Cu dragoste, din Iasi (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adda spune:

aime, m-a delegat Cristina sa-ti raspund (pana apuca sa intre ea pe forum):
"Cam 15-20 min, 10 min la foc potrivit spre tare, 10 minute la foc moale"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Auleuuu , abia acum am intrat!Aime cum ti-au iesit muffins-urile?
Sint convinsa ca au iesit bestial!Durata de coacere e intre 15-20 minute,in functie de cuptor.
Astept vesti si iertare ca nu am fost pe faza
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

no problem, fetele...
au iesit super, un gust si se fac atat de usooooor. multumesc cristinei ptr reteta!
eu le-am tinut la foc potrivit cam 15 min si ptr ca nu se rumeneau (si scobitoarea iesi cu coca) le-am mai lasat 10 min la foc tare.
le-am facut cu suc de piersici si piersici din compot si cu scortisoara...dar in tava de chec ptr ca nu m-am invrednicit sa-mi aduc formele de la mama .
Acum is calde, da la desert ii dau si puiului ca eu is la dieta

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Deci nu se mai poate! Musai sa-mi cumpar forma pentru muffins.

Mergi la inceput

Aime,ma bucur ca ti-au reusit !Miine daca nu uit iti aduc reteta de chec tigru..!

Adda,ies si in tava de chec,dar in forme cresc mai repede si sint mai aspectuoase
..

PS Si Rares a minca muffins si a facut mare scandal pentru ca i-am dat foarte putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, imi faceti pofta de muffins, cred ca deseara nu mai rezist.
Carmen, n-am apucat sa-ti spun, dar Alex a crescut asa de mult si e bine facut. Mi-l amintesc cum il ajutai sa mearga si era mic si slabut si stia culoarea roz. Acum e ditamai barbatelul si vorbeste...si stie o gramada. Ai mai vazut ceva ieri in Mall?
Pupici la mamici si burtici care numara zilele,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Cristina, a mancat la desert si Vladi o felie...ce aromate sunt...miroase toata casa.
Astept noi retete, daca vrei pot sa-ti "impartasesc" si eu din retetele mele.

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Va rog frumos sa incetati sa mai povestiti cat de aromate sunt si ce frumos miroase in toata casa! Mi-e asa de pofta!!!
Daca nu va potoliti, nu mai intru pe aici (paguba-n ciuperci, nu?)

Mergi la inceput

Adda,lasa "glumile cu ciupercile" si pune-te pe treaba deseara.In 15 minute nu ai ce face.Torni compozitia in tava de chec si ai rezolvat problema(pina iti iei forme de muffins).Daca vrei o idee cu ce poti sa le faci sint numai urechi

Aime,sigur ca ma intereseaza retete!Am si eu acasa un caiet plin dar le fac pe cele mai putin costisitoare si care u necesita mult timp pentru prepaarare!

Gabi,iti spun din start ca o sa faci portie dubla,eventual doua feluri de umpluturi (fructe si nuci sau nuci si ciocolata rasa,visine,etc)pentru ca sigur una nu va fi suficient (12 buc...sint prea putine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna, v-a descoperit si eu ceva mai tarziu dar sper sa ma primiti in randurile voastre.
Am un baietel de 1,5 ani, neastamparat si vesel care ne lumineaza viata.
Vad ca sunteti la capitolul "bunatati". Mi-am salvat reteta, poate o fac si eu.
Ne mai "auzim"!

Ioana @Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput