La France (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

... Iar eu am onoarea sa-i urez prima aici...

Sanatate multa lui bebe Alexandre si mamicii Ana, sa creasca mare si frumos, sa fie sanatos, destept si norocos !!!

Multumesc, Georgiana, pentru o asa veste!!!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by georgianab

Fetele am intrat sa va anunt ca a nascut Ana azi dimineata, un baietel frumos pe care-l cheama Alexandre!

http://community.webshots.com/user/georgianab

Sa fie frumos, mincacios, istet si cuminte. Si mamica Ana sa se bucure de bebelin! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Bun venit pe lume micutului Alexandre!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Bine ai venit pe lume, pui mic ! Sa cresti mare, destept si sanatos !

Pupici Anei.

Pupici la restul lumii ca de obicei.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by anka-maria

Haidi, fetele, pliz, cine-mi spune si mie: Daca fac echange la un produs de pe La Redoute, platesc transportul? Ca io aveam o oferta cu transport gratuit da' nu stiu daca mai e valabila daca cer un echange?

Nu platesti nimic niciodata pentru echange La Redoute. Si ca sa-ti vina in 24h il faci prin telefon (am si niste n° nesuprataxate daca vrei ;)) Si oricum gasesti si alte oferte cu livrare gratuita (doar sa cauti nitel... ;))

Ana, felicitari, bun venit micutului Alexandre!!! Multa sanatate amindorura!!!

Lu (si celelalte fete care mi-au raspuns la intrebare), merci pentru traducere! De fapt scria in carte ce inseamna (a observa, a astepta si a asculta) dar as fi vrut sa gasesc o epresie româneasca tot asa din 2-3 cuvinte.

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Felicitari Ana, sa fie sanatos micutul Alexandre! Refacere rapida!

Cu scuzele de rigoare, urez si eu un sincer "La multi ani" lui Luca, ingerasul blond cu ochi ca marea. Pupici multi!

Eu nu mai intru pe DC, dedic timpul meu liber lui Seb, care face numai nazbatii, si trebuie sa ma tin dupa el. Si am profitat si de zilele frumoase si am mers in parc sa se joace cu copiii, a invatat sa se dea singur pe tobogan, dar eu trebuie sa il sui. Ii place tare. Marti dimineata avem rdv cu pediatrul de la halte-garderie, si de miercuri avem Doua zile pe saptamana cate 3 ore cand va merge. Am fost saptamana asta sa vada, si se tavalea pe jos ca nu vroia sa plecam, vroia sa ramana cu copiii. Poate am sa va pun cateva poze astazi. Am niste filmulete mici facute cu aparatul si as fi vrut sa vi le pun, dar nu stiu cum, sa vedeti ce dansator mic are mama.

Pupici tuturor!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Am furat un link de la Scandinavi care p emine m-a amuzat teribil dar nu se stie niciodata cat adevar este.Voila:
http://vl.altermedia.info/images/Europe_2015.jpg

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by cait

Am furat un link de la Scandinavi care p emine m-a amuzat teribil dar nu se stie niciodata cat adevar este.Voila:
http://vl.altermedia.info/images/Europe_2015.jpg

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

daca e adevarat.... daca e o gluma.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Multumesc, Otilia! L-am intrebat pe barbatu-miu ce numar are la jeans ca sa stiu ce sa comand. Si mi-a dat un numar, am comandat. Vine comanda, se imbraca musiu cu pantalonii si se chinuie din greu sa-i inchida. Io mirata, intreb "Pai nu sunt acelasi numar cu cei pe care ii ai deja? Aia cum de iti vin?"
Raspuns: "Pai ti-am spus special cu un numar mai putin ca vreau sa mai slabesc".
Evident ca am murit de ras si i-am spus ca motivul pentru care mie imi cad dulapurile de haine, este ca mereu imi cumpar ceva mai mic "pt. ca vreau sa mai slabesc". Da' nu vrea sa-i schimbam, ca cica el are ambitz.

Felicitari Ana, sa-ti creasca mare, frumos si norocos!

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Va multumesc din suflet,fetelor dragelor pentru urarile voastre sincere si din suflet .
Va multumesc si va urez si eu la rindul meu sa aveti satisfactii si impliniri din partea puiutilor vostrii.

Bine ai venit pe lume draga Alexandre!
Putin mai grabit daca erai ai fi venit pe 16 o data cu Luca !
La noi nu a fost mare petrecerea ,joi am dus bomboane la scoala si ne-am imbracat frumos ,simbata au venit nasii si bunicii la noi acasa .
O mica peripetie doar cu tortul care in momentul cind m-am dus sa-l iau in loc d eun tort pentru 10 persoane am gasit unul pentru 18!!
Daca ar fi fost la acelas pret macar nu mi-ar fi parut rau!
In fine...........greseala-i omeneasca!
Acum pe perioada vacantei si miercurile Luca merge in "centru aére de loisir"si pot sa va spun ca de cind l-am inscris de doua saptamini este in al noulea cer ,fac activitati in aer liber , cu animale ,au poney,iesiri la patinoir ,la piscina si la teatru de marionete!
In schimb i-mi vine de acolo seara murdar ca un porc,ultima oara avea noroi si pe fata si in nas si in ....cisme,aveam asa un chef sa-l bag cu totul in masina de spalat,dar partea buna este ca copilului i-i place si ca platim in functie de venit adica 6,50€ pe zi cu transportul in car ,goûter,masa de prinz si garderie dimineata si seara pina la ora19.
Am primit si noi de la MSA bonurile de vacanta la care avem dreptul pe 2006 ,si as vrea sa va intreb pe cele care a-ti avut vreodata asa ceva daca stiti cam ce ar trebui sa caut eu pe internet ca forma de vacanta care poate avea activitati si pentru plod ,dar si pentru noi ,sa ne punem un pic "in forma" si sa acepte bonurile de vacanta !!
Merci anticipat de raspunsurile voastre !
Cit despre subiectul de pe "eva" :"no comment".........cum zicea si Maria : multa lume nefericita mai este pe lumea asta !!!
O sa intru si eu sa le spun ca eu m-am maritat cu un francez pentru ca o vecina de-a mea caruia i-i cuseam eu garderoba ,prostituata in SOFITEL,mi-a destainuit ca dintre toti clientii pe care-i avea francezii erau de departe cei mai politicosi ,respectuosi si DARNICI la bacsis cind le contracta serviciile........

Mergi la inceput