Aspirante optimiste - 182-
Raspunsuri - Pagina 9

valentinag spune:
Nici sa nu-ti treaca prin cap Ioana ca as putea sa te uit
Bey,vine primavara ma?ca deja au scos astia tarabele in Romana cu martisoare!
Cherry,bineinteles,daca nu vrei nu-i nici o problema!
"La vita e bella"
poze

Lorym spune:
Salut fetelor! Eu am tot prestat si acum asteptam pe 27 feb astept rezultatul.La inceputul sapt am aflat ca voi fi nasa pe 26 feb deci voi avea o sapt plina incit sa nu stau sa ma gindesc tota ziua. Sper ca bebe acum sa se formeze in burtica.
Bun venit noilor aspirante!
La multi ani Valentina!
Oare citi bebe se anunta la orizont luna asta sau de martisor?Doamne ajuta-ne sa avem un bebe!

tumpi spune:
normal ca vine primavara, abia astept sa vina, defapt nici nu ma indoiesc ca ar veni, fiinca vine odata cu iubirea la mine.primavara afara, primavara in suflet, primaveri in par,oricum concluzia e una singura
.
Lasa sa vina primavara , ca altfel imi ingheatape drum si am drum lung de facut.
vale okydoky daca zici tu
cherry22 nu te obliga nimeni sa-ti zici numele de botez daca nu vrei.noi oricum te primim in -ul nostru de pe
pt toata lumea ca se apropie primavara si tare bine imi pare.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Liana30 spune:
asa vale si mie nika?????doamne si cat m'am chinuit sa scriu ceva frumos sau nu ti'a placut???????
w-e placut!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

flori76 spune:
quote:
Originally posted by tumpi
flori76 nu ai mai zis nimic, ce ai facut?sper ca inca nu au venit uratii.
Tumpilina,au venit,cum sa nu vina?

asi spune:
Fetelor eu vreau sa ajung si 90% asa va fi.Daca ajung in Bucuresti si nu am net cum dau de voi?
Azi ma duc la doctor si sper sa vin cu vesti bune.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

tumpi spune:
flory cat ma pot enerva rusii astia, tb odata si odata sa le venim de hac ca asa nu se mai poate.
uite un -ici ca sa-ti fie mai bine.
pai asi, ne gasesti la un tel ceva.uite daca vrei iti trimit pe PM nr meu de mobil
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

marinar spune:
mai fetelor eu nu mai am stare, maine dimineata merg cu soata la analize, sa vedem cum sta cu si nu ma am rabdare. PArca sta timpul in loc. Mai ales ca mi-au venit si uratii (era normal, ca abea am terminar AC) si ma doare burtikaaaaaaaaaaaaaaa
hai ca va -icesc
sa aveti un week-end placut
marinar

cherry22 spune:
Tumpi, nu vreau sa-mi dau numele de botez pentru ca pe DC bantuie si persoane cu intentii mai putin bune, intelegi tu...
Ma bucur ca ma primiti in clubul vostru!
va pup