Ati folosit Sterimar sau Nazomer?
Raspunsuri - Pagina 2
maryam spune:
Eu am nascut in octombrie si desi nu era fff frig , inainte de baie bagam caloriferul si in ciuda umidificarii fortate pe care am facut-o aerul ii facea respiratia putin greoaie, asa ca i-am pus cca 2-3 sapt. Sterimar si a fost OK, APOI , ACUM 3 SAPT. A FACUT O LARINGITA SI DIN NOU NE-AM PUS , BINE , DE DATA ASTA A FOST MAI PUTIN ok, DAR A TRECUT , N-ARE CE SA-I FACA RAU E APA DE MARE...
Maryam
DanaRosu spune:
Noi folosim Sterimar de la citeva zile la recomandarea pediatrei (pentru ca bebica era cam fornaita). Si am cam devenit dependente de el (fiecare cu sprayul ei, mami il ia pe bani iar Ania-l primeste moca, pe reteta de la doctor)... Pe linga faptul ca nasul Aniei e tot timpul curat, mai ales dupa plimbarile lungi in parc, nici mami nu mai are probleme cu sinuzita...
Ela spune:
quote:
Originally posted by tinatache
Sterimar - uite ca il avem de mai mult de juma' de an si tot e bun. Nici nu stiu cat a dat tati pe el, dar e bun, merita toti banii! Eu altecva nici nu i-am pus in nas, medicamentele dau f repede dependenta dar din asta poti pune si zilnic ca e apa cu sare, nimic altceva.
Cristina
Cristina,
daca l-ai luat din DE zi-mi si mie!Ca la dr. mereu uit sa-i zic si Ilinca si-a format deja relex - cand ma apropii cu pompita de nasuc sa i-l curat (ca are mucusori si respira ca o foca) - se zvarcoleste de zici c-o tai!
Mersic!
Alina spune:
Draga Ela,
noi ne-am descurcat de minune cu Rhinomer Nasenspray,e acelasi lucru cu ce ziceau fetele doar ca are denumire comerciala nemteasca.
Am cumparat direct din farmacie la indicatia moasei,pediatra ne scrisese ser fiziologic dar era greu de pus cu pipeta,bebelusa nu statea,il picuram aiurea.
Costa vreo 5 euro si se utilizeaza 6 saptamini de la deschiderea flaconului.
Alina
Ela spune:
quote:
Originally posted by Alina
Draga Ela,
noi ne-am descurcat de minune cu Rhinomer Nasenspray,e acelasi lucru cu ce ziceau fetele doar ca are denumire comerciala nemteasca.
Am cumparat direct din farmacie la indicatia moasei,pediatra ne scrisese ser fiziologic dar era greu de pus cu pipeta,bebelusa nu statea,il picuram aiurea.
Costa vreo 5 euro si se utilizeaza 6 saptamini de la deschiderea flaconului.
Alina
Saru´mana, Alina!
Am mai avut si azi o tura de lupte si-mi cedasera nervii de tot, mai ales ca am incercat si eu cu ser fiziologic fara nici un succes insa!
si de la noi
Dana M. spune:
Cu mare succes ! Da' picaturi, nu spray ! de 4 ori pe zi inainte de mese ca sa poata manca bine; esentiala era si curatarea de dinainte de culcare, pentru un somn linistit !
Dana M. si Raluca