Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 11

ingeras26a spune:
Moisicilor, am fost astazi iar la eco la Moisica si mi-a spus ca endo a crescut frumos (ieri 7mm, azi 8.5mm), dar sunt un caz atipic: foliculul in loc sa creasca, a scuzut ??? (ieri era 16.5mm, azi 16mm), dar este "in vurs de eclatare". Asa ca: azi la 14.00 ISA la cabinet si maine la... iar ISA la cabinet.
Multa bafta si pupici :)
Ingeras

Tabitha spune:
ingeras: cine stie ce s-o fi intamplat? Poate nu a fost buna masuratoarea... Eu iti tin pumnii si azi si maine, sa fie de bun augur si sa se lase cu sarcina. Pupici
adelamaria: eu cred ca iti va face si eco endovaginala (a propos: in a cata zi a ciclului vei fi?). Cand mi-a facut eco endovaginala la Giulesti, erau ei dotati cu prezervativ. Totusi paza buna trece primejdia rea. Iti poti cumpara tu un prezervativ si daca va fi nevoie il vei folosi, daca nu - nu. Iti tinem pumnii sa nu-ti gaseasca nimic in neregula si sa ramai cat mai repede insarcinata.

Amely spune:
Offf, Ingeras nici nu stiu ce sa iti zic... Moisica este un medic bun, dar sa iti faca ISA cu folicul de 16... Poate ca nu am eu destule date.... Stiu ca ar trebui sa tac, dar eu in locul tau as renunta la ISA luna asta si as presta natural, intre timp as face un tratament naturist pentru foliculi, de ex. muguri de zmeur...si as face ISA luna viitoare. In fine, poate sa fie si de la ecograf, ca al Moisicii imi arata si mie valori taaare mici, comparativ cu ecograful lui T... Mereu plecam necajita de la monitorizarile cu ea, bineinteles nu avea ea nici o vina...
Sper ca nu te-am necajit ca ti-am spus deschis parerea mea...te rog sa ma ierti!
Daca vrei sa o faci, eu iti tin pumnii stransi de tot, si zic ca Dumnezeu iti va rasplati optimismul, doar stii cat de mult conteaza moralul la ISA! Multa BAFTA!
Pupicei!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

ingeras26a spune:
Amely, pai la asta m-am gandit si eu (ca n-o fi ok ecograful), drept pt care ieri am mai facut o eco la Polizu...si foliculul era de 20mm...nu de 16.6 :) deci cu Dzeu inainte! Luna viit o sa fiu in concediu la ovulatie, deci nu o sa mai fie nevoie de ISA...cat despre optimism, ehhh, asta chiar ca nu-mi lipseste:)
Pupici, Ingeras

Tabitha spune:
ingeras: unde ai facut eco ciu Moisa? La Giulesti sau la cabinet la Moisa? Ca daca ai facut la Giulesti, inseamna ca si foliculul meu era mai mare decat mi-a zis ea. Multumesc mult

Amely spune:
Wow, SUPER vesti, Ingeras! Atunci se schimba foaia, da-i bataie ca poate se prinde bb luna asta, si faceti concediul in trei!
Tabi, cred ca la Giulesti a facut eco...
Multi pupici si BAFTA!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Liana30 spune:
am sosit.. isamantata..cu sotz operat,prietena gravi care nascu azi noapte prin cezariana o frumusete de fetiza...si rupta de oboseala...
va multumesc ca nu m'ati uitat
va multumesc pentru incurajari si pumni starnsi..
va multumesc ca existati...
tin si io pumnii la toate insamantatele din luna asta...tin pumnii si la fivoaselee care urmeaza sa o puna
va pupacesc pe toate fara exceptie!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

veronici spune:
Buna fetelor,
Eu sunt punctionata deocamdata,(ieri a avut loc,vineri)a recoltat dr.Marinescu 7 foliculi,5 s-au dovedit a fi ovocite si azi dimineata am sunat-o pe mobil pe dr.embriolog si mi-a spus dragutza ca 4 s-au fecundat(al 5-lea era prea mic,imatur).Maine o sun iar sa-mi spuna cati s-au divizat,in cate celule,samd...Sper ca toti patru sa fie buni !! Sper si io,ca la cum m-a durut burtaaaaa.....
Hai sa va spun ceva: cu mine in salon mai erau cateva fete(patru in afara mea),una avea 6 foliculi,una avea 5 foliculi,era o d-na (care am inteles ca este si membra a forumului!!!) avea 2 foliculi,dar cea de-a patra......avea 12 pe stanga 12 pe dreapta !!!!
Cand ne-a spus cati are s-a auzit un hohot general (ea nu auzise cati avem noi pt.ca venise mai tarziu) si se uita mirata la noi: ce-i?ce ,sunt in neregula? Daaaaaaa,in mare neregula ,i-am spus noi!!!!
De fapt ea era ok ,noi suntem aproape de expirare !!!
Dar dupa ceva timp, a intrat sotul meu in salon si m-a intrebat : cine e d-l ......Icsulescu? Era sotul fetel respective. Cica ar fi intrat medicul embriolog in cabinetul asistentelor cu un borcan de probe masculine in mana si intreba : unde e dl.X? Voi fetelor vedeti ceva aici?Eu nu vad nimik,mi-a adus borcanul gol!!!
Deci ea avea sacii super plini,dar el era problema !! Oricum fata ne-a spus ca lor le facea FIV+ICSI si chiar au intrebat-o daca nu vrea sa doneze ovocite(nu embrioni).
Luni avem toata gashka ET,nu prea stiu cum o sa fac,vreau sa mergem cu masina dar cu ninsoarea asta.....daca nu mergem cu masina,cum ma intorc eu acasa? Cu trenul? Dupa cat timp pot calatori?
Ma framant si nu stiu ce sa fac!!!
http://photos.yahoo.com/verocika2002

aventura spune:
nu stiu ce-i cu subiectul asta ca nu se vad postarile de azi....
I love Mission Impossible!