clubul nurorilor cap 15

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ancuta am uitat sa spun: la noi cand e vorba de discutie, sotul meu e "avocatul" pt ca eu sunt destul de impulsiva si nu stiu daca as reusi sa spun frumos si cu calm. Daca pt tine e greu sa discuti, poate sotul tau s-ar descurca de minune

SunSmile nici o graba, astept:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Fetele,slaba miscare pe aici !Slaba rau!
Bey fetele,ce greu merge site-ul asta...Ce mai faceti?
Soacrele rele ce fac ? Sanatoase? Voinice?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Fetelor am deschis un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69554" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Ancuta am uitat sa spun: la noi cand e vorba de discutie, sotul meu e "avocatul" pt ca eu sunt destul de impulsiva si nu stiu daca as reusi sa spun frumos si cu calm. Daca pt tine e greu sa discuti, poate sotul tau s-ar descurca de minune

sotul meu saracu nu poate fi avocatu' pen'ca nu e de acord cu o discutie. el zice ca nu are nici un rost sa discutam pentru ca nu se va rezolva nimic. In schimb se cearta cu ea de cate ori calca pe bec fata de el.
E complexa treaba cu soacra mea...

Mergi la inceput

Ancuta, discutia continua la capitolul urmator, vezi ca am scris mai sus:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

Vreau si eu in club!!!
Din pacate al meu sot este mult prea atasat de mama lui. Iar a mea soacra are grija de asta!!!

Bendis

Mergi la inceput