Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akemi spune:

Buna fetelor sunt noua ,dar in legatura cu salata de icre ati incercat sa faceti cu mentayko,este asemanatoare cu tarako dar se aseamana cu cele din Rom la gust.Aveti grija ca sunt de doua feluri normale si iuti.Incercati cu cele normale.Pofta buna si mai am un sfat ,icrele sa le lasati la rece si cand le preparati sa puneti si putina paine ,fara coaja.Painea sa o udati si sa fie bine stoarsa de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Fetele arigatou,eu stiam ca mentaiko sunt icre(tarako)iuti nu am stiut ca exista si mentaiko neiuti,cand voi merge la magazin am sa intreb de mentaiko normale,dabea astept sa-mi fac salata de icre,eu cu bucataria japoneza stau cam nasol,dar am sa invat si eu de la voi,deja mi-am scris cateva retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Japonici,hajimemashite!Am sa testez si eu toate bunatile voastre cu toate ca sunt pe dinafara in capitolul bucatarie,nu ma scrie nimeni aici?Ne sunteti de mare ajutor noua incepatoareor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

buna fetele
ce mai faceti de papica? eu astazi am facut un chec in culori( ideea mea) va pun pozele si cine vrea reteta sa spuna AICIsi AICI

va pupic si spor la bucatarie

MAMI19+ YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fausta_ro spune:

quote:
Originally posted by dolphin9913

buna fetele
ce mai faceti de papica? eu astazi am facut un chec in culori( ideea mea) va pun pozele si cine vrea reteta sa spuna AICIsi AICI

va pupic si spor la bucatarie

MAMI19+ YULIA ( 2002)si BEBE

dolphin9913, am vazut pozele din albumul tau si le-as face pe toate care se pot face in Romanica. M-ar interesa in special retetele pt. rulourile cu sunca si pentru cartofii la cuptor, dar si checul, care arata splendit. Ai postat retetele pe forum?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna. Am si eu o reteta de SPAGHETE CU NORI : Sa folositi spaghete dinalea mai late putin ca sunt mai gustoase Fierbeti spaghetele in apa cu sare . Intr-o tigaie puneti oliv oil la incins apoi adaugati 2 catei de usturoi pisati si 2 ardei rosii uscati (iuti)si doua polonice de apa din care fierb spaghetele .Dupa ce ii caliti putin usturoiul cu ardei adaugati spaghetele fierte si scurse de apa.Peste mai adaugi mai adaugi GARA SUP (este o supa instanta ) adaugi c-am o lingurita )(depinde de cate spaghete faci )si bucati de nori rupte mai mici .Amesteci totul usor si la urma mai adaugi o lingura de oliv oil .Le pui pe farfurie iar ca accent pui doua frunze de nori si ardeiul rosu iute din spaghete. Pofta buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

dolphinuta arata foarte bine prajiturica in culori...sa ne spui si noua cum se face.
azi profit de ceva timp si cum aseara i-au ramas hasbantului niste albusuri de ou am sa fac niste bezele pentru prima data.
Sa-mi tineti pumnii!

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Fetele acum sincer nu prea am timp zilele astea , de luni promit sa va scriu retetele.
NIPONEL mi-ai facut pofta cu spaghetele am sa fac si eu, dar vreau sa te intreb nori foi uscate sau nori pasta?
DEVY sa ne spui cum ti-a iesit ....spor la bucatarie.

MAMI20+ YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna . NORI FOI USCATE dolphin9913 Spor la gatit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

am revenit sa ma laud.
Am terminat bezelele si spre uimirea mea au iesit din prima.
Yo's una innebunita dupa bezele...imi cumparam in tara muuulte si cu cola...si apoi lesinam de atata dulce.Acu ca stiu reteta o i-au de la capat.
Daca o vreti si voi sa imi spuneti,e kantan.
Uitati de aici
un week-end placut tuturor!

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput