Minunatele scorpiute (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

BUna dragelor!
si io am inceput o sapt de tot....scuze!
am descoperit de ce era suparat al meu sotz si se pare ca mi-a stricat saptamana.singurul lui scop in viatz asunt banii si e total nemultumit ,va dati seama per ce loc suntem noi in viatza lui.n-ar fi o noutate pt mine,dar totusi,copilul asta cu ce e vinovat?se pare ca am tras lozul necastigator cand m-am maritat!
am citit si eu de Anreea,asa ca multumesc lui Dumnezeu de ceea ce am si ma rog pt bietul copil ramas fara mama!Dumnezeu s-o odihnesca!
va doresc o saptamana buna( nu ca a mea) si va pup !
n-am mai fost azi la magazin,am revenit la 12 si Anda era nemincata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Fetelor va multumesc pentru primirea prietenoasa !

Azi nu prea am avut loc la calculator de sot...si am fost si un pic cam depresiva pt. ca mai am 2 luni pina nasc si deja am pus 15 kg , pina la sfirsit nu vreau sa ma mai gindesc...
Da mai fetelor si dupa ce ca imi este frica sa ma mai uit in oglinda, am facut si o urticarie sau ce o mai fi si asta ca mi-au iesit niste bubite mici (mincacioase rau) pe miini pina mai sus de coate, putin pe spate si acum vad ca ma maninca si pe piciore...
Miine merg la doctor sper sa nu fie de la tratamentul pe care il iau de vreo 2 saptamini...cu Gynipral + no-spa
Am avut o brida pe placenta care s-a rupt si m-a cam durut burtik...acum a trecut dar trebuie sa mai iau tratamentul un timp...
Carmen nu mai fi suparata ,asta este viata in ziua de azi, totul se invirte in jurul banilor firar ei sa fie de bani...si nu cred ca sotul va pune pe locul doi, o fi fost si el stresat de ceva...nu-l mai lua si tu in seama...asa sunt barbatii mai stresati
Aveti o bebelusa superba ! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa si voi sa va bucurati de ea !

Va pup pe toate scorpiutele si mai vb !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR!

Bine v-am ragasit! Ce mai faceti?
Am cam tras chiulul zilele astea, v-am citit dar parca nu am avut putere sa va scriu cand am vazut ce nenorocire s-a putut intampla cu AndreeaC.Nici nu am cuvinte ...Sunt asa de ravasita...
Vad ca ne-am mai inmultit,DOLCEBABY, bine ai venit printre noi!Te pup si-ti doresc o sarcina si o nastere cat mai usoara!
CARMEN, nu mai fii trista!Asa e pe lumea asta , din cauza banilor vin toate necazurile dar trebuie sa iasa soarele si pe strada ta!tie si Andutei!
GEORGIANA, ce-ai facut cu testul?Ai trecut cu brio?si zambaretei!
Hellene, Nastasie, Monica, Emma, Mira,Esme, Anina, ce mai faceti?
Fetelor, eu ma retrag aici, nu sunt asa intr-o forma extraordinara ca sa va pot scrie mai mult, va pup pe toate, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
laura, bine ai venit printre noi.iti doresc o sarcina usoara(la fel a si georgi am nascut :repede si destul de usor).bine ca totul e bine acum.
carmen,suntem prea stresati de grija zilei de maine.si eu am unele momente cand ma gandesc numai la bani.unde intorci capul numai de bani e vorba.eu zic ca nu a fost rea intentie.e barbat si e normal sa-si faca griji in privinta lor.
lory, noi suntem bine.mai toata ziua pe afara ca pana joi tot au anuntat cald.
elena, razvan creste fantastic de repede desi mie nu mi se pare de cat atunci cand ma uit ca nu-i mai vine nimic.asta e ce sa facem.trebuie sa-l imbracam.nu va zic cate lucrusoare de fete am vazut.niste minunatii.asa la baieti tragi un blug si un bluzon si ai scapat.
va pup pe toate si o zi minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Nastasie cu trei copii mai ai timp sa intri pe net ?????
Glumesc !!
Sa-ti traiasca cele trei comori una mai frumoasa ca alta !

Esti o mamica super fericita cu doua fete gemene cred ca toata lumea intoarce capul dupa voi pt ca sunteti foarte frumoase

Va pup !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

laura, nu sunt ale mele.as fi vrut sa fie.sunt nepotelele mele(din partea surorii mele).iti multumesc pentru complimenete.iti dai seama ca nu as mai fi avut timp sa intru.cu unul si abia fac fata.ma gandesc la sora mea ca pe langa fetele gemene mai are unul mare de 4 ani si tot isi face timp pentru ea sau pt net.te pup.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Ha HA HA ce pacaleala mi-ai tras.... dar sa stii complimentele ramin valabile !
Sora ta Eroina atunci !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
nu e ceea ce credeti.isi face griji pt el de fapt,ca nu mai vrea masina ca vrea garsoniera ?!?poate se si muta?ieri a plecat o zi intreaga si tot botos a venit ,nu mai vorbeste cu mine asa ca i se nazare lui etc.cica are soacra rea,el care se lauda la toata lumea ce soacra buna are.cred ca si-a terminat mama finantzele si a devenit rea daca nu mai are ce sa dea!cica el pt ce traieste?un parinte traieste pt copil ,dar nu si el.asta e exemplu de la ai lui care traiesc doar pt ei si nu prea i-a interesat de copil,adica de el.oricum n-are bani destui(desi cred ca are la secret ceva) iar imprumutul din banca e si pe numele meu,ma trezesc cu vreo surpriza ca e in stare!am obosit fetelor sa mai lupt pt relatia asta si el sa o distruga,ma tot gandesc la Anda,nici nu stiu cum sa reactionez.lui poate ii trec toanele dar eu o sa am mereu un gust amar....l-am sunat ieri si mi-a zis ca vrut sa bea o bere singur,sa nu-l vada shefa!adica mama,care nu i-a zis o data da-te mai incolo,dar `nu poate cineva sa se inchine in fatza lui,ca daca are probleme la serviciu nu e treaba noastra!cica io inca mai sunt nevasta lui.cum adica INCA?PROBABIL CA MEDITEAZA ASUPRA ACESTUI LUCRU.face talente dar eu nu mai sunt naiva sa-l gadil ,sa-l intreb ce are.sa astepte!m-am facut rea!sa astepte!oricum multumesc de incurajari ,sper sa nu va stresez.
bine ai venit dolcebaby,m-am luat cu ale mele si am uitat sa -ti urez bun venit!
Adriana ,ce bine ar fi daca si-ar face griji pt noi!dar nu e asa!
Lory,multumesc, eu vad altfel lucrurile,nu iau nimic cu mine si nu traiesc 100 de ani!ei dar nu se poate sa fie totul perfect,nu?
pupici si merci!

Mergi la inceput

Carmen sunt sigura ca se va rezolva totul...din cite am inteles asa printre rinduri voi stati la parintii tai !?

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna fetele!Of,of.Am luat examenul(adica postul).Inca nu s-au afisat rezultatele dar am fost azi acolo sa duc copia de pe cartea de munca si o recomandare de la ultimul loc de munca.Si mi-a zis ala de acolo ca a primit rezultatele telefonic si ca sunt prima.
Nu stiu daca sa ma bucur sau nu.Mi-a zis ca e posibil sa ma trimita si pe la alte sucursale din tara.Deocamdata au a lucrare in Craiova(urmatorii 3 ani) si asta inseamna sa fac naveta.Cu masina de la ei bineinteles.VOI CE MA SFATUITI? VA ROG!SPUNETI-MI CE SA FAC?
Eu mi-am cam facut o lista de avantaje si dezavantaje.Si sunt mai multe avantaje.Dar nu stiu.Acum nu stiu ce sa fac.Please!Help.
O sa deschid si un subiect nuo pe teme asta sa vad ce sfaturi mai primesc.
Carmen, nu stiu ce sa zic.Nu stiu cum as reactiona in locul tau.Cred ca as fi dezamagita ca si tine.Nu stiu ce sfat sa-ti dau.Tu stii cel mai bine cum se comporta sotul tau.Oricum iti doresc sa se rezolve totul si o pup pe Anda.
Va pup si pe voi pe toate celelalte, si astept sfaturile voastre.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput