Nou stil de viatza (86)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
Da' ce-aveti dragelor de' va enervati atat de repede? Stiati ca enervatu' ingrasa?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Tzuni mama de colerica ce sunt cred ca m-am ingrasat asa de mult ... pana sa raman gravida. Tu ce mai mai zici iubita?

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

MAMAGIULIEI ce a facut dadaca?

TZUNI As fi vrut sa filmez , dar imi era ca sare Oana pe mine sa-i dau camera.

MIAG

ZUZILIZCI, ai dreptate , banii sunt facutzi sa fie cheltuitzi , de aia nu am avut niciodata deoparte!
Cat despre tzutzu ...ce sa zic m-a uimit cu gelozia asta prosteasca.El nu este singur la parintzi dar este" cel mic" , nici acum nu-i vine a crede sora-sii ca a crescut , are nevasta,un copil si inca unul pe tzeava.

Cu rabdare se vor rezolva toate!

Doina19+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Intru sa va salut un pic, ca intr-o ora trebuie sa fiu la dentist! Ce coincinenta Eftimie C!
Va mai amintiti de "Betty cea urata" ? Ei bine, eu o sa fiu "Cami cea urata"! Nu stiu daca mai va amintiti, in luna mai 2005 mi-am pus aparat dentar. Din fericire brecheturile erau culoarea dintilor si nu se prea observa, decat cand rad. De-a lungul timpului am tot dezlipit brecheturile, asa incat dr. mea a ajuns la disperare ... asa ca peste o ora voi fi cu 2 brechetele noi noute de metal, exact la dintii din fata! Si mai trebuie sa stau inca 3 luni asa!
Ieri am fost la masaj, piscina si sauna.
tuturor si va scriu mai tarziu

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

CARMEN E succes la dintzar!

Doina19+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tzuni - ioi, atunci de asta`s io aici la slabit
Cami - Lasa ca vine bb, doar e smecher si se lasa asteptat ! Sau asteptata :-)
CarmenE - sa-ti treaca fara dureri tratamentu` , sa te gandesti la Gibson si ochii lui mari si albastri

Editez: Cami, acuma am vazut ca si tu mergi la dintzarosh cum se zice si pe la noi (Nastad) succes si tie

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!
Delia, ai uitat sa modifici podiumul.
Bafta la sala!

Crys, mersi, ma simt binisor. Profit sa ma plimb putin singura, sa mai casc gura prin magazine: mi-a venit socrul.
Spor si tie la sala si pupici scumpei tale.

Mamicadulce, nu te mai framanta atat. Veti gasi voi pana la urma solutia optima. Sunt convinsa.

Nu mai pot scrie, caci am o pozitie incomoda (intinsa pe-o parte, in pat, cu laptopul alunecandu-mi pe sold)

ne auzim later.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neata frumoaselor!
Hai c-am raspuns pe sarite dar mi-am dat seama c-am mai multe de zis.
Delidana felicitari pentru sala , felicitari pentru noul subiect si multumesc ca mi-ai zis ca-i vorba doar de tine cu biciuiala. Spor la sala in continuare.

Daria saru'mana de link. Ai o scumpete de fata acolo. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, norocoasa si desteapta ca frumoasa si alintata e deja. Doamne, ce fac copii din noi, eh? Si stati ca eu inca o am in burtica dar daca ma vedeti cum vorbesc cu ea ... ati zice ca-s . Ce-ai patit cu dadaca?

MamicaDulce iti doresc sa ia Dumnezeu decizie in locul tau si totul sa fie bine. Pana una alta succes la cursuri.

CarmenE mersi de 'luminare' si sa stii ca ma bucur si eu pentru baietii nostri daca zici ca s-au calificat. Bafta azi la denstist.

Crystina si tie o zi excelenta iti urez. Ma bucur ca Lily e bine dinou si tu poti merge la sala.

Cami la voi macar era mamica tanara, dar la noi si mamica avea vreo 36 de ani, asa ca iti dai tu seama ce alintatura a iesit. Ce faci esti acasa sau tot in deplasare?

Doina mi-a placut expresia cu unul pe teava.

Miag ai ganduri mari cu sala de gym. Mult succes iti doresc.

Alipiticot multumesc. Cum te mai simti? Si tu la faza cu greturi?

Carmen te pupic si pe tine si-o zi buna iti doresc.

Ioana ne-ai parasit? Sper ca toate-s bune cu tine si-ai scapat de raceala.
Fetelor v-am si va zic ca ieri am dormit toata seara .

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Saluti, fetelor!
Sorry, n-am avut net zilele astea si n-am raportat rezultatele la daneza:5 kile!
Partea proasta e ca am observat ca se pun repede la loc daca nu tin o dieta la fel de stricta in continuare...asta e valabil pentru mine!
Va si nu dati daca ma fac la loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
... asa ca peste o ora voi fi cu 2 brechetele noi noute de metal, exact la dintii din fata! Si mai trebuie sa stau inca 3 luni asa!

cami ia fa tu o vizita in germania sa vezi pe drum ca 80% dintre pustani si pustoaice:) au smecherie de aia pe dinti-si FARA SA FIE NEVOIE.se pare ca e ultimul hit aici,cat mai negre si mai sarmoase aparatele alea.Acum m-am obisnuit dar la inceput,acu fo juma' de an ma uitam la toti in gura,mai ales in statia de autobuz.Acum unii s-au mai smecherit,au aparat cu pietricele aplicate pe sarma(si sus si jos) si zau ca nu e chiar asa nasol-ori m-am obisnuit eu cu privelistea.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
... asa ca peste o ora voi fi cu 2 brechetele noi noute de metal, exact la dintii din fata! Si mai trebuie sa stau inca 3 luni asa!

cami ia fa tu o vizita in germania sa vezi pe drum ca 80% dintre pustani si pustoaice:) au smecherie de aia pe dinti-si FARA SA FIE NEVOIE.se pare ca e ultimul hit aici,cat mai negre si mai sarmoase aparatele alea.Acum m-am obisnuit dar la inceput,acu fo juma' de an ma uitam la toti in gura,mai ales in statia de autobuz.Acum unii s-au mai smecherit,au aparat cu pietricele/strasuri aplicate pe sarma(si sus si jos) si zau ca nu e chiar asa nasol-ori m-am obisnuit eu cu privelistea.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput