Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(4)
Raspunsuri - Pagina 7
alinaxeni spune:
Dupa ce am mancat 30 de ani mancare romaneasca pana m-am saturat am crezut ca pot sa diversific si eu cu ceva japonez de pe la voi,cand ce vad, dati reteta, suna delicios si sanatos, dar la un moment dat bagati niste ingrediente care nu au nume cunoscute si eu raman cu pofta in suflet.
Acum va rog prima data,cu frumosul,sa spuneti si in romaneste cum se numesc toate alea, altfel ma aveti pe constiinta ca mor de pofta si nu stiu cum sa fac.Deci astept traduceri.
P.S. Imi cumpar si tigaie daia....cum ii zice...Wok, numa' sa ziceti ce si cum.
alina
hanako2004 spune:
buna japonici
-alinaxeni o sa-mi fac timp sa scriu cateva ingrediente..insa dupa ce
o adorm pe printesaca acum nu am loc de ea
azi din cauza vremei vom manca acasa
pt la cina voi face dashimaki tamago,kushikatsu,yakinasu cu okaka
si papa vrea ceva sapari voi face si udonn...iar pt mine voi face
ishiyaki bibimbacu nori
va doresc o duminica placuta
voi reveni
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
dolphin9913 spune:
HANAKO
ishiyaki bibimba ce e ? cum se prepara ? cand ai timp scrie si tu retta daca e cu nri sigur e ceva bun.
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA
dolphin9913 spune:
Graba strica treaba , de foame am mancat cam multe litere
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA
hanako2004 spune:
buna fetelor
=DOLPHIN ishiyaki bibimba este simplu de facut ai nevoie doar de castronul din piatra (am sa pun pozici sa-ti dai seama despre ce e vorba
o sa scriu putin mai incolo si reteta
FETELOR nu mai aveti nimic nou la meniu
nu mai am nici o ideie
dolphin poate mai ai ceva nou sa ne dai si nouaonegai
o zi buna si spor la gatit
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
devylla spune:
Hello fetele gospodaresele
Ce faceti?
Ce mai gatiti?
Eu azi ce mi-am mai revenit din oboseli.Va multumesc pt urari si va pup dulce.
Uitati si ghioceii si zambilutele.
Va pupic si revin si eu cu meniul de maine.
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
hanako2004 spune:
ce mai faceti bucatareselor???
e hima rau aici
Cum a fost ziua de ieri?
pt noi a fost frumoasa ,tati ne-a facut o gramada de suprize
la toate trei
cu gatitul cum mai stati??
la meniu aveti ceva nou??
eu am mai cumparat niste carti noi cu multe retete insa trebuie sa
studiez mai bine si daca gasesc ceva oishiso..am sa va scriu si voua
va doresc o zi buna
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
devylla spune:
Buna fetelor!
Nu mai ziceti nimika?
Eu am avut asa un chef dde gatit....de mai bine ma picaicuc eara.
Am facut niste macaroane 'a la Sabina.......si au iesit surprinzator de bune.Va scriu reteta ceva mai tarziu ca acum sunt grabita.
boze
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
dolphin9913 spune:
DEVY bine te-ai intors , ti-am vazut pozele frumoase fete
Cu reteta cum ramane o mai scri? Eu astazi am avut un chef de gateala rau am facut un tort si rulouri cu sunca cine vrea retele sa-mi zica ( priviti si pozele )
Pt diseara am sa fac reteta lui hanako fara nume.
Va pupic si spor la bucatarie si pupici pt bb-ei
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA
devylla spune:
Buna fetelor!
dolphin merci de complimente
Nu am mai scris asa des caci nu mai am prea mult timp la dispozitie...
Hai sa scriu repede reteta de macaroane:
Ingrediente pt doua persoane:
-macaroane(1/2 punga)
-o afumatura de porc 250 gr(orice)
^usturoi,cativa catei
^parmezan,3 linguri
-ulei de mazline,1 lingurita
-sos de rosii,sau ketchup
-delikat,sau sare si piper
-oregano,putin
Preparare:Se pun macaroanele la fiert.Se curata usturoiul,se taie felii subtiri si se pune la calit in putin ulei de mazline.Afumatura se taie si ea bucatele mici se se pune peste usturoi,se calesc impreuna.Se adauga delikatul si oregano.Si se mai pune sare si piper dupa gust.CAnd s-au calit bine,se adauga sosul de rosii sau ketchup-ul.
Macaroanele dupa ce au fiert,se spala cu apa fierbinte.Apoi se pune peste ele putin ulei de mazline si cele 3 linguri de parmezan.Se amesteca cu sosul si se servesc cat de fierbinti posibil(asta ca asa imi plac mie)
Pofta buna!
Dolphin bine arata rulourile...poate spui si tu reteta(daca nu e cumva scrisa deja)
Pupici
boze
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina