Casatorii ciudate?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Leditia

Nu inteleg lipsa asta de toleranta si nici interesul vadit pt ce fac altii in intimitatea lor.E treaba lor.Nu cred ca heterosexualii sunt mai buni cu ceva decat homosexualii..oamenii suntem cu totii si vad ca inca mai sunt persoane care au probleme cu toleranta..sau intoleranta..no offence

POZE

" Interes vadit ptr ce fac altii in intimitatea lor" Singura problema Leditia e ca intimitatea lor e de multe ori pe plaja. As vrea sa stiu si eu ce i ai putea raspunde copilului tau de 6 ani cand vede doi barbati sarutanduse de mama focului!!!!Bleah!!!
N am spus ca nu i tolerez sau ca i as condamna am zis doar ca mi e ciudat cand ii vad.

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avenirv spune:

"democratie" vine de la gay (in grecia antica a fii gay era norma)
pitagora a fost gay.
solon, cel mai intelept dintre grecii antici, a provocat furori aparind la o sindrofie cu o...femeie.
acei eroi antici care sint pictati in toate tablourile ce va incinta privirile au fost gay.
oscar wilde a fost gay.
ceaikovski a fost gay.
fiica lui cheyney este gay.
de romani, ce sa mai vorbim, stramosii nostrii...
inainte de crestinism NIMENI nu condamna gay-ii.
majoritatea trecuta si prezenta a lumii culturale de calitate, a celor ce lucreaza cu frumosul sint gay.

te si intrebi, care de fapt este "normalul" ?
raspunsul meu: ala care procreeaza specia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

nu judec
acele persoane au si ele sentimente si e asa usor sa ranesti pe cineva iremediabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu consider valabil perceptul "traieste si lasa si pe altii sa faca acelasi lucru". De ce sa arunc cu rosii pentru ca alti oameni au alte gusturi decat ale mele?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

mie-mi plac acele persoane care declara sus si tare: "sunt toleranta", "n-am nimic impotriva lor" apoi fac bleahhh, sau
cre'ca de atata toleranta li se-ntoarce.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

E adevarat ca nu trebuie sa judecam ce fac cei din jur atata timp cat nu ne afecteaza. In general nu judec pe nimeni, nici macar nu ma uit in stanga sau in dreapta, nu ma intereseaza ce fac altii.
Totusi, asta nu poate sa ma lase rece, e oarecum socant si greu de inteles pentru mine. Cand imi imaginez ce fac acele cupluri in intimitate, ma scarbeste e adevarat, dar mai mult ma deranjeaza ca se afiseaza si ca fac parada de orientarile lor. Poate fiecare sa faca ce vrea, in casa lui, in curtea lui, dar pe mine m-ar dezgusta sa vad asemenea cupluri giugiulinduse in public sau strigandu-si in presa sau la televiziune dragostea lor perversa.
Despre infiat copii nici nu ma vorbesc, nu sunt de acord cu asta dar nu e treaba mea si nici nu mi-a cerut cineva parearea.
Daca ar fi ai lor naturali.. asta e, nu putem interveni asa cum nu putem interveni nici in familiile de tigani care ii poarta la cersit, nici in familiile de drogati sau alcoolici care isi cresc copiii chinuiti si fara nici o educatie sanatoasa.
Si din cate stiu eu, in USA nu sunt asa multi copii orfani si sunt cupluri normale care asteapta ani de zile sa infieze un copil.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

1.Nu-i inteleg si n-am sa-i inteleg niciodata si nici nu sunt eu in masura sa-i judec .
2.Nu-mi provoaca nici un fel de stare pentru ca nu cunosc nici o persoana cu astfel de orientari , dar e clar ca am o retinere in ceea ce-i priveste.

www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by corinadana

" Interes vadit ptr ce fac altii in intimitatea lor" Singura problema Leditia e ca intimitatea lor e de multe ori pe plaja. As vrea sa stiu si eu ce i ai putea raspunde copilului tau de 6 ani cand vede doi barbati sarutanduse de mama focului!!!!Bleah!!!

[/quote]

Simplu, ii poti spune copilului ca acei oameni se iubesc. Nu-l va afecta mai mult decit toata vioenta si nenorocirile care sint pe lume, te asigur.
Desi eu una n-am vazut inca homosexuali afisindu-se open (si am umblat destul), pentru ca sint inca huiduiti mai peste tot. Am insa prieteni homosexuali si sint niste oameni de milioane, si nu, nu mi-e rusine cu prietenia lor si nici scirba nu-mi face.
Si mai am niste prieteni greci, cuplu heteroxexual, care au inaltime cam 1.60 si in jur de 120 kg fiecare. Acelasi lucru se aplica si pentru ei, nu mi-e rusine si nici scirba.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by dana d
Cand imi imaginez ce fac acele cupluri in intimitate, ma scarbeste e adevarat,

N`ar fi mai bine sa ne canalizam imaginatia spre alte lucruri?

Nu e treaba nimanui ce fac ei in intimitate, la fel cum nu ar trebui sa intereseze pe nimeni in ce pozitii se simt cel mai bine X`ulestii...

Parerea mea!

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput