Excesul de sebum
Raspunsuri - Pagina 2
ileana spune:
Merci mult de link.
Bun, ca gasesc denumirea completa si sper sa gasesc si prospectul, sa ma informez...
Si asa am dat si de Alpecin...
Asa au cazut 2 iepuri ...
A...sunt din Brasov, daca poti sa crezi, in Brasov nu sunt.
Si-am mai cautat ceva de la DUCRAY ( tot un gel de spalat fata) si nici ala nu l-am gasit...era doar masca.
Surpriza, cand am citit pe ea, era 38 % argila!!!
Merci,
kisstherain999 spune:
Eny time. 
kiss 
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
cait spune:
Bioderma e accelasi lucru cu Biotherm?
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
anelize spune:
Mi-am luat de curand crema pt ten gras de la Ivatherm si e f buna.Pastreaza tenul uscat si hidratat toata ziua.
Gelul de spalat de la Ducrey usuca foarte tare tenul.
ileana spune:
Ce sa zic..stiu ca-i facuta la Herculane , nu?
Apa termala...eu am Avene ( toata gama) sunt pe terminate, dar nu pot sa spun ca a facut ceva...departe oricum de o imbunatatire...si tot , crema, masca, gel. crema ochi, sol. contra seebum...apa de ploicica...
katie spune:

Manata de aceeasi disperare de a scapa de sebumul de pe fata, m-am interesat in dreapta si in stanga si am aflat de gama Bioderma. Mie mi-au fost recomandate produsele Sensibio, dar din pura intamplare am dat peste Sebium. Si asta chiar aseara, iar singurele farmacii unde le-am gasit au fost Helpnet. Din pacate nici acolo nu sunt chiar toate,
dar mi-am luat macar gelul purifiant. Sa vedem ce-o fi... Poate observ vreo schimbare pana gasesc si crema adecvata...
Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.
pork spune:
si eu am ten foarte gras...avantaj...nu am riduri...oricum am cautat diferite solutii dintre cele mai scumpe pana acum orice produs cosmetic doar a agravat problema in loc sa o rezolve Ultima oara mi-am luat ceva de la Garnier...dupa ce am vazut o reclama la televizor...rezultatul total nesatisfacator...