Zodia Gemeni?!?!?! (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ce mai fac gemanutele mele? Eu nu am mai intrat de mult aici, dar promit sa indrept lucrurile....
Eu sunt super ocupata cu facultatea...mai am putin si termin...de abia astept. Dupa ce termin facultatea imi iau o vacanta de vreo luna si apoi ma apuc de propria mea afacere...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Super! Bafta pe ultima suta de metri si apoi la licentza! Si sa dea DD sa-ti iasa afacerea cum iti doresti! Si vino mai des pe aici! Pup

quote:
Originally posted by BraveGirl

Ce mai fac gemanutele mele? Eu nu am mai intrat de mult aici, dar promit sa indrept lucrurile....
Eu sunt super ocupata cu facultatea...mai am putin si termin...de abia astept. Dupa ce termin facultatea imi iau o vacanta de vreo luna si apoi ma apuc de propria mea afacere...

==========
Corina
Albumul meu

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Super Corina...multa bafta in continuare
Roxi iti tinem pumnii maine...curaj

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Mihaela ti-am zis vreodata cat de mult imi place "orashul" tau? Si eu locuiesc "in zona". Suntem vecine de intersectie!

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Super Corina...multa bafta in continuare
Roxi iti tinem pumnii maine...curaj

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

va multumesc pentru incurajari,
SunSmile despre ce sa spun????
Nici macar nu stiu despre ce se vorbeste pe aici, sincer astept de la voi niste indrumari..:)))).

Roxana mama Alexiei Maria( 21 octombrie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

quote:
Gata sefa e la apel numai ca nu stiu ziua ta!?!?!
Zii repede sa te trec in lista ca sa nu mai

Sint nascuta pe 18 iunie 1977.hai trece-ma repede pe listutza ca nu mai pot sa astept.
Ma duc sa dorm ca al meu ca bradu' doarme de-i merg fulgii.
va pupicesc

Mergi la inceput

1 aprilie 2006

Se pare ca nu sunteti foarte inspirat în ceea ce priveste relatiile sociale.

Va sfatuim sa nu faceti investitii, chiar daca vi se ofera ocazia.

Relatiile sentimentale trec printr-o perioada favorabila. Ar fi bine sa petreceti dupa-amiaza cu persoanele mai tinere din familie.

Sun nu stiam ca suntem vecine , ma bucur

Karol gata esti si tu in lista gemanutelor, sa nu mai

SITE AMALIA

Mergi la inceput

Si sa stiti ca horoscopul nu e o pacaleala e pe bune......cel putin asa l-am gasit eu pe net

SITE AMALIA

Mergi la inceput

Buna
Pai Roxi zi si tu despre tine. Ti se potriveste zodia? Te regasesti in caracteristicile ei? Alea, alea...
Mihaela...pe bune ca suntem vecine!
Gemanutzelor voi pe unde umblati? Eu merg la facut freza si apoi stam cu catelu in parc. Si mai pe seara la distractie!
Ne auzim...pupi

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna gemanutelor! Noi azi facem 6 luni de la nunta...asa ca azi ne petrecem ziua separat, ca de....sase luni sunt de ajuns...glumesc, husbandul a plecat la tara si eu nu am vrut sa merg. Asa ca ies in Plaza la sopaiala...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput