Fetele din America (61)
Raspunsuri - Pagina 4
Oana_B spune:
Oliviaaaaaaaa (Lai), te-am vazut la televizooooooorr:)) ma laudam la toata lumea din casa "uite, Olivia, pe fata asta o cunosc":))
Oana_B
sinzi_ana spune:
Am ajuns si noi in Chicago...
David taaare obosit, nu a dormit deloc pe avion, era cu ochii in 14 treaz la orice miscare!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Siminaf spune:
Sinziana, bun sosit si integrare usoara! Odihna placuta mai intii. Sa luati pilule cu melatonina, sa treceti mai usor peste socul fusului orar! lui David cel mic!
Iuliana, cind a fost episodul, ca azi nu am vazut deloc, a fost cumva ieri?
Oana, am pierdut-o pe Lai!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
soma spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Oliviaaaaaaaa (Lai), te-am vazut la televizooooooorr:)) ma laudam la toata lumea din casa "uite, Olivia, pe fata asta o cunosc":))
Oana_B
si io te-am vazuuut, Lai! Ce gasca meseriasa aveti voi acolo..
inregistrarea se mai gaseste inca la: http://www.tvr.ro/webcast/inregistrari.php# , Vineri: 17-02-2006
corneliaa spune:
Bine ai sosit Sanzi_ana,si odihna placuta in urmatoarele zile pana va refaceti! la noi a durat 3 zile. Alexandra mea o saptamana a facut urat din cauza schimbarilor, sper din tot sufletul sa nu aveti parte de asa ceva.
Ramai in Chicago? Si noi suntem tot aici. Poate tinem legatura despre una alta....
Unde unde ati vazut-o pe lai la tv????
Oana_B spune:
Sinziana, bine ati venit. Zi unde te trec pe listuta, la Chicago sau Florida?:))
Lia, Nematics si Simina tre' sa stie ca ele s-au muncit sa descarce fisierele:)), eu intamplator am vazut emisiunea ieri la socrii.
Cornelia emisiunile alea de pe tevere international.
Oana_B
Siminaf spune:
Eu, din pacate m-am muncit in van. Am dat jos dar nu s-au deschis cu nimic. Noroc cu Iuliana, ca mi le-a triis si mie. Dar pe ala de ieri nu l-am gasit!!!.....
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica