clubul nurorilor cap 15
Raspunsuri - Pagina 13
impreuna spune:
Andreea bafta la examen azi, sa ne spui cum a fost. Ce ex. din ziua nuntii ai rezolvat ceva?
Saptamana viitoare pe vremea asta o sa fiti in al noualea cer, va tinem pumnii sa fie bine
Ce il avanseaza pe iubi tau? Felicitari si pt asta, aveti o gramada de evenimente:)
joker welcome back. Sper ca ai vesti proaspete despre soacra:) Daca vrei sa pui poze cu socrii sau cu voi avem album privat si trebuie doar sa "strigi"
Dana tu macar sti ca dupa 2 luni veti fi singuri, da eu nici macar atata nu stiu... Si lucrurile astea marunte ma enerveaza si pe mine, azi iar m-am crizat si pe cine altul sa imi vars necazu decat pe barbatu-mio
Mona multumim de vizita:) Deci te conversezi cu soacra la telefon?
Cadou de 1/8 martie ceva...?
Va las ca astept musafiri, poate mai trece cineva pe aici pana diseara:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Noapte buna nurori:)
Banui ca sunteti in vizita pe la soacre si chefuiti...
a.cicel spune:
Am aparut si eu. Flavia tocmai raspunsesem inainte sa postezi tu ca la examen a fost totul super bine. Iar sambata nu mai ajung la examen ca s-a schimbat ora, de la 9, acum e la 11. Asa ca nu am cum sa merg.
14+
Mai am 6 de zile pana la nunta
POZE
diadaniela spune:
Hello si de la mine!
Eu bantui pe forum de sus in jos si ma plictisesc.Nu mai gasesc si eu nici un subiect interesant ,nimic.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Neata fetelor
Ce mai faceti voi? Flavia n-am uitat, doar ca nu am avut "starea" necesara!
Andreea felicitari pt examen, pt pregatiri, pt avansatul lui iubi! Mai aveti un pic si GATA! Ufff....vad ca vremea e buna, poate aveti noroc sa fie si sambata la fel!
Va pup si ne auzim!
a.cicel spune:
Neatza
Cica sunt in concediu.... Dar de la ora 6 sunt trezita Voi ce faceti? Cam liniste pe aici...
14+
Mai am 5 de zile pana la nunta
POZE
andora spune:
Am intrat rapid de tot sa mai postez si eu pana-mi apare socrella.
Andreea si eu iti interzic sa mai citesti alte subiecte triste, gata, uite ce vreme superba e afara, la voi cum e? Felicitari ca scapi de examene, lasa ca si pe cel din ziua nuntii il iei tu mai incolo. Cu socruletul - voi vedeti-va de ale voastre ca el se va descurca sigur sa-si ocupe timpul, eventual dati-i ceva de facut ca sa se simta de ajutor . Si iti interzic sa te mai supoere ceva, vreun gand, vreo grija ca soacra nu are cum veni sau altceva. e o super-saptamana si va avea un happy-end cu artificii
Fetelor eu ma retrsg acum sa strang prin casa. Aseara trebuia sa venim cu socrella dar era prea noapte si saraca e to cu drenele dupa ea. E naspa ca tot ii curg si dupa ce inceteaza a-i curge trebuie sa mai stea o saptamana pana i le scoate, dupa care alta saptamana internata-n alta parte. In ritmul asta trecem si de Ziua Femeii.... dar totul e relativ si trebuie sa vedem partea buna.... mereu poate fi mai rau, nu?
Eu va pupic asadar ca daca vine nu mai intru asa usor, aveti grija de voi si fiti optimiste.. iar din fiecare lucru trist sa invatam cate ceva!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Neatza si de la mine
Andreea suntem alaturi de tine si iti dorim sa ai parte de cea mai frumoasa nunta. Pana atunci bucura-te de concediu, odihneste-te si fii optimista (desi ne bucuram sa ne mai dai desteptarea la 6 dimineata:)
Nora de moldoveanca:) Numai Dana sa locuiasca cu socrela acuma in perioada iernii? Las ca ii tii de urat:) Tinem pumnii sa se faca bine, ca vine [rimavara si incepe lucrul la tara:)
SunSmile
Raza de soare spune:
'mneata, fetelor ! of, trista veste ! S-o odihneasca D-zeu !
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
Raza de soare spune:
a.cicel, profita de concediu si lasa gandurile negre ! vine nunta, fato ! ia, hai, sa vad ca te gandesti la ea, nu la...
Fetelor, pe socrela o mananca undeva... ne zice vineri k a fost la nasii ei de cununie ( adik nasii de botez ai puiului... baiatul lor ne cununa pe noi ) si de la sine putere, l-a intrebat ce pretentii are ! sa stie ea, ce vrea omu' pe banii nostri ! am ramas masca si normal k m-am certat cu puiu... cum isi permite nemernica ???? pai dak ala vrea prosoape rosii pt tot neamul, material de rochie pt toate femeile, vila, etc, noi ce facem ? clar, nu ne permitem ! si atunci ???? si omu' a zis k ne cununa din placere, k nu vrea nimic ! pai in 1 rand k nu el ne cununa ! a, k il ajuta pe fi-su e altceva !!! si noi cu fi-su am stabilit ce cadou le luam, nu cu tac-su ! si am niste draci !!!
plus k aseara iar au inceput cu facutul mesei la ai mei "sa nu se supere cuscrii"... si le-am zis cat mai calm k la bloc nu e loc... nimic, sa vb cu ai mei, sa stabilim ce si cum... aaaaaaaaaaaaaahhhh! simteam k mor ! ii tot faceam semne puiului pe sub masa... k stie situatia... stie k nu vreau acolo... pai ce treaba au ai mei cu neamurile lu' ma-sa ? k alea vin ! sau cu prieteni... zau ???????? no way ! si a ramas k vom vorbi... dar tot k noi facem...
da' zau k i s-a urat cu binele......
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto