Poznasi de iulie-august 2004 (158)
Raspunsuri - Pagina 11
kim222 spune:
Marcela...poate pun moderatorii..picaturi de dependenta pe aici
..
Nu stiam ca si la voi tot pe slatelute dorm...ok..cind am fost eu la gradi dormeam pe paturi pliante.,.si intr-adevar,....cum eram cam nebunice,...mi-am prins manuta... Ai dreptate..nu toti inteleg ca fericire nu trece numai prin buzunar..iar noi din fericire...am putut sa adunam si ceva prin buzunare![]()
Colega mea de cerc...ce-am vazut eu undeva...numele tau este Corina..si eu ii trag cu Alice in sus ..Alice in jos...![]()
Roxi..da, da poti sa-i spui nepoteala:))) Sa va spunem si voua..sotul meu si sotul lui Roxi..sint rude indepartate..prin alianta...dar tot rude se cheama![]()
alice2004 spune:
Da, Olivia, ma cheama Corina, dar Alice este preferata mea, de aceea mi-am ales pseudonimul acesta ! Tocmai citeam ce ati scris mai inainte si ma gindeam ca io probabil sint singura care ar vrea sa faca schimb cu voi ... de coordonate geografice ! In Romania este bine sa traiesti daca ai bani, pentru ca la urma urmei totul trece prin stomac, vorba cuiva din trecut ! Si nu numai de stomac vorbim, in general ... Acum si eu eram pro ideea aceea cu daca esti fericit si alaturi de persoana pe care o iubesti, iti ajunge sa traiesti si intr-un cort, la margine de lume, dar viata m-a convins ca nu prea este asa !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
roxanaz spune:
sara buna dragelor
mi-a mai trecut capatina, nu de tot, da oricum vad in jur! si va multumesc ca oricum voi ma sustineti.
Daria ti-a mai trecut supararea? eu zic sa nu pui la inima si sa cauti bona asa cum iti place. succes!
Carmencita si tie succes sa meagra bine cu tipa asta...de luni
incolo proba de foc!
Olivia hihihi nepotelu din america ![]()
da, cred ca o vacanta in suedia mi s-a inoculat in subconstient. ![]()
Cori om veni noi da cand e vara la voi....macar fro 10 grade acolo ca mi-a intrat destul frigul in oase!!!
pupici tuturor, ma duc sa cetesc nitel!
noapte buna schimbul I, o zi super schimbul III!
corianai spune:
Rox pai da la vara ziceam si eu sa veniti ca acum nu indraznesc sa fac asemenea propuneri... stim noi pe vecinul Hamlet al carui castel e aici vis a vis de noi, ce sarit a ajuns saracul de la clima asta cacacioasa
Serios promit 3 capitale daca veniti, Copenhaga e la o aruncatura de bat, Oslo e la o noapte cu vaporul si la Stockholm ajungem noi cumva, sunt vreo 500km Moooaaamm, agentie de turism trebuie sa-mi fac, vaz ca ma pricep!!!!![]()
Fetele multumesc de incurajari pt problema mea cu Mara, adevarul e ca numai la gandul ca s-ar putea intampla asa ceva mi se umplu ochii de lacrimi, cred ca am o dispozitie cam pisacioasa in ultima vreme
Va pupam seara buna
kim222 spune:
Aha..o sa continui cu Alice atunci
...Stii cind nu conteaza banii?...atunci cind ii ai:))))..cind ii ai atunci vrei si altceva decit o viata de robotel ca cea pecare o am acum
..Si poate si faptul ca noi nu am dorit sa emigram.....ne-am jucat de-a loteria..si am cistigat-o!
Cori..te vizitam noi cind vom face turul Europei..![]()
carmenp spune:
nici eu nu stia ca alice nu e alice, hehehe, si nici nu cred c-am sa-i pot spune corina...
ca vb de alte tari si io am fost pro emigrare, sotul meu nu si-n timp m-am convins ca da, se poate trai bine si aici cu putin noroc de sus...
multumi de incurajari!
am pus citeva poze noi aici http://community.webshots.com/album/547541927UTgmUj
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roller025 spune:
Buna seara!
Nicole, multa ani impreuna!
Dana - nu cred ca in Ro, daca nu cunosti bine un dok sau daca nu ai o nevoie speciala iti face cineva o astfel de evaluare la cupil...
Carmen - succes cu bona!
Daria - pupe Giuliei. Daca bona face fitze, de ce o tii? sunt banii tai munciti. Io o platesc pe a mea tot atata cat ii dai tu, dar nu face figuri si, in plus, face o gramada de trebuir fara sa ii cer.
Marcela - felicitari pt vocabular. Io pot sa numar "apa" de 20 de ori?
Ca la Vic "apa" inseamna orice curge, iar "poo" e si ploaia si zapada... ![]()
Cori - salutari si pupici fetelor! Agentie de turism, zici?
Am mai pus neste pozutze de azi. Cupilu meu e saptamana asta intr-o mini greva a foamei si a somnului de pranz. Adica mananca mai putin si nu vrea sa doarma la pranz... Poate se reface in w/e...
O noapte linistita tuturor!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
kim222 spune:
Vazut tzucureii...niste dulci!
Vazut si pe Victor tunsulica..ce mare a crescut! Nici nu zici ca-i in greva :)))
carmenp spune:
da, da si ilinca zice "pi" la tot, asa poate mai scot si io vreo 10 cuvinte. in seara asta a aratat pentru prima oara unde-s nasu` si gura, mutaloaica![]()
dana, pai asa face si ilinca daca nu maninca bine la prinz nici nu doarme cum trebuie, poate asta este si la victor, vazut pozicile, pupam strengaru`
lio, cum stati cu caca? nu tin minte sa fi citit...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
Hi,hi...asa scot si io vreo 30 de cuvinte ca totul este "caca" sau "ca"..Acum 2 zile mi-a aratat pentru prima data pe carte ball si train...Eu il banuiesc de incapatinare..ca mai stiu io pe cineva
....