Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 8
ingeras26a spune:
Buna,
ai...Amely, eu nu sunt in aceeasi situatie?? Eu nu ma feresc de laparo luna asta si fac ISA, iar luna viit concediu...daca nu, in apr laparo :(
Pupici, Ingeras
slavmih spune:
Buna fetelor,
am reusit sa apar si eu
. Am o saptamana imposibila, abia astept sa treaca.
Poate cineva sa-mi spuna unde sa fac analizele de toxoplasmoza, clamidia, etc, la mine in Braila nu se fac aceste analize, si vreau ca sa scap de o grija.
Va pup
Amely spune:
Lasa Ingeras ca o sa fie bine pana la urma, o sa vezi!
poate se va intampla minunea in concediu, cand veti fi amandoi relaxati si odihniti![]()
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
danyalo spune:
Slavmih
eu le-am facut la instit. Cantacuzino...au iesit ok. Scie-mi un Pm daca vrei detalii.iti voi raspunde abia pe seara...dupa ora 22.00.
informativ ..doar cele 2 analize costa cam 1,5 mil lei.dar macar stii ca sunt bine facute.
Dany

Tabitha spune:
Buna la toate fetele !
rami, aileene, danyalo, liana, thea_m: 

si va multumesc ca v-ati gandit la mine.
Eu m-am intors luni de la spital, unde am facut 2 instilatii si o IAD (prima din viata mea) cu Moisa, ca dr. mea nu e prin tara. Sper ca ziua de 8 martie sa nu-mi aduca uratii, ci sansa de a face un test care sa fie pozitiv.
Tuturor celor care asteapta un rezultat pozitiv, va doresc ca speranta sa se implineasca. Sa stiti ca mi-ati lipsit. Moisa a fost tare draguta, desi aceam o retinere fata de ea, de cand s-a rastit o data la mine in spital. Acum a fost OK.
mari-lu spune:
Tabitha tin pumnii sa iasa cu ochisori!
cum l-ai convins pe EL sa accepte?poti sa-mi scrii pm?
Tabitha spune:
mari-lu: ti-as trimite un PM daca l-ai avea activat. 

Cum l-am convins? El are azoospermie, adica nici un
. Asta vara am incercat un ICSI cu
obtinuti prin biopsie testiculara, dar nu am reusit. BAni de al doilea ICSI nu avem, asa ca avem de ales intre a face IAD si a adopta. Am scirs o data, nu mai stiu pe la ce subiect, avantajele si dezavantele fiecarei optiuni din cele doua. Oricum, nu a fost nevoie sa-l conving. A fost ceva natural, care ne-a venit amandurora in acelasi timp. Si acum urmam aceasta cale, care speram noi sa nu fie prea lunga. 
bety spune:
Buna dragelor!
In sfarsit, apar si eu cu ceva vesti!
Voi incepe procedura FIV, la urmatorul ciclu, pentru ca ieri eram ziua 5 si voi incepe din martie, din ziua 2, un protocol mixt - nici cel scurt, nici cel lung...din cauza varstei.
Trebuie sa repet analizele din secretie, ca-s din 11.2004, dar nu mai imi face histeroscopia.
Dupa calcule, luna viitoare, in ziua 11 a CM voi face prima eco, se pare ca ET il voi face cam prin 10 aprilie - cel tarziu.
Echipa este: Marinescu-Cocei si Moisa.
O sa va mai povestesc ce si cum pe parcurs.
-icei tuturor!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Tabitha spune:
bety: deci esti la startul FIV-ului. Bafta multa
, sa-ti fie bine si sa se incheie cu succes. Daca faci ET-ul pe 10 aprilie (sau in jurul acestei date), inseamna ca testul din sange il vei face de Pasti. Vei vedea ca Iepurasul nu te va uita.

utocatalina spune:
Betica sunt sigura ca se lasa cu cel putin 2 ochisori...daca nu chiar 4!
Succes! Bafta Liana si Tabitha...sa fie ISA cu noroc!
Hai ca tare as vrea sa mai aud de o ISA reusita...si-ar face curaj si prietena mea,pentru urmatoarea!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta