Zodia Gemeni?!?!?! (6)
Raspunsuri - Pagina 3
andreea_trend spune:
Da... si azi e liniste la noi...
Marti, 21 februarie 2006
Vei reusi sa faci cativa pasi importanti in directia atingerii unor scopuri, care ar putea insemna dobandirea unei sume importante de bani si mai multa liniste acasa. S-ar putea sa te supere aflarea unei vesti despre o ruda de la mare departare. Va trebui sa fii atent in privinta unor cheltuieli neprevazute.
Nunta noastra
Poze
Alynutza spune:
Uite ca sunt eu pe aici...
Intrebare: fetlor, voi chiar credeti in prezicerile astea astrale de le scriu toti in ziar la inceputul zilei? Ca mie una nu mi s-a intamplat veci ce ziceau astia la horoscop.
Mihaela, anul e 1978, sa il poti trece pe lista.
Miresica de 15 iulie 2006
asi spune:
Iata ce am gasit despere 2006:
2006 este un an echilibrat, calm, fara extreme, un an normal, fara nimic deosebit, totusi, dar care poate fi exact ce aveati nevoie pentru a va mai linisti dupa o perioada dificila. Simtiti ca toate se aseaza pe un fagas mai sigur, ca nu mai sunteti dat peste cap de evenimentele vietii sau ca vechile probleme incep sa se linisteasca
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
mihaela amalia spune:
Hmmm, ce bine ar fi sa fie adevarat!!!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
liliac1 spune:
Pentru mine din pacate nu se potriveste previziunea pentru 2006, deocamdata. Ma simt complet dezechilibrata si agitata.
Sper ca macar mai tarziu sa se linisteasca apele...
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by asi
Iata ce am gasit despere 2006:
2006 este un an echilibrat, calm, fara extreme, un an normal, fara nimic deosebit, totusi, dar care poate fi exact ce aveati nevoie pentru a va mai linisti dupa o perioada dificila. Simtiti ca toate se aseaza pe un fagas mai sigur, ca nu mai sunteti dat peste cap de evenimentele vietii sau ca vechile probleme incep sa se linisteasca
Hmmm...nici pt mine nu sunt previziunile astea....
Una la mana ... anul asta voi fi miresica... si voi avea o nunta de vis.... iar asta nu suna a un an linistit... "calm si fara nimic doesebit"
Nunta noastra
Poze
asi spune:
Mai ce de miresici anul asta le gemene!
O sa caut sa vad cand sunt perioadele bune de nunti anul asta!
Va doresc un we superb.
Familia mea
Razvan
andreea_trend spune:
Eu am gasit doar aici o chestie... dar e in general... nu dupa zodie....
http://www.acvaria.com/casatorie.htm...
Da, daca gasesti tu ceva in functie de zodie....hm... asteptam...
Nunta noastra
Poze
asi spune:
Se pare ca inca nu e vremea gemenilor.
Andreeea aia am gasit si eu.
Familia mea
Razvan