regulamentul DC
Nu stiu unde pot gasi regulamentul. Am cautat in bara din stanga dar .. nu l-am gasit .. Scuze . Daca am gresit cu ceva .. spuneti-mi ca sa nu mai repet .
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele
Raspunsuri
Veve spune:
Linkul catre www.desprecopii.com/forum/rules.asp" target="_blank">regulament il gasesti in coltul din dreapta-sus!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
fairy_adina spune:
Nu mai am voie sa postez ? Nu inteleg de ce . Am citit regulamentul .. si tot nu inteleg .
Scuze . Puteti sa-mi explicati?
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
marius spune:
Dupa cum vezi ai voie sa postezi altfel nu ar apare mesajele pe forum.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
fairy_adina spune:
Mesajele mele sunt in continuare moderate . Adica le scriu acum si apar mult mai tarziu. Nu vreau decat sa inteleg de ce .
Va rog sa ma iertati daca va consum din timp , dar mie chiar imi sunteti dragi. Posibil ca am incalcat vreo regula, desi m-am straduit mult sa nu o fac. Cred insa ca am dreptul sa stiu motivul pentru care mi se modereaza mesajele. In fine. Nu e chiar obligatoriu. Cand aveti timp raspundeti-mi si mie. Multumesc. (Sau se modereaza la toata lumea?)
Toate cele bune !
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite
fairy_adina spune:
Multumesc, Marius!
E totul OK
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite
Akuma spune:
cine imi ridica si mie "obstacolul " postarilor, nu de alta dar vreau sa postez la hikikomori, mai exact sa explic ca avem de-a face si-n tarile crestine cu asa ceva, doar ca este putin mai diferit..
pacat de topic ca e destul de interesant si plus de asta e subiect neutru..
........................
dulce, finuta, romantica ca si greata care-ti trece prin stomac...
Lia spune:
quote:
Originally posted by Akuma
cine imi ridica si mie "obstacolul " postarilor, nu de alta dar vreau sa postez la hikikomori, mai exact sa explic ca avem de-a face si-n tarile crestine cu asa ceva, doar ca este putin mai diferit..
pacat de topic ca e destul de interesant si plus de asta e subiect neutru..
........................
dulce, finuta, romantica ca si greata care-ti trece prin stomac...
pe moment nimeni,pentru ca dreptul de a posta fara moderare ti-a fost luat pentru atac la persoana,postari agresive si limbaj indecent.nu e nici o problema,poti posta la orice subiect doresti,dar mesajele iti vor fi moderate.
multumesc pentru intelegere.