Clubul moldovencelor de peste Prut (16)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
lia_c spune:
multumesc fetelor ca ati fost asa dragute si sincere si mi-ati raspuns... Stiam ca odata aparute, e aproape imposibil de a le mai trata. Insa sper ca poate fi ameliorata aparitia lor... Io stiu ca sint predispusa la asa ceva... De asta si ma preocupa tare... Va tin la curent cu ce produse am gasit pe aici...
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Lucia_B
Buna fetelor
Lilia & Amelia - refacere grabnica si numai bine.
Doroti [black]- cum te mai simti draga, rezisti pina in la concediu? Te mai chinuie greturile si arsurile? Cum e fata, linistita sau te?.
-------------------------------
ce mari suntem
BucateLucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
Pai cum ma simt? Greturi va ziceam ca nu prea am avut, dar arsuri cit incape!!!M-am saturat de ele!!
Iar pina la concediu nu a mai ramas asa de mult o saptamina.
Da asta mica ma buseste cum ii place, sa vezi(a se citi simti) ce face acolo, dar mai ales cid vorbesc de tatsu, ea de pe acum il iubeste mai mult decit pe mine, cind el o mingie sta ca o mielusica, daca ia mina iar face tumbe!!!
Asta noapte m-am trezit cu o foame, ma duc la bucatarie si manin vre-o doua linguri de pireu si ma culc, da ea hai la joaca, numa se linisteste si dau sa adorm incepe sa ma arda jigaraia si m-am fitiit pina dimineata cind a sunat ceasu, tatsu sa dus singur sa manince ca eu i-am zis macar jumate de ora sa mai dorm.
Iaca asa ne chinuim noi, dapoi cind vom fi mai mari cred ca toate vinataile or sa fie pe noi!!!!
doroti_5
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
MamaElei spune:
Buna, dragelor!
Azi imi merge foarte prost netul!
Lilia, ma bucur mult ca sinteti acasa si ca Amelus a trecut cu bine peste operatie!
Lucia, imi pare rau ca esti asa obosita, tin pumnii sa iasa bucatele!
Cornelia, referitor la vergeturi: eu am inceput sa ma dau cu crema chiar de la inceputul sarcinii. Am primit de la o prietena, ceva rusesc, Lapushka, parca, ceva ieftin si nu stiu cit de eficient. Dar cind a inceput sa creasca binisor burtica am aflat ca foarte bun ar fi Elancyl de la Galenic si am rugat-o pe o colega de serviciu sa-mi aduca din strainataturi. Am avut mare noroc sa-mi aduca din Franta sau Belgia nici nu mai stiu o oferta 2 la pretul de una (costa cam 20 si ceva euro). E cam scump, dar intradevar bun, il recomand, si eu sint predispusa (ereditar), si nu am decit una foarte mica. Am auzit si eu ca crema de la Avon e buna, chiar am si luat-o fiindca... uite ca mai tin minte de ce, in orice caz nu am probat-o sa zic cum e.
Doroti, vai ce bine te inteleg si eu avut niste arsuri de nu mai stiam de mine. Toate ziua eram cu Dicarbocalm (pastile romanesti contra arsurilor, eficiente si la un pret foarte acceptabil), care nu sint contraindicate in perioada sarcinii.
Nati, sa scapi mai repede de asa lucrari solicitante, eu am si uitat cum e sa lucrezi
Karina, sa ajungeti cu bine si sa va instalati rapid. sper sa-ti placa noul loc!
Aliona, sper ca i-a trecut lui Amedeo dorul de carucior. Si pe Paula o mai apuca dorul (noi iesim in general fara el, dar neparat cu lopatica), cind il observa in hol si ne zice pin semne ca sa fie plimbata
Ce m-am intins....
Paaa
Rodica si PAULA (02.09.04)
Davina spune:
Salutare ,
La noi tot we a plouat mult si am facut cu sotul curatenie generala in casa ,asa ca nici nu am mai avut timp sa deschid pc.Luni ne-am odihnit ca aici a fost sarbatoare si sotiunea a avut liber .
Lilia uraaa ca ati scapat de operatie ,recuperare grabnica ii doresc Ameliei curajoase. de la noi.
Cornelia si eu am auzit de crema de la Galenic ca ar fi buna .Eu am folosit lotiuni simple de corp in fiecare seara dupa dus si nu am avut nici un verget ,in schimb mi-au aparut dupa vreo 2 saptamini de la nastere pe sini .Vergeturile la inceput sint mai vizibile si apoi devin albe si fade si nu prea se vad .Daca te bronzezi cred ca se pot ascunde mai bine .
Aliona sinteti frumosi in poza ,de asemenea si brownie si mobila .Eu te-am intrebat de culoarea la par ca planuiesc sa ma duc la coafor in we .
Doroti iti doresc sa te bucuri din plin de liniste si sa nu mai ai parte de arsuri.
Crinia sotul nu are idee care-i mai bun ,dar eu am folosit Preparation H unguent dupa nastere ,la indemnul medicului .
Elena felicitari pentru angajare si pentru cererea in casatorie .
Nati cum te mai simti ? ti-a trecut raceala ?eu am inceput sa ma pregatesc moral ca si Deanna o sa-mi picteze peretii si sa nu fac shoc cind o voi vedea
Lucia sa-ti iasa bun ce ti-ai pus in plan sa faci .Sa ne zici si noua ce ai facut daca nu-i secret
Rodica imi pare rau de furtul care ti s-a intimplat .
Alina ce mai face smecherasul de Alex ?
va las ca prea m-am intins aici .
pupici.
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
doroti_5 spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Da ce de absente pe aici, v-ati lenevit?
E cumva primavara care vine?
La noi s-au inceput insomniile si asta noapte am dormit o leaca, eri noapte tot asa ca atunci cind mergea serialul meu favorit aseara am adormit si nu l-am mai vazut de obosita ce eram, si pe la vre-o 4 scularea si fitiirea prin pat.
Fata asta a mea s-o facut asa de naglaia ca nici cu mina lu tatsu pe burta nu s-a ogoit, el tinea mina asta noapte, da ea parca special ii batea in palma.Noroc ca el poate dormi ca il gidila, da eu...
La voi ce mai nou?
Alincav ce-ti mai face nazdravanu?Cred ca ai mult de lucru daca nu mai dai pe aici!!
Lucia ai dormit asta noapte sau tot vorba de la aia mica(parca-s surori cu a mea, una bate ala taca-taca)?
Ce mai face Ameluta lui Lilia?Cum se simte?Dar tu cum te simti? Nu esti obosita?
Rodica da tu de ce numai despre noi, da despre tine cine ne spune ceva?Ce mai face Paula?
Alina(Davina) ce sarbatoare a fost la voi luni, ca am auzit si eu ca era sarbatoare, dar ce nu mi-a zis nimeni?Si puiuta ce-ti mai face?
Natalia ai mai facut ceva bun?Ca eu ma apuc cind es in concediu sa fac(daca nu am uitat inca sa tin un mixter in mina ca demult nu am mai gatit ceva deosebit).Si al tau nazdravan ti-o umplut peretii cu desene?Eu povesteam aseara despre nazdravanul tau in familie si toata lumea ridea, ne-am adus aminte cum nepotica mea desena toate oglinzile(ca de fetele-s facute sa stea la oglinda) cu toate rujurile, ojele si rimelurile din casa.Pe atunci eu eram cl.10-11 si eram modnita, aveam de toate si nu le foloseam, ea le folosea in locul meu, ca de ce sa se strice bunatate de cosmetice?
Crinia tu ce ne mai spui nou?
Elena si nu dai si tu ceva de baut pe aici cu ocazia cerererii si cu ocazia angajarii?
Aliona ai terminat cu vindutu?Amedeo iti mai inunda casa?
Cornelia ai gasit farmacia?Eu tot o sa merg zilele astea pe acolo sa vad sa iau ceva petru vergeturi,dar si pentru bb.
Parca nu am omis pe nimeni.Poate asa mai dati si voi cite un semn de viata!!!
O zi buna la toate si pupici la fetite si baietei!
P.S. Hai sa intram macar sa ne salutam in toata ziua, daca de mai mult nu avem timp, va rog mul, astfel o sa stim ca nu ne-am uitat!!!
doroti_5 28+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
Davina spune:
Buna dimineata fetelor .
nici eu nu pot dormi din cauza ratonilor care in podul casei ..
doroti a fost Ziua Presedintilor(washington si Lincoln)
imi zice-ti si mie cum se traduce din rusa razrihriteli ?
o zi buna
poze
poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna frumoaselor
Noi suntem bine, daca nu luam in consideratie ca nici noaptea asta nu am dormit. Ne-am culcat pe la 3 si ceva .
Ca sa nu scriu si eu un roman, ma alatur intrebarilor puse de Doroti.
Alina - "razrihlitely" e "baking powder" sau "praf de copt". este si baking soda, care la noi "pisciavaja soda". eu aici nu am gasit-o asa ca aproape tottimpul unde se cere o inlocuesc cu powder la 1:1.5.
da ce inseamna rotoni?
ce mari suntem
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Davina
Buna dimineata fetelor .
nici eu nu pot dormi din cauza ratonilor carein podul casei ..
doroti a fost Ziua Presedintilor(washington si Lincoln)
imi zice-ti si mie cum se traduce din rusa razrihriteli ?
o zi buna
poze
poze noi
Mersi de raspuns!
Razrihliteli intradevar e praf de copt, sau soda de mincare, sau ceva care sa faca aluatul sa creasca si sa fie pufos si moale.
Si nu ne-ai zis ce face Deeana, sau vreai sa te trag eu de limba?
Povestiti despre copii vostri fetelor ca mie mii interesant sa stiu si eu ce ma asteapta in viitor.A mea nepoata cred ca a fost nu chiar strengarita, dar acum ca e clasa a doua, nu stiu cui ii seamana nu vrea sa invete de loc!!!
doroti_5
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
evolutia bebe
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Lucia_B
Buna frumoaselor
Noi suntem bine, daca nu luam in consideratie ca nici noaptea asta nu am dormit. Ne-am culcat pe la 3 si ceva.
Ca sa nu scriu si eu un roman, ma alatur intrebarilor puse de Doroti.
Alina - "razrihlitely" e "baking powder" sau "praf de copt". este si baking soda, care la noi "pisciavaja soda". eu aici nu am gasit-o asa ca aproape tottimpul unde se cere o inlocuesc cu powder la 1:1.5.
da ce inseamna rotoni?
ce mari suntem
BucateLucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
Ratoni inseamna guzgani.(asa cred e)
rat-guzgan
E neplacut sa-i auzi rontaind
![](icon_smile_dead.gif)
Da de ce nu are somn aia mica la tine?
doroti_5
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
evolutia bebe
doroti_5 spune:
Fetelor da ce numai eu pe aici? Unde sunteti?
doroti_5 28+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe