clubul nurorilor cap 15
Nurorile cu soacre bune si nebune
1.impreuna_____________1.gabibarta
2.BraveGirl_____________2.camelia72
3.boeru________________3.cornelianeli
4.ralucames____________4.linusa
5.badjoke______________5.Naty
6.Boobooricu___________6.angy11
7.klumea_blondy________7.olim
8.Himmelsduft__________8.monagan
9.gyly_________________9.loreen
10.kisstherain999_______10.dia_bi
11.jone________________11.inaioana
12.mara95_____________12.a.cicel
13.adimercedes_________13.devylla
14.lavinai______________14.jozsaerika
15.Clover______________15.Ralu-Cat..
16.soarenistor__________16.alexa00
17.mihaela amalia_______17.diadaniela
18.niccostea____________18.Lona
19.fannna2003__________19.meb
20.RaluD_______________20.Paula2003
21.NinaR_______________21.Bee
22.SunSmile____________22.manda
23.mina________________23.Giana
24.andora______________24.cherry22
25.marinar_____________25.corneliaa
26.ancuta_stan__________26.diaan
27.nebunica_zapacica______27.annitha_cl
______________________28.Ileana Cosanzeana
______________________29.axia
______________________30.Siminaf
______________________31.cristiama
______________________32.Gargaritza
______________________33.alionushca
______________________34.Raza de soare
______________________35.sigrid
______________________36.andreea_trend
______________________37.ioana2004
______________________38.joker
______________________39.bunicuta
______________________40.Elise
______________________41.moko
______________________42.pinguleasa
______________________43.ciuleandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68763" target="_blank">capitolul14
Raspunsuri
fannna2003 spune:
mai am de invatat...nu stiu cum sa fac un hyperlink...ma rog pana vine flavia sa ne scoata din ceata ...e bun si asta...pupici norici
diadaniela spune:
Nu radem ,mai, ca e f bine.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Buna fetele
Bravo Fanna! Te-ai descurcat. Nu o sa radem, stai calma!
DAR TOTUSI...unde e Flavia? Deja imi fac griji! Flavia te rugam intra si spune-ne si noua ca esti ok!
Am vazut ca azi ati spus bancuri...v-ati amuzat!
Ce mai fac soacrele? Bine sanatoase?
Hai va pup si ne mai auzim!
p.s. HAI STEAUA!
marinar spune:
Buna fetelor
Ce sa zic, super tari bancurile. Eu am facut sport tot alergand din dormitorul mic- unde avem calculatorul, in dormitorul mare ca sa-i spun si sotului bancurile. S-a distrat- mai ales ca el rade aproape din orice.
Mai si mie mi-e dor de Flavia, dar o sa apara ea.
De soacra nu am ce sa va mai spun pt ca nu am vazut-o de aproape 2 sapt, nici la tel nu am vb, asa ca............ liniste si pace. Mai rarut ca-i mai dragut.
si noapte buna
marinar
monagan spune:
buna ...noapte (ca e 1,35) nurori
eu n-am somn si ma invart ca huhurezii, p-aici.
deci cum spuneam, sint doar in trecere. Ma gandeam ca daca tot nu pot dormi, ce ar fi sa o trezesc pe soacra sa stam la povesti. De ce sa o las sa doarma ...linistita nu?
tuturor
Raza de soare spune:
'mneata si de la mine !
Ieta ca iesi noul capitol... si iesi bine...
Soacra-mea incepe din nou sa-si dea in petic... l-a prins ieri pe puiu si i s-a plans ca n-au avut bani sa plateasca factura pt gaze (noi i-am dat banii de nu stiu cand) si k din cauza asta tb sa mearga in alta parte sa plateasca... si k de acum incolo sa le dam banii pt facturi la inceputul lunii. Una la mana: nu au platit pt k nu au avut bani din cauza ei, pt k si-a cumparat materiale pt lenjerii de 13 mil !!! si apoi au ramas doar cu bani de paine... si doi: cum sa dam niste bani, din moment ce nu stim cat vin facturile, pe ideea k dak dam mai mult, ni-i da inapoi ??? zau ? pai deocamdata are vreun mil juma' de dat inapoi, dar dak se face k a uitat, nu-i nimic, ma fac a dracu' si-i amintesc... oricum, aseara m-am cam infoiat la puiu k i se facuse mila de ea... pai pe banii nostri ?????? Acum stiu de ce se inverzise la fata cand i-am zis k am dat 4 mil avans pt huse...
Am impresia k m-a auzit ridicand tonul, k atunci cand am coborat la bucatarie, se oferea sa-mi faca ea ceai... sa ma doftoriceasca, sa nu ma tusesc... si mor, innebunesc, imi iau campii, cand o aud de 10 ori pe minut, k asa tuseste si fata ei, sanatoasa tun de altfel. Odata chiar i-am zis " ce coincidenta... cred ca dak m-ar durea pe mine undeva, ar durea-o sigur si pe ea".... Din pacate, n-a prins sarcasmul.
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
andora spune:
Neata mai! Hai ca sunt eu pe aici dar citindu-va mi-am restartat compu' din greseala
Fanna felicitari domnule, lasa ca e bine si fara hyperlinku' ala, lista sa fie
Flavia pauza.... valentinu' asta cre' ca s-o prelungiiiit... sper ca Sara e ok
Vad ca soacrele va lasara in pace-n ultima vreme.. si pe mine la fel, doar am vizitat-o , dar duminica reincepe show-ul, oricum nu am de ce ma plange deocamdata...
Hai sa va arat la ce cascam eu gura in incercarile-mi disperate de a ma re-educa :
"la inceputul casatoriei, orice nora poate, cu putin tact, sa spulbere temerile soacrei, pentru a se obisnui cu gandul ca fiul ei apartine acum mai mult sotiei decat mamei. Daca ea va avea o atitudine prietenoasa si va lua initiativa sa o invite la masa, sau intr-o plimbare pe soacra sa cu anumite ocazii, sa ii ofere un dar de ziua ei, sa se intereseze sincer de starea sanatatii ei, va reusi sa-si faca din soacra o a doua mama si un sfatuitor de nadejde"
"Avand in vedere ca mama sotului cunoaste din practica rolul de sotie, isi va judeca nora dupa propriul etalon. Candva confidentul numarul unu al fiului, acum ea renunta cu greu la locul pe care l-a detinut timp de ani de zile.
De aceea, este preferabil ca tinerii sa aiba o locuinta separata de a parintilor, pentru a le fi respectat dreptul la intimitate, concediile sa fie efectuate in doi, iar vizitele la socri sa fie momente deosebite de partasie. Chiar daca, in mod firesc, doriti sa fiti cat mai mult impreuna cu noul tovaras de viata, ingaduiti si socrilor sau parintilor sa se bucure de prezenja voastra."
Kestiile boldite cred ca sunt esenta... la mine cel putin functioneaza chestia cu etalonul, a mea socrella saraca a muncit din noapte pana-n noapte si ma judeca prin prisma asta.. si cum as putea eu parea decat lenesa? Evident ca si "orasenii" sunt niste lenesi si jumate', mai ales aia de stau la birou la serv. asa ca mine cu nasu-n calculator "jucandu-se" Rusine mie
Aaa dar uitati-va aici in caz ca n-aveti ce face, sa vedeti ce tip de soacra aveti:
Sinteza:
* Prea bagacioasa
Ce spune nora: "Oare cand o sa am loc in propria mea casa, numai cu sotul meu?".
Ce spune fiul: "Draga, mama incearca doar sa te ajute!".
* Prea critica
Ce spune nora: "Nu face decat sa ma critice, nimic nu-i este niciodata pe plac!".
Ce spune fiul: "Este atat de inteleapta mama mea si stie atat de multe!".
* O bunica perfecta
Ce spune nora: "Ii rasfata peste masura!".
Ce spune fiul: "Macar are grija de ei".
* Prea distanta
Ce spune nora: "Se poarta atat de rece cu mine de parca as fi o straina!".
Ce spune fiul: "Eh, asa e mama".
Mda.... hai ca am reusit sa va plictisesc, iertaciune, dar vaz ca e miscare slabuta pe aici.. Haideti mai unde va ascundeti? Ce mai faceti? Andreea cum sunteti?
va [pupacesc si iertaciune inca o data de palavrageala
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Razuco acum am citit postul tau, pai bine mai, e smecheruta rau socreluta ta..... ofofof auzi mai 13 milioane pe materiale? Cred ca ii ajung pentru cateva luni Ce sa zic si voi dac-ati dat avansul de huse s-a sesizat imediat, nu?
De sarcasm nu cred ca vrea sa se prinda, ar fi culmea sa nu-l priceapa Offff eu cred ca traitul in comun e broblema
Hai ca va pup fug pana la gogo sa vad ce face
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea