Dieta Atkins (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

neatza...
mama ce bate vantul pe la subiectul nostru..si eu care de 3 zile m-am reapucat de dieta...fara abateri....
Hai mai ce faceti?..unde ati disparut?

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Fetelor, unde ati disparut????????????
Ati abandonat subiectul? Va urez o zi buna si va astept inapoi pe baricade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hai ca scriu eu, ca sa nu ziceti ca am dat bir cu fugitii.
Eu tin regimul, dar nu se prea simt rezultatele...parca joaca un pic fustele, dar putin, si intr-adevar lumea care nu m-a vazut de luna trecuta imi zice ca am slabit! Unde or vedea ei?!?!??!
In orice caz, acum vreau sa caut ceva de acupunctura, masaje de drenaj, ceva care sa puna in miscare lichidele si toxinele din organism ca SIMT ca e vorba de un blocaj undeva Nu e posibil sa stagnez la kg de atita vreme! Si maninc din ce in ce mai putin cantitativ!!! Dimineata ma stringeau cizmele frate (cu toate ca evit sarea, nici nu ma omor!). Dupa-amiaza spre seara abia incep sa fac pipi la greuceanu, dupa ce beau de-a lungul zilei min 2 l (ceai si apa plata doar).

Ex ieri(ca ma intreba cineva de cantitati):
MD: 3 cremvursti si 3 feliute (de 2/3 cm) cascaval si cafea cu indulcitor.
P: salata de varza alba (casoleta de springtime) si 2 feliutze de piept pui care impreuna faceau cat juma de palma
C: 1/2 salata verde cu juma de rosie si 5 cm castravete cu dresing o ling. smintina si cu o felie de 1 cm de rulada de pui (carnitza de piept tocata si amestecata cu ou si verdeata, coapta la cuptor)

Azi:
MD: cafea cu indulcitor, o felie de rulada de pui si o felie (de 5/6 cm) mozarela.
P: am niste feliute de pui si probabil o salata, iar la Cina cred ca tot cam asa.

Sincer, nu mi se pare ca sufar, ca e mare efort ca renuntz la dulciuri si fainoase, chiar mi-am intrat intr-un ritm.
Ziceti si voi: nu v-ati demoraliza in cazul asta?????

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Salutare la toata lumea!
Eu nu am abandonat subiectul - nu va suparati pe mine - insa am hotarit sa iau o pauza pina pe 13 martie (evident din cauza de mucenici), insa va supraveghez!
Iar din 13, pe linga regim am sa ma apuc si de sport si asa sper ca voi avea rezultate mult mai bune...
Azi le-am adus colegilor de la servici (ca ma bateau la cap de multa vreme) poze de la nunta mea - si toata lumea mi-a sarit in cap! De ce? Pai acum 9 ani cind m-am casatorit, aveam putin peste 50 de kg - iar acum am 74.... Stiu, nu e de lauda, dar uite ca in situatia asta ma gasesc acum...
In concluzie nu va luati de mine si mai da-ti-mi un ragaz de inca o saptamina dupa care o sa vedeti ca am sa ma tin serios de treaba!!!!
Pupacesc toate fetele!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Buna,
Eu am disparut pentru ca nu am mai tinut regimul ca lumea deloc. Prin urmare nici nu am mai dat jos nimic. Azi am incercat iar sa revin, dar am avut pana acum doar micul dejun, omleta cu parizer. Sa vedem ce fac pana diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue13 spune:

Salutare la toata lumea

m-am intors din vacanta, si ma apuc de Atkins !
Asa cum am prevazut, am 60kg ... dar ma indrept cu elan spre 52 !

Azi dimineatza am mincat niste mozzarella si o rosie mare.
La prinz o sa-mi iau o salata cu brinza feta, iar pe seara ceva pui cu broccoli

Si poate-poate fac si ceva miscare, da' nu promit

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_c spune:

Tam tiram taaaam
Salutare

Mare goliciune in acest subiect. Eu sunt cu Atkins de 6 saptamani si am cu 5 kg mai putin in conditiile in care nu am renuntat la lapte si m-am repezit la dulciuri doar 2 zile in tot acest timp. M-am obisnuit sa nu mai mananc paine si dulciuri asa ca nu renunt.

Va doresc si voua numai succese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Am si eu o intrebare: de ce nu avem voie deloc lapte? Adica el interactioneaza intr-un fel anume cu dieta si alimentele celelalte???
Ca citind pe o cutie, vad ca are doar 4,2 g carbohidrati la 100 g (ori in cafea daca iti pui 10 g, ceea ce e nesemnificativ pt regim...).
Lamuriti-ma pliz si pe mine!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Neatza fetelor!!!

Raportez si eu 68 kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Nu m-am abtinut sa nu intru ca sa o felicit pe Mia!
Bravo, ma bucur mult pentru rezultatele obtinute!
Eu inca ma mai rasfat pina lunea viitoare, dar de luni, din punctul meu de vedere - nu o sa mai sufle vintul la subiectul asta asa cum spunea cineva...
Miki_c - da-mi si datele tale daca vrei ca sa te adaug in listuta - felicitari pentru rezultatele obtinute!
Cristina (blue13) - astept si datele tale daca vrei si bine ai revenit din vacanta!
Danat, parca am mai raspuns o data la intrebarea cu laptele - 4g carbohidrati la 100 ml e mult, daca iei in considerare ca intr-o zi de inductie trebuie sa consumi max 20g carbohidrati! In plus, ai nevoie de carbohidrati de calitate, prin urmare cele 4g mai bine le consumi din fibre, adica legume si salate. Dar evident, o data n-o fii foc!
Pupici si ne mai auzim joi ca eu miine am un drum pina la Constanta...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput