Cluj rulz (37)!
Raspunsuri - Pagina 12
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Raportez: sunt bine, dupa o usoara insomnie, am lucrat tot weekendul, mai am inca mult de lucru, maine seara plec la Bucuresti, ne vedem luni.
Alynutza bun venit, sa va fie intr-un ceas bun cu nunta!
Cristiana am uitat sa-ti vand un pont pentru sotu' si fusul orar, dar poate il aplica la sosire, nu trebuie sa dormi cand ajungi la destinatie chiar daca ar fi ora de somn la tine, ci sa astepti ora locala de somn. A doua zi vei fi cam ca dupa petrecere dar functionezi, iar a treia zi esti de-al lor.
Din categoria "ce nu-mi place la Cluj" nu am reusit sa gasesc martisoare, de doua saptamani caut si acum am ratat sansa de a trimite rudelor din strainatate care le-ar fi apreciat foarte mult. Toata lumea a zis "pai de-acum?"
Simona
Alynutza spune:
Hello again!
Mariana, vad ca tu stai pana tarziu de tot, eu sunt mai matinala, "functionez la parametrii normali" pana pe la 8-9, adica daca e ceva de gandit, asa, ma mai apuca si pe mine 12-1 la televizor, insa numai in weekend, ca daca suna ceasul la 6 a doua zi e jale. Mersi tare mult de oferta de foto, insa tocmai aseara am batut palma cu fotograful/cameramanul!
Dragutza faza cu "amantul", sa stii ca aseara cand am ajuns acasa am intrat putin pe forum, dar numai putin putin de tot, ca deja carcotea musiu , in plus il prinsesem in dispozitie de "discutii despre nunta", ca tocmai venisem acasa cu oferta de la fotograf si trebuia sa ne hotaram pe cine alegem, asa ca am profitat din plin, ca rar il prind in dispozitia asta... (nu va mai spun ca-i subiectul meu preferat si toata ziua il bat la cap cu asta )
Catallina, mai vrei stomatolog pentru copii?
Miresica de 15 iulie 2006
tuchi spune:
Si eu ma bucur de aminarea intilnirii ca-s palita rau de .... nici nu stiu de ce! am intrat intr-o pasa proasta si astept cuminte sa-mi treaca!!
roxa nu cred ca intru la cooper ca pot jura ca nu gasesc numai blugi cu talie joasa si super joasa, si atit imi mai lipseste pina la o depresie crunta. Is in de fara haine ca mi s-au schimbat tare formele iar talia joasa pur si simplu nu imi vine bine si nu o suport iar cei care au forma clasica is asa de batrinesti ....
azi sint circotas sef, nici soarele asta nu-mi convine ca pierd o zi asa de frumoasa si eu is palita in aripa ........
gata ca va intoxic ......nu revin pina nu-mi trece
florina mi-e dor de voi ca nu ati mai dat nici un semn, o fi asta semn de cu pregatiri?
fetele, bagati discutii ca poate uit de ale mele.
carrie spune:
salut, mi-am dat logout de la "harta posturilor firmei"o chestie la care lucrez complexa si obositoare rau.
si pap ca-s lihnita...
Roxa, multumim de amanare ca m-am tanguit deja la toata lumea ca lipsesc la intalneala.si mai are fie-mea o invitatie la un chef sambata dimi, la o colega de gradi si eu cred ca lucrez.
si apropo de dragoste mare si intre Theiutza si varul ei Razvan pe care l-ati cunoscut la noi e o iubire interzisa(ca e intre veri desi nu-s primari)dar sunt mortali, numa de mana se plimba si ieri seara a plans printesa ca printu nu i-a dat mana
Mariana , si noi am avut o perioada tare isterica, cu istericale multe insa fara distrugeri in casa.o sa treaca .si sa nu intelegi gresit, la noi nu a trecut de tot si n-are cum la varsta asta, dar sunt mai relaxata ca putem comunica si e mai intelegatoare
Oana uite un sa-ti revii.ma gandeam ca poate dupa ce se incalzeste ne vedem in parc cu picii, ce zici?
Simo mersi de pont, desi e a treia zi nu-i tarziu sa-l aplice ca tot nauc e.
va pup, back to work
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
Boca Daniela spune:
Salutari fetelor!!!Ce bine ca a-ti aparut ,unde a-ti fost?
Eu sunt franta azi ca Alex s-a trezit la 7 si nu a mai vrut sa doarma deloc dupa masa,da mi-a facut o traznaie de era sa lesin.M-am dus pana in bucatarie si cand am revenit am vazut c-a pictat peretii si mobila cu un creion negru , am vrut sa sterg cu buretele si mai tare s-a manjit.Si e zugravit proaspat, adica a fost.Am fost afara si l-am adus ca un purcelus in casa ca a vrut sa se plimbe numai prin balti si noroi.acum il asteptam pe tati sa ne vada opera de arta.
Roxana spune-mi te rog unde il duci tu pe copilas la Casuta cu jucarii ca am vrea sa mergem si noi, nu cumva in Gheorgheni?
Ralucames cum a fost ieri la vaccin?azi am fost pe la clinica la noi si m-am intalnit cu colegele mele ca asa dor mi-a fost de ele.
Mariana ce mai faci, cum stai cu invatatul?
Va pupa mami de Alex!
svety spune:
Acum stiu de ce nu-i bun rotobilul. Pai Dani se baga sub masa din bucatarie si da cu capul (urla), trage perdeaua, scoate punga de gunoi din galeata, sa te fereasca!Azi umblam ca disperata dupa el.
Am mocheta cu stradute, shine, gara, biserica, scoala, o uzina cu agenti poluanti, lan, lac, piscine, ho! Faina tare.Deocamdata ma invata Mihai cine are prioritate in intersectii
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
Alynutza spune:
Fetelor, v-am vazut si eu copilashii azi in poze. Sunt tare dragutzi si cred ca is si tare neastamparati. Sa va creasca sanatosi si frumosi!
Seara buna la toate, mie tocmai mi-a venit puiul acasa de la servici si fug sa-i fac papica (piureul adica).
Miresica de 15 iulie 2006
Boca Daniela spune:
Am trecut sa va urez si eu Noapte buna! si Somnic usor pentru bebei!Al meu doarme deja ca l-am trimis pe sotu cu el sa-l culce , asa a plans in seara asta si nu vroia numai la mine in brate.Dar s-a inveselit cand i-am dat periuta de dinti si l-am lasat pe el sa se spele.ii mortal ca mananca pasta de dinti si inghite si apa,asa ne distram de el .
Va pupa mami de Alex
carrie spune:
noapte buna si de la noi.
am plans zdravan din nou.am citit mesajul sotului Andreei, am vazut pozele ei si ale Mariei-dupa ce l-am cautat in 50 de pagini...
e un om extraordinar.a linistit fetele care vor naste pentru ca le-a simtit panica, a vorbit frumos de medicii care au luptat pentru viata Andreei, a fost ...deosebit.
Andreea a fost o fata frumoasa si plina de viata iar Maria e o dulceata.Doamne da sa fie sanatoasa !
e tare dureros:(
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531