Dr. Denisa Protopopescu

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele. Am mai postat la acest subiect si...am vb frumos despre Denisa Protopopescu. Nu voi vb urat acum,dar vreau sa zic ca mi-am luat Adio de la Fiv cu ea , ca mi-a lasat un gust deosebit de amar, si ca nu vreau sa mai aud in veci de Medsana.........

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Mihaela tu ce pb. ai avut la Medsana?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Fetele, cine vrea sa citeasca experienta mea cu Denisa Protopopescu, am postat la Fiv 63, pag 3.....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Am postat un subiect despre dr Arbeni Zguri la odiseea nasterii dar vad ca aici se stiu mai multe despre el.
Gandacel chiar ti s-a parut un medic incapabil? Sora mea merge la el si as vrea sa o informez daca e asa ca sa nu pateasca Doamne fereste cine stie ce.

Daca mai aveti si altele dintre voi ceva informatii despre acest medic va rog sa le postati.
Multumesc!

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Imi pare rau catre trebuie sa spun dar si eu am o parere foarte proasta despre aceasat dr. Am facut Fiv la MEdsana impreuna cu Monica Elena, a fost nereusit, dupa care toto timpul imi recomanda sa fac altul, asta cand trecuse abia o luna, inn cele din urma am ramas natural, nu-i venea sa creada cand a auzit, ma tot punea sa o sun sa-mi faca eco, dar era ocupata, dupa acre mi-a facut eco si chiar daca nu a vazut nimic in uter, m-a lasta sa ma duc acasa si sa revin luni, ca ea pleca in week-end si luni nu are timp de mine decat dupa-amiza ca de dimineata are treaba. Nu am mai trecut wee-endul ca duminica seara mergeam cu hemoragie interna la spital (extrauteruna) am sunat-o si tot ce a putut sa-mi zica a fost sa spun la urgenta ca sunt pacienta ei, si din cauza ca am spus acest lucru nimini nu s-a uitat la mine, ca vezi doamne poate pot astepta pana luni cand vine, seara am intrat in criza si am fost dusa in ultimul moment la sala de operatie. Ea nu mai raspundea la telefon!!!!!!Luni cand avenit la servici nici marcar nu a trecut prin salon sa ma vada. De abia marti dupa-amiza a trecut o fuga....Ideea este ce e dr. foate bun, dar poate doar la pentru inteventiile unde castiga f. mlti bani (adica FIV).Cand mi-a fost mai greu m-a lasat balta....Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar asta e adevarul (si am "cotizat" destul la ea.
"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Si mie a incercat sa mi-l bage dr. protop pe gat pe dr. asta, cand am lesinat prima data si aveam aspect clar de extrauterina mi-a zis prin telefon ca ea nu e dar e dr. asta minune, cand m-am dus la el, se uita prin mine, cred ca stiam eu mai multa medicina decat el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Teodoran a vrut sa spuna ca a fost cu mine in lot la Medsana. La mine s-a prins din prima iar parerile dupa cum ati vazut sunt impartite. Cu mine una dr Protopopescu s-a purat minunat si datorita ei Mihnea exista. Inca odata imi pare rau ptr cele care nu ati avut noroc. Si despre dr Zguri eu una am o parere f buna. A fost mana a doua la cezariana iar pe parcursul sarcinii cand dna dr nu era in tara el ma supraveghea. Sora mea a nascut cu el (normal)si pot sa spun ca a fost f atent si de cand au apucat-o contractiile pana a nascut nu s-a miscat de langa ea. Si ptr ca la nastere a fost taiata dr Zguri a cusut la ea doua ore a facut arta

Deci pareri si pareri . Mergeti acolo unde simtiti voi ca exista felingul medic-pacient si nu va mai luati dupa ce auziti. Faceti cum simtiti ca e mai bine ptr voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna Monica-Elena !
In primul rand te felicit pt globuletul tau de aur care este un dulce. Acum ce varsta are?
Monica tie ti-a reusit din prima FIV-ul? Ai facut FIV+ICSI? Stiu ca ai un fibrom dar alte pb ai mai avut ? Vreau sa stiu care sunt sansele mele de reusita at cand voi face FIV+ICSI. Pb ginecologice la mine se pare ca nu sunt pana acum. Saptamana care vine o sa-mi fac si ecografia transvaginala sa vedem dc mai sunt si alte pb. Acum un an aveam un endometru de 11 mm ceea ce am inteles ca e bine. Am vazut ca statisticile de reusita sunt de 25- 30% si banuiesc ca majoritatea femeilor care au apelat la FIV au avut pb grave de infertilitate si ca sansele de reusita sunt mai mari la cele care nu au ac pb. Dupa cum stii si eu sunt pacienta d-nei dc Protopopescu si cum sunt cu investigatiile la inceput am unele nelamuriri. Vreau sa sper ca fac parte din cele cu 25-30% sanse de reusita.
Te pe tine si globuletul tau de aur!
miki-miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc ptr felicitari Miki in primul rand.Mihnea are acum 9 luni si pleaca in picioare e baiat mare . Sa iti raspund la intrebari - da fivul a reusit din prima si a fost fiv simplu fara icsi. Motiul ptr care eu am ajuns la FIV au fost trompele lungi si filiforme desi permeabile. Alte probleme: in primul rand varsta 35 de ani, fibrom uterin dar care nu a impiedicat sarcina si datorita pozitionarii lui, incompatibilitate de grup sanguin cu sotul, Rh negativ, endometrioza si probleme de coagulare si pana la urma s-a dovedit ca si cerclajul a fost bine venit ptr ca, in ultimele luni colul se stersese de tot. Cam astea au fost problemele mele, dar repet am fost f atent supravegheata cu controale din doua in doua saptamani si stat la pat 9 luni si uite ca minunea s-a intamplat. Reusita este d e25% dar asa cum zice si dna dr o parte tine de ea, o parte de tine si o parte de Dumnezeu.
Daca mai ai intrebari poti sa imi scri pe PM ptr ca pe DC nu prea intru, Mihnea imi ocupa tot timpul plus ca dupa cate ai vazut s-au spus destule pe tema asta si zau nu mai vreau sa intru in polemici cu nimeni pe tema asta si nici sa se spuna ca te influentez cumva. Trebuie sa faci ce crezi tu si ce simti ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Multumesc pt raspuns Monica-Elena.
Ti-am scris pe PM

Miki-miki

Mergi la inceput