Zodia Gemeni?!?!?! (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Hop si io, buna ziua la fete....

Multam Mihaela pentru horoscop...sper sa fie asa, oricum imi iau buburuza si mergem la plimbare.
Am fost la spital si am scapat de firele alea, gata nu mai sunt cu franjuri( am cam suferit dar s-a purtat frumos cu mmine nenea doctorul).
Sa aveti o zi cu soare !!

Roxana mama Alexiei Maria( 21 octombrie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bravo Roxi! Ma bucur ca ai scapat!
Pai bine ma Corina, in loc sa sarbatoriti in doi voi stati separat? Hmmmmm....glumesc, stiu ca nu ai vrut sa mergi la "smotru de primavara". Si cred ca si eu as fi facut la fel.
Pup la fete!

quote:
Originally posted by roxisialexia

Hop si io, buna ziua la fete....

Multam Mihaela pentru horoscop...sper sa fie asa, oricum imi iau buburuza si mergem la plimbare.
Am fost la spital si am scapat de firele alea, gata nu mai sunt cu franjuri( am cam suferit dar s-a purtat frumos cu mmine nenea doctorul).
Sa aveti o zi cu soare !!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Mai Sun eu zic ca da, sunt o geamana care nu se dezminte, si stau foarte rau cu rabdarea, acum de cand cu bebelina ce mi-am mai revenit.
Cum e cu "FREZA" ? Si distractie maxima diseara!

Corina felicitari si la mai multe luni si ani ...si cand revine husband-ul da o .. ..cum a fost la shopping?

merg la buburuza mea, revin mai tarziu... pupicei la toate fetele.

Mergi la inceput

Roxi te pup. Freza a iesit bine si sta si ea k la cuconete! Glumesc! Pupici pt BBlina!

quote:
Originally posted by roxisialexia

Mai Sun eu zic ca da, sunt o geamana care nu se dezminte, si stau foarte rau cu rabdarea, acum de cand cu bebelina ce mi-am mai revenit.
Cum e cu "FREZA" ? Si distractie maxima diseara!

Corina felicitari si la mai multe luni si ani ...si cand revine husband-ul da o .. ..cum a fost la shopping?

merg la buburuza mea, revin mai tarziu... pupicei la toate fetele.

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mai fete cucuiete....v-am cules de pe pagina 3. Pai e frumos? Haideti la barfa aici...
Ieri am fost dezamagita de shopaiala pt ca nu prea mi-am gasit haine care sa-mi vina...mi-au placut o groaza de haine dar nu aveau marimea mea...asa ca saptamana viitoare o iau de la capat cu colindatul prin magazine.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Ce fac gemanutzele... la plimbarica...
Bun venit pe la noi Karol si Roxisialexia
Corina.... bafta multa

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Neata,
Sa aveti o zi faina.
Horoscopul zilei de azi:
"S-ar putea sa fiti implicat într-un scandal la serviciu, din cauza bârfelor unui coleg. Va recomandam sa va controlati reactiile, pentru ca neîntelegerile se vor lamuri repede.

Dupa-amiaza intrati pe neasteptate în posesia unei sume de bani, cu care va rezolvati o parte din problemele financiare."
Pup la gemanutze!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

Buna dimineata si o saptamana cat mai buna sa avem gemenutelor

Huh..mi-emi place mai mult partea a doua a horoscopului zilei de azi..sa dea cel de sus sa fie asa

pupici

Roxane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna dimineata
dupa 5 zile de stat acasa (cu treaba, nu de placere) mi-e asa greu in prima zi de lucru, de mor.........

Mergi la inceput

Salut fetele, tare rau e fara net de sambata nu am mai avut acces si parca am fost legata de maini.
O saptamina plina de culoare va doresc.

NicoletaB fa repede o cafea si intra si tu in [pauza de masa:))

SunSmile ce bine ar fi sa fie asa( adik bani dupa amiaza) pe mine chiar m-ar scoate....

Andreea_Trend multumesc frumos si eu ma bubur ca v-am gsasit.

Roxane pupici si o saptamina buna.

Mergi la inceput