Miresele anului 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 21
krelia spune:
quote:
Originally posted by rok
wow. sunt emotionata. 100 de mirese...sunt mireasa 100. sunt mireasa 100....va dati seama daca ne adunam si facem o foto in grup...miresele DC
multumesc miresici sunteti FOARTE DRAGUTE
Si daca esti cuminte - si daca aproba si admin ...o sa ai si o surpriza
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by rok
NU. nu cunosc pe nimeni de pe DC....cu mana pe inima :)
Stai linistita... glumeam... sa vedem daca ai pile pe aici...
Nunta noastra
Poze
dyadya spune:
Rok, tu esti fericita castigatoare a unui premiu la care inca nu ne-am gandit!!!Bine ai venit printre noi si ai face bine sa zabovesti mult pe aici, la discutii cu noi, ca noi te "barfim" de mult timp. Asa ca, baga: zi-ne despre tine, despre el, despre nunta, ca de cand te asteptam!
Fetelor, io-te ca a venit de la sine! te credem pe cuvant ca nu cunosti pe nimeni de aici si ne bucuram ca ai aparut in sfarsit!
Mama Omida, unde esti nasha, ca ti-a aparut fina virtuala!!!
Deci, sa dam de baut!
Diverse pentru nunta
jesia spune:
quote:
Originally posted by Danutza_s
eu am o curiozitate...dar, zau, sa nu radeti, da ???
ma intreb cati ani are cea mai tanara miresica de aici.adik cine e cea mai mica dintre noi,miresicile de 2006 ? uite, si ca sa vedeti ca eu una nu ma "ascund", eu fac 25 inainte cu 3 saptamani de cununia religioasa (ca civila e mult mai devreme).
so, care are 20,21 ??? sau poate mai putin....
Pai...........eu si cu iubi avem cam 21 de primaveri fiecare...ce e putin?
SunSmile spune:
Hmmm..nu dejeaba baui cafea si dadui cu deshtu-n zatz...si toate pamatufurili si maturili ziceau..e pe tzeava, e pe tzeavaaa!
Rok bun venit printre noi! Sa stii ca esti fina mea virtuala, am decretat mai demult!
Mama homida is back on track!
Pup la hagigi aratoase!
Haoleu ca m-am tampit!
andreea_trend spune:
Hm... jesia.. 21... deci... felicitari
nu la ea m-am gandit...
Mai da si altcineva ... un 20 de ani....
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Hmmm..nu dejeaba baui cafea si dadui cu deshtu-n zatz...si toate pamatufurili si maturili ziceau..e pe tzeava, e pe tzeavaaa!
Hai ca-i fost tare....
Nunta noastra
Poze
Carmen_Marieta spune:
ROK BINE AI VENIT!!!!!!!!!! SA STAI CAT MAI MULT PE LA NOI SI DESIGUR TE VOM AJUTA CU MARE DRAG,TOATE FETELE SUNT SUPERRRRRRRR.ITI DORESC O NUNTA CA-N POVESTI SI PANA LA NUNTA SANATATE, INTELEGERE SI NUMAI BUCURII.
krelia spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Rok, tu esti fericita castigatoare a unui premiu la care inca nu ne-am gandit!!!
Ba ne-am gandit!!
Asteapta numai ok-ul
(si nu ma intrebati - o sa ne spuna ea
(ce nu fac eu pt fetele mele...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006