Copiii vostrii mananca dimineata

Copiii vostrii mananca dimineata | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

Copiii vostrii mananca dimineata inainte de a pleca la scoala?
Andrei pana acum manca un sandwici, mai mult obligat de mine.
De vreo cateva zile insa nu mai vrea deloc. Zice ca nu poate manca asa dimineata ca nu-i e foame.
Eu oricum ii dau ceva la el de mancare, dar ma gandesc ca sa plece cu stomacelul gol si sa sta pana la 10 cand au pauza de masa, e cam mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Poate v-a auzit pe voi ca nu puteti manca ''asa dimineata'' si imita.
Incearca sa-i variezi meniul,ca doar sendvich mananca si la scoala.Da-i cereale cu lapte,gris,ou,friganele,branza cu smantana,iaurt...vezi tu .Bine ar fi sa aiba din ce alege si ceva-ceva tot sa manance,ca intr-adevar nu-i bine sa sara peste micul dejun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_bm spune:

Ai mei copilasi manaca dimineata; dar mancam toata familia.

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Pentru a avea vitalitate pe parcursul zilei el ar fii bine sa contina multe vitamine si minerale.

Eu incerc sa-i conving pe ai mei sa manance mai putin seara; daca se intampla asa atunci dimineata manca mai bine.

Poate manaca prea mult seara de aceea nu poate sa manance dimineata; stomacul este inca plin.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Feta mea maninca dimineata numai lapte cu cereale,nu vrea altceva pt nimik in lumeCica nu poate minca altceva dimineata ca-i cade greu la stomacCred ca este totusi o masa importanta a zilei.....nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Diana nu manca dimineata cand invata de la 7:30. Cateodata, un iaurt sau ceva usor. Ii dadeam insa un sandvis la scoala, pe care il manca in jur de ora 9.
Acum invata de la 10:30 si ii las micul dejun: un iaurt+sandvis cu salam si cascaval; pateu de ficat+Almette; rosii, ardei, castraveti+branza; budinca de macaroane; snitele, etc.
Nu ii plac cerealele cu lapte, nici laptele simplu.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

eu cred ca decat sa obligi copilul sa manance, mai bine il lasi pana i se face foame. Eu in copilarie nu mancam ce-mi lasa mama pt micul dejun, iar pranzul... pleca si el pe apele Dambovitei, hranindu-ma doar seara cand mama era acasa. Am practicat acest sport intre 7 si 12 ani si sunt zdravana si sanatoasa.
Fetita mea nu mananca dimineata in schimb avem intelegerea ca trebuie sa manance un mar/zi evident la scoala, iar sandwich ii dau cand imi cere.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Raluca mea mananca dimineata la 7.30 dar de gura mea! Merge la scoala 7 ore pe zi si de aia tr s o indop dimineata ptr ca altfel ar sta cu stomacelul gol atatea ore. Ea la scoala nici atata nu mananca desi au la dispozitie o ora pauza de pranz si 30 min pauza de mic dejun.Dar ea nu se inghesuie la mancare fara mine!!!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Baietelul meu mananca ,nu foarte mult dar mananca ,de obicei mananca lapte sau iaurt cu cereale si un pahar de suc de fructe .

Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Cata mananca in jurul orei 7, inainte de gradi, un iaurt, sandwich si cateva felii de portocala sau o banana si ceva gen Kinder Delice, si asta de cand a inceput gradinita pentru ca micul dejun acolo consta in lapte cu ceva (gris, paste)si la vremea aia cupilul meu nu se impaca usor cu laptele... Acum insa ia micul dejun de 2 ori!! Si mancarea la gradi e super pe gustul lui si seara ne-o facem sa fie la fel!!
Se vede deja, e un zdrahon de 33kg la 130cm si 6 ani jumate!

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Lapte cu cereale. Asta-i combinatia pe care fetele mele o mananca inainte de scoala, aleasa de mine dupa multe incercari si nervi in compania Ioanei.
Este esential sa plece cu ceva in burta, insa nici cu obligatul nu-i o treaba.
Din pacate, cred ca e doar o fita sa nu mananci dimineata si, cel putin la copii, nu-i in regula.

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Si a mea mananca tot lapte cu cereale. Astea le alegem impreuna, cand facem cumparaturile saptamanale. De la un timp vrea sandwich cu piept de pui presat si cu iaurt de fructe sau lapte. S-a obisnuit de la 3 ani sa manance si sper sa nu se razgandeasca pana la 20 de ani. Noi luam micul dejun impreuna duminica si sambata, si e foarte funny, suntem impreuna, ne simtim bine, pornim ziua cu dreptul. E adevarat ca la scoala nu mai mananca nimic, dar nici nu ii e foame.

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput