Casatorii ciudate?!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

forte draga, eu zic sa te domolesti si sa accepti ca unii pot avea opinii diferite de ale tale, nu-i musai sa gandim toti la fel.

Si apropo, hai pastreaza discutia in limitele bunului simtz.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Duamna forte, luati d-acilea: !!!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

--------------
Grace:
In ce ma priveste, consider ca adultii au dreptul sa simta orice atractie sexuala doresc, atita timp cit aceasta este indreptata si se limiteaza in cadrul speciei umane, atita timp cit aceasta atractie este benevola si reciproca intre oameni.
--------------
Sa inteleg ca si pedofilii sunt OK? Un copil poate face benevol o multime de chestii, daca ii sunt prezentate intr-un mod atragator.

Propaganda pro-homosexuali nu o sa determine un om matur sa devina gay. Dar ce poti spune despre un copil sau un adolescent, aflat in plin proces de cautare a identitatii? Un adolescent rebel, care nu stie prea bine ce vrea, dar este curios si usor de manipulat. E corect din partea societatii sa prezinte copiilor, adolescentilor, homosexualitatea ca o practica normala? Dezvoltarea individului depinde de informatia genetica dar si de mediul in care traieste, de stimularea pe care o primeste. Sunt sigura ca fiecare isi spune ca isi va supraveghea copilul, ca va fi alaturi de el in perioada adolescentina, ca vor fi cei mai buni prieteni si vor discuta totul. Dar stim cu siguranta ca vom fi langa el? Cum putem sti, cand nu stim daca maine vom mai fi sau nu printre cei vii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by adusca
conchito, iaca aici niscavai femei hetorosexuale www.bespolka.com/bespolka%20web%20site/South%20America%2001-02/Brazil/Brazil02_Rio5_GayBall05_Lars_C406_Web.jpg" target="_blank">"obisnuite, banale, neinteresante",
care fac parada in public, si nimeni nu le aresteaza, ba chiar sunt ovationate.
atunci de ce n-ar face si homosexualii la fel?

ti-am inteles punctul de vedere. pozele astea is de la carnaval, asa-i? daca-i bal, bal sa fie si bal sa-i zica, dar sa nu pretinda ca e "miting ca sa fie acceptati". ca la distractie ma bag si io. intrebarea mea ramane: daca eu sunt pro-nudism si imi fac partid, ies si la defilare, inseamna ca mi se cuvine automat postul de presedinte?

ma uitam pe site-ul alora de la liga internationala a homosexualilor. s-au bagat cu sindicatele ca sa-i ajute pe cei care sunt out of business sa gaseasca joburi, cu prioritate. prin urmare, la interviu nu mai conteaza calificarea profesionala, ci aia sexuala. tocmai asta ma nedumereste pe mine: protestezi ca "majoritatea" se leaga de intimitatea ta si in acelasi timp scoti intimitatea in fatza ca sa obtii drepturi sociale peste rand.

iar asta cu daca e homosexualitatea dobandita sau doar o chestiune de alegere, e o problema pusa gresit. daca e alegere, e cu atat mai indreptatita sa nu fie discriminata, ca traim intr-o societate libera, unde optiunea personala trebuie respectata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

quote:
Originally posted by denizel

Duamna forte, luati d-acilea: !!!

asa, si? Trebuie sa imi pese cumva? O sa vars o lacrima diseara, acum sint ocupata.

Forte: am sters din mesajul lui "impreuna" referirea la postarea ta. Te rog, de acum inainte, ai grija ce apelative folosesti pentru restul comunitatii, indiferent daca iti impartasesc, sau nu, punctele de vedere.

hai pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

fetelor,deja o luati in numea prea personal.nu mai bine noi cele care suntem tolerante le acceptam pe cele care nu sunt asa si nu incercam sa le schimbam?

oricum eu stiu un lucru:homosexualitatea e genetica si indiferent daca un copil este sau nu supus la indoctrinare homofoba el tot homosexual va ajunge daca este si nu va ajunge daca nu este nascut homosexual.

si mi-am amintit de un studiu(casandra te rog sa nu ma pui sa il caut ) facut la drosofila-musculita.ei bine geneticienii au incercat sa le schimbe genele astfel incat sa le faca ochii alta culoare si au iesit bietele musculite homosexuale-ca sa vezi ce fac genele astea.

deci fetelor fiecare e liber sa simta,creada,faca ce vrea.doar ca lumea ar fi mai buna daca noi nu am mai judecat pe ceilalti!si Dumnezeu vrea o lume mai buna.

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Daca homsexualitatea este exclusiv genetica, cum iti explici incidenta crescuta a violurilor in inchisori, unde detinutii sunt segregati, in functie de sex? Cum ajunge un barbat sa violeze alt barbat?

http://www.alternet.org/story/10822/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Nu pot sta mult pe tusa
Lena ai dreptate, am gasit aici ca in Olanda, Belgia, Spania, Canada si statul Massachusetts sunt permise casatoriile homo cu toate drepturile derivate. Din dec. 2006 si-n Africa de Sud. iar referitor la viziunea religioasa asupra acestei probleme aici este prezentata pe scurt situatia din fiecare continent.

Forte poate Dumnezeu a vrut ca Iisus sa se nasca din puritate desavarsita, nu sa lase o portita deschisa catre acceptarea oricaror anormalitati in ideea ca "totul este posibil".
Referitor la stilul de exprimare - toleranta acestui forum ma bucur ca se situeaza in limitele mult controversatei "normalitati"

Clar nici homosexualitatea nici aproape nimic nu este exclusiv genetic, omul fiind prin definitie un animal social si putand opta oricand pentru lucruri mai mult sau mai putin nornmale, din cauza curiozitatii, modei, etc.
Flavia asa e, notiuniile de "bine" si "rau" nu sunt predate nicaieri... iar daca casatoriile homo civile sunt optiunea comunitatii in care cuplul respectiv traieste, cele religioase ma indoiesc ca vor fi acceptate prea curand cel putin in Romania. Adica sper

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Pentru unii,atentie la creier,sa nu se imprastie pe jos (prietenii stiu de ce).Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

casandra ceea ce se intampla in inchisori nu este homosexualitate nascuta! ce crezi ca ai face tu daca ai stai cel putin 10 ani privata de libertate si fara sex? crezi ca nu ai ajunge sa te culci cu o femeie?
presiune de acolo este enorma,simti ca iti iesi din minti si ajungi sa faci lucruri pe care nu ai fi crezut ca le poti face.
adica tu vrei sa zici ca ala din inchisoare care in libertate esre hetero se gandeste(ca sa fie libera obtiune,cum zici tu) hai sa incerc si cu un barbat si devine homosexual?! tu chiar crezi chestia asta?!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput