Excesul de sebum
Eu am aceasta problema si cu toate cremele pe care le-am folosit tot apar zone in special pe frunte de care sincer m-am saturat.
Chiar daca ma curat cu lotiune tonica si nu aplic nici o crema pe moment fata e uscata si apoi dupa vreo ora apare sebum-ul.
Daca v-ati confruntat cu aceasta problema si ati reusit sa scapati poate imi dati niste idei.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Raspunsuri
Criss75 spune:
cait, incearca produse pentru ten gras. N-o sa-ti rezolve in totalitate problema. Sincer cred ca nu exista un produs minune insa foarte buna e crema "Normaderm" de la VICHY.
Aplic-o dimineata pe fata curata, dupa care aplici un fond de ten spre exemplu "Cashmir Perfect" de la LOREAL sau "Dream Mouse Mat" si ai sa scapi pentru cateva ore de aspectul lucios al tenului.
Leditia spune:
Eu am tenul mixt si ma enerveaza ca uneori imi luceste fruntea..am avut si vichy normaderm,doar ca eu am si tenul sensibil si m-a iritat ca naiba.
pupici.
POZE
kisstherain999 spune:
Eu sunt foarte multumita de gama Sebium de la Bioderma (moussant, crema hidratanta, crema kerato-regulatoare).
In Romania gama se gaseste numai in farmacii, iar mie mi-a fost recomandata de medicul dermatolog.
Succes.
kiss 
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
ileana spune:
Si eu am aceasta problema...la modul grav!
Nu am reusit sa o stopez cu nimic.
SI CULMEA ESTE CA EVOLUEAZA GALOPANT!
Astept si eu ajutor!!!
cait spune:
Am folosit Normaderm si nimic..pe moment fata e uscata si apoi iar apar petele lucioase..ma gandeam ca poate exista ceva naturis si mai eficient.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by kisstherain999
Eu sunt foarte multumita de gama Sebium de la Bioderma (moussant, crema hidratanta, crema kerato-regulatoare).
In Romania gama se gaseste numai in farmacii, iar mie mi-a fost recomandata de medicul dermatolog.
Succes.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
kiss
...Nici eu nu puteam sa o zic mai bine...Da, fetelor, incercati cu toata increderea Sebium de la Bioderma, am folosit Sebium moussant pentru oily skin si a fost superbun. Nota 10!Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Carmen_Marieta spune:
Fetelor acum cativa ani ma confruntam si eu cu aceeasi problema, am fost la medici dermatologi dar tot degeaba..pana cand am cunoscut o cosmeticiana care ma invatat sa-mi fac masti cu argila amestecate vara cu castravete iar iarna cu citrice, si sa ma folosesc creme si demachiante pt ten uscat, poate credeti ca sunt nebuna ca asa am zis si eu dar a dat rezultate.daca puteti incercvati si voi, oricum este un sfat!
ileana spune:
quote:
Originally posted by daniela_bquote:
Originally posted by kisstherain999
Succes.
kiss
kiss...Nici eu nu puteam sa o zic mai bine...Da, fetelor, incercati cu toata increderea Sebium de la Bioderma, am folosit Sebium moussant pentru oily skin si a fost superbun. Nota 10!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Astazi am "batut"tot orasul si nu am gasit la nici o farmacie...se uitau la mine ca la o nebuna...
Unde se gaseste?
kisstherain999 spune:
In Iasi am gasit produsele la o farmacie de cartier.
Din ce oras esti?
Daca nu gasesti roaga pe cineva de la o farmacie sa comande www.sentia.ro/comanda.html#" target="_blank">aicipt tine. Daca nici asa nu te descurci le cumpar de aici si le trimit la posta.
Succes.
kiss