slabire).

Nu vad cum sa ramai gravida cu sterilet, poate doar daca n-a fost pus bine, sau daca s-a miscat, insa la Mirena nu e o problema, exista acel efect contraceptiv suplimentar, de la hormoni.

Ioana nu mai ai menstruatie, sau ai foarte redusa, ptr ca acel progesteron care se elimina zilnic, nu lasa mucoasa uterina sa se ingroase ptr a se putea fixa sarcina, asa incat nu mai are ce sa se elimine.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Si pe mine ma bate gandul sa-mi pun insa nu stiu daca e bine sa dispara menstruatia de tot,aici nu-s eu lamurita.
Cand eram garvida cu cea mica,se internase una in spital cu infectie de la sterilet,cred ca nu-i fusese pus bine,mereu stau si ma gandesc la asta.

La contact nu exista oare dureri de la el?Se simte?Scuze de aceste intrebari dar chiar sunt curioasa

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Luna asta am programare la ginecolog si cu aceasta ocazie vreau sa-mi pun si sterilet .Mi-am intrebat ginecologul ce-mi recomanda,care e cel mai bun si mi-a pomenit de steriletul Mirena.
Si\ mie imi este frica de durerile de cap deoarece la pilule am renuntat din cauza migrenelor.In prospect sunt pomenite ca efecte secundare...de mica intensitate si cica dispar de regula dupa primele luni de utilizare.Sper din tot sufletul sa fie asa deoarece singurul lucru pe care il urasc e durerea de cap.
Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput