Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

IONELA Roxana eu colorez ouale cam asa:
fierbouale separat si separat pui cojile de ceapa(ROSIE)poate
sa fie si chiar ceapa normala ..apoi adaugi in ciaiul de ciapa doua linguri de otet
dupa ce ouale sau fiert le pui in ciaiul de ciapa unul cate unul pana se coloreaza..oul sa nu atinga ciapa ca iese patat
eu apoi le dau luciul cu ulei
eu le voi face din siara asta
la meniu voi face sarmalute,fripturica de miel
salata de biof,salata de vinete,pascuta cu branzica si cu smantana
piftelute si salata de piftelute..si ceva prajiturele negrese sau saratele
va pup si va doresc o zi buna si spor la gatit la toate bucataresele
pt azi am pregatit lui papa tonkatsu si kare rice..hihihi

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

maaama hanako ca de obicei faci masa mare...bine...tu ai si de ce!La mine cum nu mananca lumea nu are rost sa ma zbat.Urayamashii ne!
De unde ai gasit miel in japan?Ca ori stau intr-un orash unde nu gasesc nimik,ori nush ce sa mai cred.Si ceapa rosie nu am vazut...sunt samishii pan la urma o sa le colorez cu acoarele...Shokubeni e colorantul alimentar...si mie mi-au iesit ouole roz bombon cu el...si yo le vreau roshii


www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator



www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

draga hanako2004multam faine!; am sa-mi scot la imprimanta retetta vopsirii oualelor;
draga mea tu tot ce ai scris acolo ca faci de pasti, pe toate le pregatesti???; sa nu-mi spui ca singurica ca lesin; parc-ar fi un batalion la tine acasa; si samuraiul serveste mancare rom.???, daca da esti o femeie fericita, caci la mine nici vf.-ul betelor nu le inmoaie;

eu nici nu stiu ce-am sa pregatesc de pasti; d-acar fi dupa samuraiul meu n-ar trebui sa fac nik, ca n-are rost sa ma zbat pe langa aragaz; daca are orez si sashimi si daca fac supa bine, daca nu nu-i bai, caci serveste de-aia instant, si totul se rezolva; si mai este o maaaare probl. eu deobicei totul pregatesc sambata, inainte cu o zi, caci asa proceda si a mea mamica, sa fie totul proaspat, dar la mine ii belea mare cu soata, caci sambata este liber de la kaisha, si nu pot face nik, nu suporta sa stam in casuca, il zgaraie pe creier copkii si il apuca crizutele, asa ca de fiecare data il apuca plecarile lungi, numa` sambata, si eu intot-deauna tre` sa-mi fac treaba numa` pe fuga, in stress, si intrand in-oapte, aproape de dimineata, precum liliecii, in fiecare an si de craciun si de pasti dereticand pana la zori;
stiu ca nu este bine sa colorezi ouale maine, dar parca de azi mi se par prea multe zile pana la pasti; nu se invechesc???; si c-am cate oua colorati voi?

eu mai citisem pe-aici ca se mai coloreaza ouale si cu hartie creponata, dar metoda nu o stiu, voi o stiti, a-ti auzit?;@eu am gasit ceva hartie creponata, dar este ceva mai groasa decat a noastra din tara, ati vazut cumva la ei?

devyla eu am gasit carne de oaie, nu de miel, sau uneori mai gasesc si de capra; am un magazin chiar fff. aproape deschis recent, de unde imi pot procura carnita, si mis taaaare fericita, ca mie imi place la nebunie, si dupa mine s-a dresat si samuraiul, si chiar si cucuiata nr. 1, caci cea mica oricum nu prea stie ea ce ii indes in plisc, ea balboteaza tot, iar ce mare haleste orice, de la sashimi pana la bricoli, orice numa` sa nu usture si sa nu fie acre; carnea de oaie, capra, miel este ffff. buna, mai buna decat cea de porc sau vita; nu contine colesterol, este ffff. usor de digerat; eu mai cumparam de la magazinele braziliene si-mi umpleam congelatorul, si o terminam rapid

ma gandeam sa fac de pasti un drob, o pascuta sau ceva cozonaci, sau am mai vazut o reteta cu tortul ou, o salata de beoufe, ciorba as halidar nu-ma ptr. mine nu-mi pre-ami vine sa fac, oua si nu mai stiu ce, dar cand ma gandesc ca am probl. cu timpul imi vine.......

spor la treaba bucatareselor si multi pupici

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

devvyla poti face si cu cojile de la ciapa normala ..adevaru ca nu sunt prea rosi ci mai sters insa sunt naturalecarnea de miel am gasito la un magazin international doar cateva bucati de costita si bulanasele
ionela roxana eu mancarea o fac cu mama (o sa le facem in timpul nopti ca daca emilica e treaza vrea sa ne ajute si ea
noi suntem cu familia mare e si frate-miu si mai avem si multi invitati de pasti
pt samuraiul cel mare trebuie sa-i fac sarmale separat (fara orez)
hihihihi nu mananca din toate insa piftelute si salata biof chiar ii place
va pup si va doresc o zi buna
pe curand


"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AKI spune:

buna fetelor, scriu pe acest forum pt. prima data,cumvopsiti ouale de paste?Vine cineva simbata la biserica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna japonici
ce faceti?ati facut pregetirile pt pasti?
noi suntem la bucatarie de asta noptesarmalele si friptura sunt deja gata..pascuta e la cuptoras mai avem outele si aperitivele de pregatit si gata
va pupsi va doresc un paste fericit alaturi de cei dragi
spor la gatit

pe curand


"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!



eu dupa cum v-am mai spus cu crizele samuraiului, si-acum sunt la bucatarie, astept sa mi sa coaca pasca!, si gata; am facut totul pe fuga si pe diagonala, si-am obosit groaznoc!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

BUNA JAPONICI
pe aici nu mai trece nimeni?
tare departe lam gasit
hai sa trecem la treaba ca am lenevit prea mult
pe unde sunteti?
zilele astea am cam profitat de restaurante si
daidokorul meu a fost cam samishi
de azi sunt magime si i-mi fac shigoto de sotie
azi pentru masa de pranz am sa scap mai usor voi face OJIA
iar pentru diseara voi face nabe .....
hai ca va las si pe voi eu trec la treaba
va pupsi va doresc o zi buna


"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

.hanako cam toata lumea a lasat subiectul asta

Insa ma bucur ca ai mai scris.
Nici eu nu am gatit zilele astea deloc.Azi nu stiu ce sa fac...mi-a ramas multa mancare de ieri si poate incerc sa il pacalesc pe al meu...ca nu prea mananca mancare mai veche de o zi.Da pacat de ea sa o arunc nu?
In ultima perioada nu prea m-am chinuit cu mancarea si gatitul...nici timp nu mai am ca sa testez mancare noua...si de deserturi nici nu mai zic....de parte ce am facut pasca si atat.
Mie imi e dor de dolphina,nu am mai vazut-o de mult.Stie cineva de ea?
Pup

japonia prin ochii unui amator



www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

da si mie mie dor de dolphinanu mai stiu nimic de ea
cam de multisor
si sunt mai multe japonici care au disparut
va pupacescsi asteptam sa dati un semn de viata
o zi buna

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput