dureri de cap dupa solar

dureri de cap dupa solar | Autor: Alcristina

Link direct la acest mesaj

Am facut doua sedinte de cate 6 minute la solar, la varianta verticala (dush am inteles ca-i zice). Din pacate m-a durut capul, dupa fiecare sedinta, desi mi-am pus ochelarii de protectie.
Vi s-a mai intamplat asa ceva? Voi ce parere aveti despre solar?

Cristina.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Din punctul meu de vedere este o metoda mai rapida spre cancerul de piele. In Occident nu se mai practica de mult. Pentru un bronz artificial se practica metode noi.
Dar fiecare cu parerile lui.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna,la prima parte a intrebarii nu stiu sa raspund.despre solar,eu intru o data pe saptamina cite 20 min.Insa opresc lampa pentru fata pentru ca am inca masca de la sarcina si mi-e teama sa nu se accentueze.Si folosesc solarul de 4 ani,cit am fost gravida si citeva luni dupa ,s-a prafuit in baie.De 1 an insa am reinceput ,ce-i drept n-am avut niciodata dureri de cap de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

si eu ma duc la solar dar nu m-a durut capul niciodata...stau cate 10 minute de doua ori pe saptamana,cateodata de 3 ori...nu inteleg de ce pe tine te doare...nu poti sa intebi expertii de pe acolo?...ei ar trebui sa stie si sa te sfatuiasca..
apropo de ochelari...eu nu port , imi e frica ca ies cu dungi de acolo pe la ochi..stiu ca nu e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Cristina merg si eu o data pe saptamina la solarul vertical, si ma bronzez cite 7-8 minute. Dar nu am avut nimic niciodata. Daca totusi ai dureri de cap si esti sigura ca e din cauza solarului cred ca e mai bine sa intrerupi sedintele. S-ar putea sa fie o reactie alergica.

Mergi la inceput