Cu dragoste, din Iasi (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Cum a fost la Tudor Gheorghe???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Danna, cum vrei tu, singura decizi. Eu daca pot, te ajut cu mare placere, atat cat imi sta in putere...
Dar, uite, la o adica, as putea semnala cazul fetitelor directorului nostru si poate pune el pe cineva sa scrie despre ele (fara legatura cu Balul sau cu Zilele Scolii). Si evident ca asta s-ar putea face si saptamana viitoare sau cand crezi tu ca e cazul...
Eu sunt aici cand ai nevoie! Macar putem incerca! Si poate atunci, un om de la noi te-ar putea pune in legatura si cu cineva de la ISJ. Zic si eu...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Gata, deja a fost Tudor Gheorghe? Trebuie sa fi fost tare frumos. Eu am un disc vechi, ai mei au de fapt, imi aranjez si eu un concert privat...

Raluca, daca vrei sa prezinti povestea sefilor tai (insa fara legatura cu scoala sau balul), eu nu pot decat sa ma bucur si sa iti multumesc, cine stie, poate iese la iveala o idee buna sau asa cum zici si tu poate reusesc sa ajung la cineva de la inspectoratul scolar...

Tare greuSi mai merge forumul la ora asta! Si ce bine era as-noapte pe la 4, mergea snur...

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mai, da nu e pe 27 Tudor Gheorghe??? Ca eu am biletele in geanta....ma faceti sa verific...ar fi culmea. Gata e pe 27, am scapat de stress.
Intalnirea ramaen la latitudinea voastra. Eu propun 10,30 sa fim acolo pentru ca se plictisesc repede micutii si spatiul nu e chiar mare.
Acum chiar gustarele...ceva covrigei, suc si muffins...o sa incerc eu sa fac...ca mi-a facut pofta Cristina.
Danna, ai putea incerca o actiune de genul pus urne in scoli cu poza fetitelor si chiar la Mall sau in marile magazine...cum a fost in Mall cazul lui Mihaita Hogas. Chiar nu stiu cine ar trebui abordat in cazul acesta, dar asa vad eu.
Pupici si mai asteptam noutati,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Gabi, s-ar putea sa apar si eu cu Erica, dar nu promit. mie 10.30 imi convine mai mult decit 11.

Mergi la inceput

'Neata!
Dau cafea! Eu deja o am langa mine pregatita!

Adica Tudor Gheorghe e pe 27 si pe 20 a fost Magnificii??? Le-am zapacit???

Dana, sunt cam suparata... Am vorbit cu cineva de la munca si, daca fetele nu sunt din Iasi, nu prea se poate face mare lucru... Pentru ca, Iasul (hai sa zicem Moldova) are prioritate la noi. Si-asa se plange toata lumea ca spatiul nu ajunge... Persoana care e pe invatamant, momentan este in concediu... Cine ii tine locul nu e prea... in tema, daca intelegi ce vreau sa zic.
Cand reusesc sa-l prind pe director liber, o sa incerc sa ii spun si lui povestea...
Imi pare tare rau ca nu iti pot fi alaturi decat cu gandul si cu sufletul.
Voi incerca sa mai vorbesc cu fata de la alt ziar din Iasi, care e pe invatamant (nu o cunosc, dar am fost colege de facultate, ca profil si ne mai auzim din cand in cand pe un forum al nostru) si poate iti face ea legatura cu cineva de la ISJ... Desi, nu stiu de ce, dar am impresia ca mai toti vor spune ca daca nu sunt fetele din Iasi... Argumentul lor ar fi faptul ca sunt si in Iasi destule persoane cu tot felul de probleme etc... Asa e lumea... Imi pare tare rau. Daca mai am vreo idee, iti spun... Sper sa nu te superi pe mine ca te-am starnit si acum nu prea iti mai pot fi de folos... Si sper sa nu crezi ca e rea-vointa din partea mea... Ca si-asa ma simt destul de prost ca ti-am dat sperante si acum...
Mai caut solutii...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda2000 spune:

carmen , nora si dana multumim de urari !
gabrielaam vazut si la gradinita de la noi din tatarasi afisul cu costumele , mi-a atras atentia si acum am facut legatura !
Dr. m-a linistit ieri ,ca mi-a aratat ieri alta metoda de calcul in care abia dupa 28 feb plus 10 zile maxim vine , asa ca m-a linistit de tot .
dar pana atunci citesc peripetiile cu puii vostri , si imi mai trece de dor de copii !
ma duc la calendar sa mai numar o data zilele care au ramas , poate intre timp au mai zburat .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna ziua!

impreuna cu mamicile de sept-oct 2004 eu am tinut ieri doliu pentru Andreea si nu am postat nimic. Doar doua flori pentru ea.

in schimb v-am citit si...:

Carmen, m-am distrat copios citind smecheriile lui Alex! Mai ales despre secretul cu kk din pampers!

Mirinda – nastere usoara!

Simpatic si Alex al lui Gabi, care “vrea cate unul din fiecare”!

Pentru o clipa m-am ingrijorat si eu ca am ratat concertul, darn u – Tudor Gheorghe vine pe 27!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, patru luni si 30 de zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am gasit.

Nora, da, la gripa aviara m-am referit. Am urmarit asta-noapte pe National Geographic un reportaj despre virusul gripei aviare sim-am ingrozit. Sa dea Dumenzeu sa ne ocoleasca cumva caci Doamne... Poate p-ar alarmista insa daca si numai 30% e adevarat si cred ca e 99% adevarat e jale. Il vor mai da, cei interesati il pot urmari...

Acusi cresc puitii nostri, si eu citeam despre Mihnea al Cristinei si mi-l imaginam pe Alex atat cat eram insarcianta cat si dupa. Apoi l-am cunoscut pe Matei-ul si Otto-ul Gabrielei si mi-am umplut inima de speranta si bucurie vazandu-i cat de superbi sunt si apoi l-am vazut si pe Alex-ul lui Acvi... Asa sunt mamele... de baieti si de fetite... privesc copiii cu ochii unui admirator impatimit si i-ar strange in parte pe toti langa inima lor. Cat despre fetite, ce sa mai zic, daca eu il am doar pe Alex... mi-as dori si o printesa insa deocamdata va admir printesele voastre si imi imaginez ce printesa mi-o aduce Alex... Ca vad ca prefera sa se joace cu baieteii dar iiplace sa dea pupici la fetite!! Oricum, voua vi se mai intampla sa treceti pe strada pe langa un copil mic, sa vi se stranga inima si sa va doriti inca unul mic? Cred ca e patologic la mine.

Mirinda, iti tinem pumnii, sa fiti sanatosi. Anunta-ne cand pleci al spital. Nastere usoara.

Acvi, surior sau fratioara - sigur nu sunt doi!?! - sanatosi sa fie! Si oricum il va face fericit pe Alexino. De abia astept sa ne vedem sambata. Pupici.

Elena, pupici Ericai din partea noastra. V-ati luat pusca? Veniti cu ea?

Raluca, merci ca mi-ai amintit sa imi iau bilete la Ultimul imparat. Am vazut ieri afisul dar nu imi planificasem inca sa ajung la agentie, insa acum ca mi-ai amintit... Thanks.

Dana, sa inteleg ca fetitele nu sunt din Iasi? trimite-mi si mie datele si contul te rog.
Am vazut ca mesajul lui Marius era pt altceva nu mai putin impresionant.

Herra, cumplita soarta... Si nu-s cuvinte destule...

Cristina, m-am cantarit azi si am tras concluzia ca ai ceva cu mine... Bine, am sa incep si eu sa postez retete de torturi si ai sa ma rogi sa ma opresc. Promit pe dupa amiaza sa va trimit reteta tortului trufa si a cremei trufa. Sa va vad atunci! Plec ca e tarziu dar revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Cristina (palmyrah) am in cuptor briose...cat le tin?
aime

Mergi la inceput