Zodia Gemeni?!?!?! (6)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
Chiar ca este nasol, desi si eu stiam de faza asta. Am spus ca oricum nu am avut casa cu "izbirea vietii mele", deci intr-un fel se adeverste. Sper ca sotul "oficial" sa fie "man number 2".
P.S. Desi mi-am trecut datele si la celalalt topic legat de gemanute, nu m-am regasit pe lista :((
Daca vreti sa faceti un pustiu de bine: 28 mai 1979, cu ascendent in fecioara.
Gata esti si tu in lista. Scuze de intarziere, dar niciodata nu e prea tarziu nu????
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
multumesc de primire
apropos anul e 1981
Bine ai venit si tu Nicoleta. sa te trec cu anul in listuta, ca prezenta esti deja.Uite si pentru tine
SITE AMALIA
mihaela amalia spune:
Intrasem pe forum "glont" spre acest subiect si ajunsesem pe la pagina 12, si nik...am revenit pe pagina 1, plictisita de cautat cu gandul sa intru pe la alte subiecte, si surpriza Gemanutele erau pe pagina 1
Astenia de primavara cred ca e de vina
SITE AMALIA
NicoletaB spune:
da, da, vreau pe listuta
apropo de compatibilitati soata mea e balanta si ea duala
dar eu iau intr-o secunda o decizie si cu aia mor de gat, dar el pana se decideeeee, mor de inima si alta nu
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
da, da, vreau pe listuta
apropo de compatibilitati soata mea e balanta si ea duala
dar eu iau intr-o secunda o decizie si cu aia mor de gat, dar el pana se decideeeee, mor de inima si alta nu
Parca ai vorbi de mine si soata...Dupa cate stiam Gemenii cu balantele se inteleg super.Al meu e Capricorn si e fffooooaaarrrteeee dificil, chestia e ca am reusit sa ne intelegem in ciuda "micilor incompatibilitati" .
SITE AMALIA
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
Dupa cate stiam Gemenii cu balantele se inteleg super.
Mah la mine nu tine compatibilitatea asta... eu nu m-am inteles bine cu nici o balantza
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
Intrasem pe forum "glont" spre acest subiect si ajunsesem pe la pagina 12, si nik...am revenit pe pagina 1, plictisita de cautat cu gandul sa intru pe la alte subiecte, si surpriza Gemanutele erau pe pagina 1
Astenia de primavara cred ca e de vina
Si eu l-am cautat disperata... l-am gasit la pagina 9...
Poate reusim sa-l tinem si noi macar printre primele 3 pagini... hhmm
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
iliuta spune:
Buna fetele, ma primiti si pe mine? Si eu sunt o "gemanuta", nascuta pe 03/06/1979(mihaela amalia, sa ma treci si pe mine pe lista).
Andreea_trend...............sper din tot sufletul sa nu fie valabil chiar pentru toti gemenii ce ai scris in legatura cu casnicia.....nu vreau alta. Sunt fff bine asa.Nu mi-as schimba sotul nici pentru printul Spaniei!!!
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
mihaela amalia spune:
Mihaela bine ai venit in clubul nostru. sa te trec si pe tine in listuta...
Sincer si eu sper sa nu fie regula generala pentru toti gemenii(cea cu casniciile).Ca si mie mi-e super bine si nu l-as schimba pentru nimic din lume...
SITE AMALIA
Roxane spune:
Buna dimineata gemanutzelor!
uite ca la mine din pacate s-a adeverit ce se spune cu prima casnicie (care a fost de 14 ani) dar eu zic ca totusi nu zodia este vinovata pt. ca cunosc muuuulti gemeni care au casnicii minunate. La mine probabil asa a fost sa fie, asa era scris in carticica Celui de sus. Sper din suflet ca macar urmatoarea (daca o sa mai existe) sa fie pana la sfarsit.
In rest ce sa va spun...ma zbat sa imi revin pentru ca de ceva zile sunt intr-o stareeeee . Nu stiu ce am...sunt tare nemultumita si culmea e ca..pe mine.
Va pupicesc si va doresc soare in suflet dragi gemanutze
Roxane