Minunatele scorpiute (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna fetelor!
noi am venit de la plimbare e caaald afara,dar am auzit ca vine frigul iar!
Georgi,multumesc!incerc sa nu-l bag in seama momentan.nu stam cu ai mei ,ci in acelasi bloc ,mai sus cu 2 etaje. avem 3 camere,stam destul de bine,dar...nemultumitului...asa e daca o duce bine are timp sa-i vina idei!ei ,asta e !am sa ma gandesc mai mult la mine si al copil.
daca iti place ce faci si sunt avantaje ,de ce sa nu accepti.nu stiu cati km sunt sa faci naveta ,dar cred ca orice cere sacrificiu.daca nu platesti si e un salariu bun.....e un inceput apoi poate vei avea alte oportunitatzi.decat in invatzamant!
fug ca ma duc la stomato si poate imi iau ceva de imbracat din oras ,asa de suparare!acum domnul meu e in drum spre Sibiu ,se duce sa dea examene!
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

GEORGIANA, FELICITARI!Ma bucur pentru tine ca ai reusit! Era si de asteptat, asa o scorpiuta frumoasa, desteapta si toate cele, cum sa nu reuseasca? In legatura cu naveta...nu stiu ce sa-ti zic...daca tu zici ca sunt mai multe avantaje si ca merita, incearca si vezi!TE PUP!
Fetelor, va pup pe toate si pentru ca la mine este deja ora 20:00 va urez NOAPTE BUNA!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

buna,hai ca intru si eu din an in paste....si din pacate numai la evenimente,bune sau rele.
in primul rand,laura,bine ai venit.lasa kgele acum,fa-ti griji,de-bia cand bebe o sa aiba un an,de-atunci incepe oful.aici in zona mea(nu am vazut de unde esti),femeile nasc primul copil cam la aceeasi varsta,asa ca eu is inconstienta din punctul asta de vedere.
georgi,pai cum sa nu nasti repede.la fel ca adriana,sunteti slabe,normal,ca nu aveti ce opinti..de-as fi ca voi,as mai face trei..eu nu pot sa cred ca esti nehotarata...dc ai fost la concurs,inseamna ca ceva bun se petrece pe-acolo.incercarea moarte n-are,decat mai tarziu sa regreti.si nu te mai gandi ce o fi peste 3 ani...

carmen,mai mult pt tine am vrut sa scriu,nu te prind pe messenger...sincer,nu vreau sa te vad asa...dc te linisteste,am si eu unul la fel...ai luat unul din armata,trebuie sa-i suporti gargaunii,bine ca vrea sa faca bani,sa nu fie un molau..au si ei perioade de depresie,totul e sa nu-i bagi prea mult in seama.cat despre soacre,dc alte calitati nu au ,se arata si ei cocosi in fata oamenilor slabi.nu va certati pt altii,iti spun sincer,stii ca am trecut prin asa ceva..nici pentru parerile lui despre viata,in general.trage o linie,si eu cred ca nu ai putea trai fara el.despre divort,cred ca orice cuplu normal aduce aminte de cateva ori pe an,asta e iubirea mare.lasa,ca prinde un curs,si te mai racoresti.eu m-am saturat de cursuri.il vreau inapoi mai repedesau poate prinde o misiune,sa ai pt ce suferinta sa-i scoti ochii...se intoarce mai tembelizat,de nu mai bagi de seama..
adriana,si asa ,ai,eu cred ca e semn bun,de laura te-a facut cu gemeni
nina,ce mai face cristina?s-a mai stabilizat?imi pare rau,dar nu am avut timp postarile dinainte,asa ca nu stiu.pup.
mira,inca o data felicitari!!!mamica noastra eroina..si sa treaca colicile mai repede.
monica,mi-a fost o jena.se deschisese patinoar aici in bta,si nu am dus fata,ca nici eu ,nici sotul nu stim sa patinam..asa ca...am stat cu fata acasa..ce inseamna sa ai parinti prostuti.
lory,nu am fost pe faza?ce-a facut alinutz de sf valentin?
elena,bafta..tu stii ca suntem telepatice..tot grupul,nu noi doua,ca ne ies vorbe..
pup si celalte fete.
iri,in special,nu a mai dat un semn de viatza de ceva zile...
esme,am dat de o postare de-a ei pe un link culinar,deci tot cu preocupari alese este..
eu inca o data imi cer scuze,dar e important ca sunt in viatza,mai scriu sporadic.sincer,ce m-a facut sa intru iar pe dc a fost intamplarea andreei.sfasaietor...
acum nu vreau sa intristez pe nimeni,va pup inca o data pe toate.

Ema
Iepurasii trazniti
Craciun

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Mei scorpiute unde sunteti ?
S-a cam lasat o tacere asa pe aici...sau mi se pare mie ?

Am fost la policlinica azi si sunt asa obosita, ma dor picioarele si mijlocul... aaaa... am fost la policlinica de doua ori pt ca am uitat sa-mi iau carnetul gravidei cu mine. Asa ca am facut doua drumuri Berceni - Universitate cu masina 381 unde nu a observat nimeni ca sunt insarcinata sa-mi dea si mie locul ... asta e

De azi am intrat oficial in prenatal mai am putin si o voi vedea pe BB a mea , trebuie sa imi fac si bagajul de spital

Carmen te rog nu mai fi trista ! Noi scorpiutele asa suntem punem tot la inima si ne consumam si unii dintre soti nici macar nu ne cunosc... ar putea obtine de la noi orice doar cu o vb frumoasa sau un gest tandru .

VA trece situatia asta vei vedea, nu te mai consuma atit, mai bine mergi in oras si fa cumparaturi sau mergi la cuafor

Ok vb cam mult... va las si ne auzim

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna seara scorpiutze.Am pus de o mamaliguta pana o adoarme tati pe zambareata, sunt si eu gata cu ea.Am intrat putin pe la voi sa vad ce mai ziceti si vad ca si voi sunteti pe aceeasi lungime de unda cu toti cei cu care am vorbit azi( mama, sora mea, cumnata mea, prietene..etc).Toata lumea zice sa ma duc.
E vorba de naveta pana la Craiova unde ei au o lucrare cam 3 ani de aici inainte.Sunt 50 de km(eu stau in Slatina),drum european super bun se ajunge cam in 45 de minute.Tot asa ma gandesc si eu ca am alte oportunitatzi, si poate in perioada asta(de 3 ani pana se termina acolo si e posibil sa ma trimita in alta parte) se mai iveste altceva.Si eu consider ca e un plus la CV-ul meu.
Pe de alta parte ma gandesc ca desi mi-e extraordinar de greu sa ma rup de Stefania(in astia 2 ani am stat numai eu cu ea, nimeni altcineva),e mai bine poate si pentru ea.Pentru ca vad ca devine din ce in ce mai legata de mine.Ma gandesc ca ii va fi mai usor si cand o voi duce la camin.Ea de fapt e deja o fire independenta, nu are treaba cand eu si taica-sau plecam de acasa, nu plange sau sa faca taraboi.
Si apoi ma gandesc si la mine ca m-am cam saturat acasa.Cred ca m-ar mobiliza sa am un loc de munca stabil.Pentru ca in invatamant dam examen in fiecare vara, luam un post de suplinitor(deci pe 1 an).Anul urmator alt examen si tot asa...Nu poti face nici macar un credit ca ai contract de munca pe perioada determinata
Plus ca la scoala titularii te privesc de sus si mai si vorbesc pe la colturi numindu-ne "traseisti".De parca am eu vreo vina ca directorii nu scot posturile la titularizare...Si tot asa...
Mi s-a spus sa nu ma astept la cine stie ce salariu dar asta ma intereseaza cel mai putin.Deocamdata vreau un loc de munca sigur cat de cat.Sa nu mai stau cu grija ca vine vara si la anul nu stiu ce o sa mai fie.Cam asa ar sta treaba.
Va multumesc pentru incurajari si va pup pe toate.
Ar fi tare de tot sa zica aia vineri ca de fapt baga pe altul...Si eu ma agit pe aci ca fraiera.
Emma, nu te uita mama ca sunt slaba acum...Cand m-am internat...aveam 72 de kg...Si eram programata pentru cezariana ca am oasele bazinului nu stiu cum...Sunt ingusta in solduri...ceva de genul asta.dar... acolo doctorul a vazut ca maimutica mea e cam mica(si intr-adevar a avut 2.100 - din cauza ca am uter unicorn(!?!))si a zis sa incercam normal.Si a iesit bebitza numaidecat.La faza asta a semanat cu mine,grabita(ca eu m-am nascut in salvare)Si cam asa sta treaba.Inchipuieste-ti cum aratam la 1,76 cu 72 de kg.Aveam un fund...Ca si acum cand ma uit la chilotii de atunci... nu-mi vine sa cred.
Hai ca m-am lungit...Ma duc sa fac mamaliguta.
Pupici

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Servus dragelor!
Hop si eu ca sunt am... aglomerata, dar de citit tot va citesc cand am 1-2 minute liber, nu apuc sa va raspund.
Maine e o zi mare, ma duc in audienta la nenea director, sa vedem ce facem cu examenul, cand dam, ca suntem cam in aer si desi vreau in ozon... nu e buna treaba. Asa ca daca maine nu intru, inseamna ca sunt pleostita, toata treaba tine de diplomatia noastra, in special a celor 2 sefi ai mei, care tot scorpioni sunt... deci gasca de scorpioni, doar sa nu ne apuce ascuteala la limba fix maine la 8!
Carmen, scumpa mea, zici ca sunt la indigo ai nostri... oare de unde li se trage. Dar fix la fel, gena e de vina, clar! Tot vorbeam cu Ema de asta pe mess, eu prefer sa dau vina ca e de la educatie, sau mai stiu eu de la ce. Pe ei ii multumeste numai daca le ies pasentele proprii, atat... ce e aia nevasta? Oare ce vrea? Eu vesnic aud: "da' pentru ce te-ai maritat?" cand e vorba sa fac ceva si el sa stea pur si simplu. Sunt situatii cand nu ne putem imparti in 2, sau trebuie sa lasi de la tine sa iasa ceva in casa... dar faza e ca vesnic noi trebuie sa lasam de la noi! Hai ca deja te copii si nu am drept de autor Abia astept sa ne vedem noi doua si cu pruncii!
Georgiana, pai daca vrei sfaturi, sa nu te uiti la mine ca eu acum sunt varza ca am lasat acum un an jumate serviciu bun, sigur, cu salariu bun si m-am duc precum orbul spre ceva sigur, in acte, dar... cu mari batai de cap acum cand trebuie sa ma fixez. Daca stii tu sigur ca e sigur... si sa te asiguri, e super bine! Pe toata lumea sfatuiesc sa se asigure de o mie de ori, ca eu mi-s fripta... rau de tot! Cu siguranta ai sa faci alegerea pe care ti-o spune inima ta si ai tai!
Lory, slava cerului ca sunt bine... adica am putere sa mai lupt, asta e important! Ce face Alinutul?
Laura, nu iti fa griji cu kilogramele, au grija colicile bebelusului si noptile nedormite sa te ajute sa scapi repede de ele. Stii ca suntem aici sa te ajutam si cu sfaturi si cu ce crezi tu ca iti putem spune, cu mare drag! Eu lista cu ce trebuie pentru spital de aici am luat-o, acum aproape 4 ani... de mare folos mi-a fost DC-ul, am mers la spital si ma simteam ca si cum aveam lectia invatata!
Adriana, sa vezi ce ma oftic cand gasesc hainute de fetite o multime si frumoaseeeee, nu iti zic ca mai are hainute rosii, cat pe ce sa ii iau si roz!
Monica, ce faceti voi?
Nina, cum mai e Cristina, poate scap de nebuneala de la mine de la lucru si... de acasa si te mai sun sa te aud!
Iri, te pup si mai povestim!
Esme, ce mai faci?
Am fugit, vad ca George a adormit in timp ce compuneam, mai nou adoarme pe patul lui pentru ca i-am luta lenjerie cu ursuleti... si el doarme cu ursuletii, daca stiam de smecheria asta, i-o cumparam mai de multa vreme!
Noapte buna si linistita si aveti grija de voi!
Va pup, Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
elena,si eu ii iau lui razvan lucruri rosii.mai mai ca imi vine si mie sa iau roz, dar ma dezmeticesc automat.si chiar daca cumpar i le trimit surorii mele.uite, mama, i-a luat ieri lui razvan 4 bodyuri dintre care unul e cu dungi roz si vernil asa ca m-am obisnuit.
georgi, si eu l-am nascut pe razvan de 2.300 si l-am scos din spital cu 2.200.nici nu-mi vine sa cred ca a fost o mana de om si imi era frica sa pun mana pe el.si eu gandesc la fel ca tine ca m-am saturat acasa(eu mai am pana face razvan 2 ani) si stiu ca e greu sa te desparti de ei, mai ales ca majoritatea nopi ne-am ocupat de copii singure.gadeste-te bine si am incredere in tine ca vei lua decizia care ti se potriveste cel mai bine.
laura, noi ieri nu am intrat ca am fost prin parc.abia astept sa se incalzeasca bine.cred ca afara dormim la cat e de innebunit razvan dupa iesitul afara.nu cred ca ma mai prindeti pe acasa.
lory, ce mai face alinutul?tot asa "cuminte"?
carmen, capul sus.eu cred ca exista o rezolvare la toate.
emma, da-ti peste gura cu gemenele.lasa ca ma iau eu de tine
fug sa-l schimb pe razvan.ca nu miroase a bine pe aici.pupici

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna dimineata la toate scorpiutile !!!

Nastasie cred si eu ca ii place lui Razvanel afara, cred ca oricine iubeste adierea si mirosul ala de mare, mie imi vine sa pling cind plec de la mare...

Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna fetelor!
nici nu stitzi ce ma bucur ca va am !multumesc tare mult ,deja ma simt mai bine!
azi astept sa vina o amica pe care nu am vazut-o de multi ani,mai trece ziua cu o barfa!
Ema,ma sperii cat de bine ma simt si fara el!parca nu mai stau stresata vai ce gatesc,vai sa dau muzica Andei incet ,vai sa nu manince Anda in camera ,vai sa nu se supere etc!la cat mai multe cursuri din partea mea.iar cu plecatul nu sunt de acord ,iar daca o face ,isi va asuma responsabilitatea,prea ia hotarari singur!in afara de asta el zice ca eu sunt sfatuita de mama ,pt ca asa procedeaza el,ce zice mamica e bun,doar nu-i vin lui ideile astea.eu sunt independenta ,daca nu-mi convine ceva n-o bag in seama pe mama.dar mai trebuie sa schimb o vorba cu cineva din moment dat ce el sta la computer si la Tv si nu vorbeste nimic.
Elena,dar ei de ce s-au casatorit?al meu se mai si plinge ca eu l-am prostit!ieri vorbeam cu o prietena ce bine era inainte ,plecam cand voiam ,unde voiam,fara sa dam explicatzii,fara socoteala la bani.dar ....ce-am cautat am gasit!
Dolcebaby,cata dreptate ai,dar n-au ei timp de sensibilitati!
fetelor si eu ii iau andei lucruri bleu,vernil,io zic sa facem schimb.
eu mi-am dorit tare mult fata ,ma intrebam daca e baiat ce fac cu el?ca la eco nu m-a lasat gaza asta mica sa vad ce e,era tare secretoasa.dar mi se pare ca ii sta mai bine in culori pale ,in rosu chiar am impresia ca nu-i sta bine si ma si enerveaza ca uit si stric rufele ca le amestec de ametzita ce sunt!!cred ca Anda imi seamana ca e numai o veselie,cauta motiv de ras din orice si se joaca daca ii arati si un deget ,radeeee!sigur va fi distrata si va face gafe ca mami!decat asa serios ca tat'su ca ne strica toate week-end-urile in loc sa ne plimbe sa iesim in oras .....eeeeh,visez!treziti-ma!
pupici ,mergem sa ne mai plimbam pina la bubu (bunicu) ca afara e urat ,s-a terminat cu iesirile.o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

salutare!!!!
laura,eu mi-am luat la spital ditamai gentoiul..problema e ca tb sa mi-l car pana in sala de nasteri,ca deh,nu putea intra familionul cu mine.aveam acolo si haine pt bebe,pt o saptamana-doua,ditamai baxul cu pampars,chiar si un fierbator,habar n-am de ce l-am luat cu mine.aaa,un casetofon.eram nebuna,nici nu l-am atins,caci mi-ajungeau urletele dariei si ale altor copii...pe langa asta cd playerul cu muzica de relaxare,pe care l-am azvarlit cat colo,dupa ce mi-a rupt doctorul membranele.asa ca ai mare grija,ce-ti cari.caci sunt utile,siteurile si sfaturile altora,dar mai trece si prin prisma proprie...
georgi,lasa ca asa spuneam si eu...m-am angajat sa fiu angajata,apoi nu-mi convenea postul,desi bani luam cat de cat...am zis vreau pe functia mea..acum is pe functia mea si muritoare de foame...acum vreau orice alt job,dar bine platit.deh..femeile astea..o sa vezi ca iti cresc pretentiile...dar,sincer,ti-as recomnda sa incerci orice,caci mai bine regrete ca ai muncit,decat ca ai stat pe bara,asteptand postul minune..
cat despre nastere..spune si tu 72 kg..pai eu am atat acum si is mai mica decat tine...dar nu spun mai mult sa nu o demoralizez pe laura...cat despre bazin,vreau sa-ti spun ca dr s-a mirat cum am facut eu copil??hihihihihihi...asa prost m-am simtit atunci..si acum mai glumesc cu sotul,cat de mult a tinut doctorul la mine,de m-a facut la loc,la fel de stramta.mamaaa,hai ca o dau pe postari tampite...
elena,pai daria e cam de-o varsta,dc mai ai impulsuri de genul asta.are si daria o paturica cu ursuleti,galbena,e moarta dupa ea..talismanul ei.doamne fereste sa pui un colt de cap pe ea,ca te si articuleaza..
carmen,cum mai sa dai muzica mai incet la fata...hai sa faca gura pentru el sau mine,da,dar pentru anda...mama ce i-as articula o terapie de soc,numai cu "nu mi-e frica de bau-bau" la maxim...sau sa nu manace in cemra,pai explica-i sufrageria e camera pt luat masa...mai,mai,ce-i indobitoceste armata asta..
adriana,eu nu am genele tale...oricum,vin langa tine,si te ajut.iti si nasesc una,dc vrei.

Ema
Iepurasii trazniti
Craciun

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput