Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

ai...Amely, eu nu sunt in aceeasi situatie?? Eu nu ma feresc de laparo luna asta si fac ISA, iar luna viit concediu...daca nu, in apr laparo :(

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna fetelor,
am reusit sa apar si eu . Am o saptamana imposibila, abia astept sa treaca.
Poate cineva sa-mi spuna unde sa fac analizele de toxoplasmoza, clamidia, etc, la mine in Braila nu se fac aceste analize, si vreau ca sa scap de o grija.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Lasa Ingeras ca o sa fie bine pana la urma, o sa vezi! poate se va intampla minunea in concediu, cand veti fi amandoi relaxati si odihniti

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Slavmih
eu le-am facut la instit. Cantacuzino...au iesit ok. Scie-mi un Pm daca vrei detalii.iti voi raspunde abia pe seara...dupa ora 22.00.

informativ ..doar cele 2 analize costa cam 1,5 mil lei.dar macar stii ca sunt bine facute.
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna la toate fetele !

rami, aileene, danyalo, liana, thea_m: si va multumesc ca v-ati gandit la mine.

Eu m-am intors luni de la spital, unde am facut 2 instilatii si o IAD (prima din viata mea) cu Moisa, ca dr. mea nu e prin tara. Sper ca ziua de 8 martie sa nu-mi aduca uratii, ci sansa de a face un test care sa fie pozitiv.

Tuturor celor care asteapta un rezultat pozitiv, va doresc ca speranta sa se implineasca. Sa stiti ca mi-ati lipsit. Moisa a fost tare draguta, desi aceam o retinere fata de ea, de cand s-a rastit o data la mine in spital. Acum a fost OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Tabitha tin pumnii sa iasa cu ochisori!
cum l-ai convins pe EL sa accepte?poti sa-mi scrii pm?

Mergi la inceput

mari-lu: ti-as trimite un PM daca l-ai avea activat. Cum l-am convins? El are azoospermie, adica nici un . Asta vara am incercat un ICSI cu obtinuti prin biopsie testiculara, dar nu am reusit. BAni de al doilea ICSI nu avem, asa ca avem de ales intre a face IAD si a adopta. Am scirs o data, nu mai stiu pe la ce subiect, avantajele si dezavantele fiecarei optiuni din cele doua. Oricum, nu a fost nevoie sa-l conving. A fost ceva natural, care ne-a venit amandurora in acelasi timp. Si acum urmam aceasta cale, care speram noi sa nu fie prea lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna dragelor!
In sfarsit, apar si eu cu ceva vesti!
Voi incepe procedura FIV, la urmatorul ciclu, pentru ca ieri eram ziua 5 si voi incepe din martie, din ziua 2, un protocol mixt - nici cel scurt, nici cel lung...din cauza varstei.
Trebuie sa repet analizele din secretie, ca-s din 11.2004, dar nu mai imi face histeroscopia.
Dupa calcule, luna viitoare, in ziua 11 a CM voi face prima eco, se pare ca ET il voi face cam prin 10 aprilie - cel tarziu.
Echipa este: Marinescu-Cocei si Moisa.
O sa va mai povestesc ce si cum pe parcurs.
-icei tuturor!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

bety: deci esti la startul FIV-ului. Bafta multa, sa-ti fie bine si sa se incheie cu succes. Daca faci ET-ul pe 10 aprilie (sau in jurul acestei date), inseamna ca testul din sange il vei face de Pasti. Vei vedea ca Iepurasul nu te va uita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Betica sunt sigura ca se lasa cu cel putin 2 ochisori...daca nu chiar 4!Succes! Bafta Liana si Tabitha...sa fie ISA cu noroc!Hai ca tare as vrea sa mai aud de o ISA reusita...si-ar face curaj si prietena mea,pentru urmatoarea!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput