Sezatoarea canadiana (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

cred ca de la prea mult studiu mi se trage, deh, se apropie sesiunea.
Pace?

o mai fi cineva la ora asta care nu doarme inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Pace-pace intre 2 studente.

Las' ca trece ea si scoala asta. Cu satisfactii garantate.

Sofie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Cand nu mai esti de varsta scolii, orice scoala e grea ca naiba, parerea mea
Khristen m-a intrebat de ce plecam din state...nu mai vrem acasa in Romania si aici nu am reusit sa ramanem, mai bine zis sotul meu a avut un job, promisiuni peste promisiuni ramase promisiuni, si-a gasit in Canada mai bine si cu mai multi bani, a inceput la 1 decembrie, la 1 mai sper sa plec si eu. Avem permis de munca si urmeaza batalia rezidentei, mai simpla, atata timp cat pot sa aplic eu de capul meu (ceea ce aici e imposibil).
Nu sunt descurajata sau pesimista, dar emigrarea e bine s-o faci o singura data, batalia e grea si nu stiu daca poti aduna aceleasi resurse si aceeasi energie de doua ori. De acum insa am intrat in hora.
Eh, macar nu ma mai pune sa dau examen de conducere, Alberta mi-l schimba direct si in rest qui sera, sera, whatever will be, will be :-)

Mergi la inceput

Dragele mele, astazi mi-am gasit job. Profa de vioara la o scoala de muzica din Montreal. A fost fara voia mea, m-a recomandat un prieten quebecois si nu am putut sa refuz, e o sansa unica. A venit la mine acasa in vizita, m-a ascultat cantand si a mi-a zis ca ar putea sa ma recomande. Recomandarea lui cred ca a cantarit f mult.

Sunt insa foarte speriata cu scoala, am asa de mult de lucru incat nu trece zi fara sa plang sau sa fiu plina de nervi. Sunt disperata...Daca incep job-ul asta nu stiu ce voi face cu scoala ? Am investit atatia bani in ea, atata sanatate si nervi...S-o ia dracu'.

Voi ce-ati face in locul meu ? Ati pierde sansa unui asemenea job ? Uh, imi vine sa urlu...

Mergi la inceput

Llaura, ca mare dreptate ai cu scoala asta.
Acomodare usoara in Ca si bafta multa sa primiti cat mai repede rezidenta.

Mergi la inceput

Ira, eu as alege job-ul.
Bafta,indiferent de ce decizie vei lua.

Mergi la inceput

Sa ma ia naiba, ca plang de o juma de ora, nu mai suport atata stress. E greu sa dai cu piciorul la atatea eforturi, la atatea ore de munca.

Merci de sfat, bebitzu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ira, nu poti sa-ti mai amani din creditele alea? Ai o perioada limita? Eu, daca salariul de la scoala (inteleg ca-i un job bun care e cam ce ti-ai dori) mi-ar acoperi cheltuielile pe care le-am facut cu scoala si ar mai ramane ceva, as alege job-ul. Nu stiu cum e la voi, dar banuiesc ca poti sa reiei scoala cu mai putine credite simultan si mai incolo.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ira, felicitari pentru job si bafta multa!
Acuma daca tot ai intrebat, asa as face si eu, as incerca sa impusc ambii iepuri, dream job nu bate la usa in fiecare zi. Cate credite mai ai de luat la scoala? merge si sa nu fii full-time, iei si tu cate poti sa duci si termini mai tarziu.
Dar pt job nu e mai bine sa iti termini scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ira-felicitari pt job,bafta sa iei decizia cea mai buna, dar cum ziceau fetele, eu le-as alege pe amindoua
Cristina- ti-am trimis un email pe hotmail, te rog raspunde-mi si mie cand potzi sau da-mi un telefon maine sau in weekend
Angela- ce face James, dar tu?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput